Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Logitech X540 - �zellikler, Sorular ve daha fazlası.

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: Ramyth
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartlarý >> Cevap: Logitech X540 - �zellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
T-MAC-07

22 Haziran 2008; 11:15:07 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım dediklerin gibi yaptım am bi sorun war benim kasada yeşil turuncu bide mavi var siyah yok anlıcağın ondan kaynaklanıyor olabilirmi

haspko39

22 Haziran 2008; 11:59:47 

quote:

Orjinalden alýntý: haspko39

Abiler benim x-540 da ses dalgalnmasý problemi var. mesela pes oynarken taraftar sesi surekli dalgalanýyor. Veya herhangi bir oyunda surekli düz bir ses oldugu zaman ses dalgalý dalgalý geliyor ve hakikaten sinir ediyor bazen. Anakart imzamdaki gibi ve ses kartý da onboard klasik hd audio. sorun muhtemelen yazýlýmsal deðil çünkü kumanda kýsmýndan herhangi bir kulaklýktakýp cýkardýgým zaman dalgalanma bir sureligine gidiyor ama sonra tekrar baþlýyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba. Ayný sorunu yasayan oldu mu hiç?

arkadaþlar bu þekilde ses dalgalanmasý yaþayan kimse yok mu? neden olabilir acaba fikri olan? sadece arka plandaki seslerde oluyor..???

E4300@3.00 ghz||Zalman 77-cu fatality||Gigabyte P35 DS3-R||Team Extream 2x1gb 1200mhz@5-5-5-15 (2.3v)--1000mhz@4-4-4-8(2.2v)||Zotac 8800gt@AMP+(760-1800-1050)||Aopen Impression||Fsp Bluestorm 500w||LG 1960TR-BF||2X200gb sataII Raid 0+200gb|| Logitech X-540
*Canon A710 IS*NOKIA E60*
"pagan_angel"(kesinlikle sahtekardýr,bu nicke yaklaþmayýn, ismi: coþkun çaðlar fýrat)
T-MAC-07

22 Haziran 2008; 12:08:58 

_cinq_ saol arkadaþým ses kartýnýn ayarlarýnda yanlýþlýk warmýþ hallettim hepsi süper çalýþýyorr sonuna kadar getiremiyorumm bass süperrrr

_cinq_

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 15:29:37 

sorununu hallettiðine sevindim bende dün aldým yeni hevesim kopuyorum iþte bende son ses açamadým daha gerçekten süper bi sistem helede güzel bi ses kartýyla birleþince süperr

CREATÝVE X-FÝ XTREMEMUSÝC + LOGÝTECH X-540
þemsilepervane

22 Haziran 2008; 18:19:39 

þuan geldi kutusunda yarýn akþam kurabileceðim þuan müsait ortam yok yanlýz ben ses kartý almadým birileri beni tam aydýnlatabilir mi anakartým asus ve toplam 3 adet ses giriþi var

Sanma þahým herkesi sen sadýkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandýn belki ol aðyâr olur
Sadýkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur, aðyâr olur, dildâr olur,serdâr olur

Nymphadora

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

23 Haziran 2008; 0:28:16 

ses kartýn olmadanda kaliteli ses alabilirsin,ama ses kartýnýn kaliteside gözardý edilemez

MegaWolt38

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 2:26:18 

quote:

Orjinalden alýntý: þemsilepervane

þuan geldi kutusunda yarýn akþam kurabileceðim þuan müsait ortam yok yanlýz ben ses kartý almadým birileri beni tam aydýnlatabilir mi anakartým asus ve toplam 3 adet ses giriþi var

dostum bende de ayný ses muhteþem, ben bir de ses kartý almayý düþünüyorum þimdi, Creative 7.1 audigy 40 ytl imiþ, alsam mý acaba ne dersiniz performansý iyi midir?

yazmýyom la biþe..
eflatuunn

23 Haziran 2008; 10:10:45 

Arkadaþlar benim sorum biraz genel olacak.Tecrübeli olan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim.

Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri deðilimdir. X-540 sisteminide film izlemek için aldým. Ama uydularý malesef kablolarýn kýsa oluþundan odanýn dörtbir köþesine yayamýyorum.Ama ek kablo yaparak çözülebileceðini söylüyor bazý arkadaþlar. Ek kablo almadan sistemi deðiþtirmek aklýma girdi ve Z5500 þuan hayalim. Abim avusturyada ve yakýn zamanda buraya gelecek. Ona getirtmek istiyorum.Ama benim sorum Z5500 de film izlemek X-540 a göre bariz bir fark yaratýr mý? Yoksa Z5500 gerçek sadece ses düzeyinde artýþ olduðunu için mi tercih ediliyor. Ben istiyorum ki kendimi sinemada gibi hissedeyim. Yani yüksek sese ilgim yok. Sadece gelen ses kaliteli olsun ve bozulmasýn. Sizce Z5500 almama gerek var mý?

þemsilepervane

23 Haziran 2008; 10:50:11 

quote:

Orjinalden alýntý: MegaWolt38

quote:

Orjinalden alýntý: þemsilepervane

dostum bende de ayný ses muhteþem, ben bir de ses kartý almayý düþünüyorum þimdi, Creative 7.1 audigy 40 ytl imiþ, alsam mý acaba ne dersiniz performansý iyi midir?

bir tane de ses kartý sipariþ edeceðim fakat hangisi tam performans verir olmuþken tam olsun 60-70 civarý bir bütçe ayýrdým ses kartýna ama belki taksitli alýrsam 100 ytl yi bulailir bana iyi ir öneri ben yüksek deðil kaliteli ses istiyorum

Sanma þahým herkesi sen sadýkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandýn belki ol aðyâr olur
Sadýkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur, aðyâr olur, dildâr olur,serdâr olur

burak.34

23 Haziran 2008; 12:08:14 

quote:

Orjinalden alýntý: eflatuunn

Arkadaþlar benim sorum biraz genel olacak.Tecrübeli olan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim.

Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri deðilimdir. X-540 sisteminide film izlemek için aldým. Ama uydularý malesef kablolarýn kýsa oluþundan odanýn dörtbir köþesine yayamýyorum.Ama ek kablo yaparak çözülebileceðini söylüyor bazý arkadaþlar. Ek kablo almadan sistemi deðiþtirmek aklýma girdi ve Z5500 þuan hayalim. Abim avusturyada ve yakýn zamanda buraya gelecek. Ona getirtmek istiyorum.Ama benim sorum Z5500 de film izlemek X-540 a göre bariz bir fark yaratýr mý? Yoksa Z5500 gerçek sadece ses düzeyinde artýþ olduðunu için mi tercih ediliyor. Ben istiyorum ki kendimi sinemada gibi hissedeyim. Yani yüksek sese ilgim yok. Sadece gelen ses kaliteli olsun ve bozulmasýn. Sizce Z5500 almama gerek var mý?

z5500 de film izlerken kendýný sinemada gibi hissedersin emin ol ama filmi neyle izledigine baglý eger bilgisayarý lcd tv ye fýlan baglýyýcaksann ii bir ses kartýn olmasý grekýr dvd de filan izliyiceksen dvd nýn cýkýþlarýnýn ii olmasý lazým kýsacasý ses çýkýþý ses sistemi kadar onemlý

DeLL Ýnspiron 6400 CS11
ahmet331

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 13:25:41 

þimdi þöle bir olay var arkadaþým x-540 tada net ses alýrsýn yüksek istemiyorsanki bundanda alýrsýn yüksek ses optik çýkýþ ve thx sertifikalarý olan bir sistemdir z5500 ondada net ses ve daha yükses ses alýrsýn ses kartý yada dvd çýkýþlarýn iyiyse ikiside iþini görür he þunuda not düþeyim abin avusturyadan neyle getircek en azýndan bir araba yada kamyon lazýmda onun kutusuna yoksa zor

eflatuunn

23 Haziran 2008; 13:54:46 

Valize koyunca problem olmuyor. Sonuçta birtek sorun yaratacak parça Subwoofer. Onuda getirenler var.