İndirdim ve kurdum winampta yine çalmadı ama Windows media player'da çaldı. Yanlız bunun yanında sitede şunlar yazıyo. Türkçe mealleri nedir bunların
Release notes:
* CPU usage takes in account number of processors * Center, Voice and LFE levels are synchronized across Mixer and Gains pages * 'Decoder info' box did not work sometimes * Slovak, Spanish and Italian translations updated
İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||
İndirdim ve kurdum winampta yine çalmadı ama Windows media player'da çaldı. Yanlız bunun yanında sitede şunlar yazıyo. Türkçe mealleri nedir bunların
Release notes:
* CPU usage takes in account number of processors * Center, Voice and LFE levels are synchronized across Mixer and Gains pages * 'Decoder info' box did not work sometimes * Slovak, Spanish and Italian translations updated
beyler kim ne derse desin ben sistemi aldım ve oturma odasına uyduları yerleştİrdİm ses gerçekten mükemmel creative yanında hiç bişe malzeme kalitesi yapılan işçilik her şey on numara hem duvarada asılabiliyor. arkadaşın biri beyenmemiş duvara asılmıyor diye kardeşim duvara asıp ne yapcan koy bilgisayarın sağ tarafına masanın üstüne süper oluyo valla ben bu ürünü x-540 dan daha verimli olacağını düşünüyorum. x-540 uyduların ön kısımları gayet sağlam güzel ama bunda bass sürücü kabinin altına konmuş bence bundaki performansla x-530 daki bir olmaz. çünkü sürücü basın verdiği sinyaller direk odaya yayılmalı yere doğru yayılan sinyal Ancak alt kattakilerin kafasını şişirmeye yarar. KESİNLİKLE 5+1 ALINACAKSA LOGİTECH X-530 ALIN DERİMMMM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 12 Temmuz 2008; 17:13:19 >
slm arkadaşlar bende bugün itibari ile x540 sahibiyim...:D
electroworl den taksitli 130 ytl ye aldım...pc 5-6 yıllık olmasına rağmen aldığım ses beni fazlasıyla tatmin etti nede olsa ilk 5.1 sistemim:d yakında bi ses kartı almaya niyetliyim
arka kablolar biraz kısa da kalsa her şekilde memnumun...
arkadaşım hayırlı olsun bana da bugün geldi.bende dvd ye bağladım öncelikle subwoofer ın arkasındaki çıkışları ikileyen aşağıdaki linkteki gibi bir kablo alman lazım bundan üç adet olacak.kulaklık girişini woofer çıkışına diğerlerine dvd nin arkasında bulunan 6 girişe isimlerine göre takacaksın.normal dvd filmlerde 5.1 ses alabilirsin ancak divxlerde matrix e basarak ses alıyorsun.yalnız o durumda da arka hoparlörlerden az ses çıkıyor.dur bakalım onu da bulcam inşallah