Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Pércussionist

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 20:06:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mıkser den gırıp frontu ve centerı ksıabılırsın ama ben kısmadım bı ara denedım 5.1 ses alırken gerek yok kısmaya

Allah uzun ömürler versin hocam sana, bu alemin ilham kaynağısın...
Mısırlı Ahmet

theraptorx

23 Temmuz 2008; 22:17:26 

Benim haparlörlerinde rearlarından az ses geliyor.O yüzden çıkardım

Xbox 360 PAL ; Wii NTSC-U ; Toshiba Regza 32" ;Yamaha 663 Amfi ; Kef 3005 Haparlör Seti
B_A_R_I_S

23 Temmuz 2008; 23:18:51 

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Orjinalden alıntı: khaos

bugün bende x540 ı aldım gigabyte p35 ds3r anakartta realtek alc889a ses işlemcisi var bu yeterli dedikleri için ses kartı almadım yalnız surround seste (film izlerken) arka hoparlörlerin sesi önler tarafından bastırılıyor acaba bunu dengelemenin bir yolu varmı?
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Aynı sorun bendede var hangi yazılımla arkaların sesini arttırabiliriiz

çoğu kişi eski driver mı kullanıor anlamadım gitti.kullandığınız paneli ben hiç kullanmadım.eğer başka bi programsa sölerseniz ii olur bide onu denemiş olurum.benim kullandığım son güncel driver ayrıca aşağaıda resimdeki panelde mevcut istediğin ayar.oda doğrulaması seçeneğine tıkladığında istediğin hoparlörlerin seslerini yakınlaştırıp uzaklaştırabiliorsun.ben bu şekilde kullanıorum.

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

sehzata

23 Temmuz 2008; 23:59:06 

selam üstat lar,

bende bu ses sisteminden almayı düşünüyorum fakat takıldığım bir nokta var,

acaba bu sistemi hometheater yada DVD player a falan bağlayan oldumu? bu şekilde kullanılabilir mi??

satışlar devam ediyor, pm atın yeter.
chatixx

23 Temmuz 2008; 23:59:54 

Ben anakattaki sürücüyü yükledim. P35-ds3r driver linkini verebilir misin

İnternette bişey buldum
quote:

arkadaşlar bu realtek high definition ses sistemi yüklemek başlı başına bir uzmanlık alanı olmuşgerek kodekleri olsun gerek asusun sitesi olsun gerek realtek olsun her nekadar program varsa hepsini yükledim 1 gün harcadım yinede banamısın demedi netekim google araştırmalarımda şu güzel bilgiye ulaştım ve sonunda diriverımı yükleyebildim.yükleyemeyen ve aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için alıntı yaparak aktarıcam ben denedim tamamen güvenilirdir.
" 1. realtek hd audio sürücü kurulumu yapılamadı
2. high definition audio
3. kb888111 kurmak gerek
4. format at
5. yan yat
6. çamura bat
7. M-O-K-O-K-O(BKZ.EKSI SOZLUK) kısacası.... =D

ARKADAŞLAR ;
CANIM AKLINIZI BÖYLE SORUNLARLAN SPEKÜLASYONLARINAN İRDELEMEYİN.
GOGIL GİBİ Bİ ARAMA MOTORUNDA NEREDEYSE TÜM TÜRKÇE SİTELERİ BU ZIKKIM PROBLEMDEN DOLAYI TOPUKLADIM.Parmaklarıma kara sular mı inmedi.Realtek in sitesine mi girmedim. ÖNÜNDEN GEÇMEDİĞİM DÜKKAN, SELAM VERMEDİĞİM ADMİN Mİ KALMADI....

AMA SONUNDA NOLDU....
TABİİKİ TÜRKÇE SİTELER İÇERİSİNDE İLK DEFA BU SORUNU ÇÖZEN BİRİ OLDU..HATTA Bİ ARA SIRF BU PROBLEM İÇİN Bİ SİTE Mİ KURSAM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL HANİ!

