olan oldu ve x-540 exa da 100$+kdv ile 146,67 YTLoldu inanamıyorum almak için günsaydığım x-540 30ytl zamlandı bunasıl olur arkadaşlar bir ürün neden zam gördü üstelik çoğu kişi exa dan almışken ben indirim yapmasını beklerken birden bire arttı
dostum üzülme hala 111 ytl ben de burdan aldım ama 114 ytlye
arkadaşlar bende x540 almayı düşünüyorum. fakat kafama takılan bazı sorular var. şimdi bende realtek ac'97 onboard ses kartı var arkada 3 girişi var. eğer x540 alırsam bunu destekler mi? bide matrix özelliğini kullanmadan bütün kolonlardan ses gelmesini sağlayabilir miyim? cevaplarınızı bekliyorum.
Evet hepsinden ses gelir. Ama demişşinki arkada 3 girişi var ama haporlore bagladıgında bunun giriş değil çıkış olması gerek. Bak bendede bir notebook var 3 adet ses jack'i var. Ama bunu sadece 1 tanesi çıkış. Aldığım yere sordum yaa olur mu bunu ses menüsünden çıkış yapabilirsin dedi. Ama bunda neyi denediysen bir türlü hepsini çıkış yapamadım
Evet hepsinden ses gelir. Ama demişşinki arkada 3 girişi var ama haporlore bagladıgında bunun giriş değil çıkış olması gerek. Bak bendede bir notebook var 3 adet ses jack'i var. Ama bunu sadece 1 tanesi çıkış. Aldığım yere sordum yaa olur mu bunu ses menüsünden çıkış yapabilirsin dedi. Ama bunda neyi denediysen bir türlü hepsini çıkış yapamadım
o çıkış dediğin yeşil renkli olan dimi? şu anda bende 2+1 ses sistemi var. ve onu arkadaki yeşil olana takıom. x540 ta da böyle mi??? yani kasaya sadece bir tane kablo takıon oda subdan gelen kablo. diğer uydular sadece sub a bağlanıyo olması gerek. 2+1 de böle benim.. 5+1 i bilgisayara bağlama işini biri anlatabilirse çok ii olur.
çok soru soruyom kusura bakmayın ama, ses ayarlarına geldiğimde 6 channel mode for 5.1 speaker output diye bi seçenek var bunu seçtiğimde mavi çıkış rear speaker out, yeşil front speaker out, kırmızı ise center/subwoofer speaker out olarak değişiyo yani bu 5+1 i bağlayabileceğim anlamına mı geliyor? Sabrınız için teşekkürler...
Ya benim bildigim kablaların renkleri yeşil turuncu ve siyah olmak üzere 3 adet renk olur ses sistemlerinin kablolarında. Eğer öyle bir seçenek varsa bağlayabilirsin
Ayrıca ses yalıtım malzemesi resmi buldum. Koçtaşta felan satılıyomus
arkadaşlar bendede x540 var 2-3 ay önce almıştım izmirmaeketten 122ytl ye buna ucuz yollu bir seskartı önerebilirmisiniz
Ucuz istiyorsan Creative audigy ZS leri ikinci el bulman mümkün hem de kaliteli ses kartları.(sıfırları piyasa da yok)
Onun dışında sıfır ve ucuz olarak Creative audigy value mevcut şu an ben kullanıyorum ses müzik vs fazla uğraşmıyorum o yüzden benim işime yarıyor ancak profosyonel bir şey istiyorsanız daha üst modellerine yönelmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 19 Mayıs 2008; 12:54:25 >