arkadaşlar selam, ben bu forumda daha yeniyim..sayfaların hepsini okumayı pek gözüm yemedi..malum işyeri..fazla vakit ayıramıyo insan.benim öğrenmek istediğim x540ı öncelikle sony 40" lcd tv ye daha sonrada ps3 e bağlayabilirmiyim..yani tv için rca (kırmızı beyaz) ps3 için bağlantı olanakları varmıdır..bilgisayar için düşünmüyorum...cevap verirseniz sevinirim...
Bende bu urunden siparis vericem ama anakartım uyumlumu bilemiyorum..suan icin sadece buna ayırabilecek butcem var anakartım uyumsuzsa ertelicemde... Anakartım bu : http://www.exe.com.tr/urunbak.php?urunkodu=ANA940ASU003 ses sistemini aldıktan sonra bide ses kartı cıkmasın basıma :) bu anakartla tam performans alabilirmiyim bu ses sisteminden?
Abiler benim x-540 da ses dalgalnması problemi var. mesela pes oynarken taraftar sesi surekli dalgalanıyor. Veya herhangi bir oyunda surekli düz bir ses oldugu zaman ses dalgalı dalgalı geliyor ve hakikaten sinir ediyor bazen. Anakart imzamdaki gibi ve ses kartı da onboard klasik hd audio. sorun muhtemelen yazılımsal değil çünkü kumanda kısmından herhangi bir kulaklıktakıp cıkardıgım zaman dalgalanma bir sureligine gidiyor ama sonra tekrar başlıyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba. Aynı sorunu yasayan oldu mu hiç?
Abiler benim x-540 da ses dalgalnması problemi var. mesela pes oynarken taraftar sesi surekli dalgalanıyor. Veya herhangi bir oyunda surekli düz bir ses oldugu zaman ses dalgalı dalgalı geliyor ve hakikaten sinir ediyor bazen. Anakart imzamdaki gibi ve ses kartı da onboard klasik hd audio. sorun muhtemelen yazılımsal değil çünkü kumanda kısmından herhangi bir kulaklıktakıp cıkardıgım zaman dalgalanma bir sureligine gidiyor ama sonra tekrar başlıyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir acaba. Aynı sorunu yasayan oldu mu hiç?
Biraz bilinçsizce bir tahmin yapayım. Onboard kart sisteme uygun gücü veremiyor olabilir. Küçük akımlar vs. bile bu işi etkileyebiliyor. Bir kulaklıkla , 70 wattlık ses sistemini aynı kefeye koymak olmaz en azından. İyi bir ses kartıyla da sorun devam edecek mi denemek lazım...
Biraz bilinçsizce bir tahmin yapayım. Onboard kart sisteme uygun gücü veremiyor olabilir. Küçük akımlar vs. bile bu işi etkileyebiliyor. Bir kulaklıkla , 70 wattlık ses sistemini aynı kefeye koymak olmaz en azından. İyi bir ses kartıyla da sorun devam edecek mi denemek lazım...
Hocam uygun gucu verememe ne demek yani? Sonucta bu ses kartı onboard bile olsa 7.1 e kadar destek veriyor. Kulaklıkla karsılastırma falan da soz konusu deil. Aynı sistemle x530 da kullandım ama boyle bir sorun soz konusu değildi. Sanki bir stabilite problemi var gibi. Sanki kulaklıgı takıp cıkarınca fazla elektrigi alma veya voltajın hızaya sokulması gibi bir durum sız konusu ... cozemedim. Ama bazen bu durum kendiliginden de gidebiliyor yani bazen duzeliyor. Acaba prizden falan olabilir mi?