NEYSE UZUN LAFIN KISASI ARKADAŞLAR BİR BİLG.PROGRAMCISI OLARAKDEEEN HULASA-YI KELAM EDELİM,VARALIM GAYEYE:

1. Güvenli Kip'te makineyi açın -Boot (makine açılırken) olurken F8 e bas-
2. Click Aygıt Yöneticisi
3. Sistem Aygıtları
4. Ahanda bu madde olayın CAN DAMARI. MicroFOST UAA Driver ı "Devre dışı bırak" ın. Çünkü kaldıramazsınız(UNINSTALL) zatee.
5. "Haaa!" dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi tekrar makineyi Güvenli Kip'te yeniden başlatınız -reboot(gavurcada) ediniz- ki bu açılışta o driver yüklenmeyecek.
6. Neyse tekrar aygıt yoneticisinden, Sistem Aygıtlarına gelek.
7. İşte şimdi büyük bir keyifle UNINSTALL edebilirsiniiiiiizzzzz...
Bu aynı zamanda REALTEK zıkkımının driver larını da mokoko yapacak.
8. Şimdi tekrar REBOOT yapınız ki ifenim makine normal mod da açılsın.Karışmayın.
9. Veeeeeee son maddede bilgisayar bi şiler buluyo ya hani altta sağ köşede, hah işte ona dokanmayın kıııı kendi elinizle driver ı cd den filan veya indirdiğiniz dosyadan (alın size son sürümü XP için:"http://r a p id sha re.com/f i l es/97206965/WDM_R188.exe") kurun..

ARKADAŞLAR BEN MUSTAFA ÖZBAŞ, BU İSME TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN.VE GOOGLE DA BU PROBLEMİ FORMATSIZ HALLEDEN İLK TÜRK OLMA ÜNVANIMI ESİRGEMEYİN...

SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE...." ben kurulumuda güvenli kipte siteden indirdiğim programla yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 24 Temmuz 2008; 0:04:12 >

İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||

Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2008; 0:01:23 

quote:

Orjinalden alıntı: sehzata

selam üstat lar,

acaba bu sistemi hometheater yada DVD player a falan bağlayan oldumu? bu şekilde kullanılabilir mi??

ben bağladım,gayet başarılı

COWON F2 4GB+CREATIVE EP630
LOGITECH X-540+AUDIGY 2ZS
TÜRKÇE'NE SAHİP ÇIK!!!

Kullanıcı adım "Nimfadoora" şeklinde telafuz edilir..
sehzata

24 Temmuz 2008; 0:14:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orjinalden alıntı: sehzata

selam üstat lar,

ben bağladım,gayet başarılı

wallahi çok sevindirdin beni :) hemen alayım o zaman bi tane:)

peki bişey daha sorsam, bağlarken dikkat edilecek bişey var mı? yani ek parça veya ayar gibi?

satışlar devam ediyor, pm atın yeter.
khaos

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 0:22:44 

B_A_R_I_S kardeş bende chatixx gibi güncel sürücüyü bir türlü bulamadım (senin kullandığın) mümkünse bir link versen?
B_A_R_I_S

24 Temmuz 2008; 0:44:47 

BURDAN 'I accept to the above' işaretleyip NEXT dedikten sonra kullandığınız işletim sistemi hangisi ise onu indirin.

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

khaos

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 0:56:19 

Kardeş teşekkür şimdi indiriyorum!
khaos

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 1:42:52 

aynı dediğin yerden xp için olanını yükledim yine aynı sonuç

driveri indirdiğim yer
B_A_R_I_S

24 Temmuz 2008; 2:06:51 

ilk yazdığım mesajda da belirttmiştim kullandığın panele ait program driver herneyse hiç kullanmadım.şimdi herşeyi kaldır sonra tekrar verdiğim linktekini yükle dicem ama sorun çıkarmı bilmiorum.şöle sölim ben bilgisayarı ilk alıp kurduğumda anakart içinden çıkan herhangi bir cd den driver falan kurmadım direk realtek sitesine girerek bu driver sayfasından güncel driver indirdim kurdum ve o günden beride öle kullanıorum.dediğim gibi istersen hepsini kaldır sadece son güncel driveri kur bide öle dene dicem ama sorun çıkarmı bilmiorum.

khaos

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 2:51:51