Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
qray

10 Mayıs 2008; 15:24:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Prd Arkadaşlar Windows Sesleri Geliomuş Ama Sesi Sonuna Kadar Açmam Lazım ?kablosu uzun olan Hoparlörlerden Ses Az geliyor ?
1.resimde Ön Hoparlör çıkışı Arka Hoparlör Çıkışı fln war.hanqilerini Seçmeliyim?
http://img292.imageshack.us/img292/628/34335004gn1.jpg
2.Resimde http://img106.imageshack.us/img106/9122/x2xk6.jpg

Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 16:01:03 

quote:

Orjinalden alıntı: qray

Prd Arkadaşlar Windows Sesleri Geliomuş Ama Sesi Sonuna Kadar Açmam Lazım ?kablosu uzun olan Hoparlörlerden Ses Az geliyor ?
1.resimde Ön Hoparlör çıkışı Arka Hoparlör Çıkışı fln war.hanqilerini Seçmeliyim?
http://img292.imageshack.us/img292/628/34335004gn1.jpg
2.Resimde http://img106.imageshack.us/img106/9122/x2xk6.jpg

uzun kablolu olanlar surroun d sesleri algılamanızı sağlayanlar,diğerlerine oranla biraz daha az ses gelmesi normal

qray

10 Mayıs 2008; 17:25:39 

hım ßende uzun olanları ßaya uzağa aldım : ) haliyle Yakına getircez kısaları sağa uzunları sola yatay olanıda ekran üstüne Koydum Kısa olanların Sesini Kısma Şansımız yokmu ?

bosko33

10 Mayıs 2008; 17:33:43 

slm arkadaslar benim bi konuda yardıma ihtiyacım var ben lap top kullanıyorum bugun LOGITECH X-540 70W 5+1 SPEAKER ses sistemi aldım her hoperlerden ses gelmiyo lap topun bir cıkısı var ama ses sistemininde 3 girişi var hangisine takarsam ona gore ses veriyor yani hepsinden ses alamıyorum acaba bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyo acil lütfen... :( :(:(

dj_asterix

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 17:52:56 

Abiler ben bu aleti almadan önce forumdaki bunca sayfayı tek tek okudum ve aldım daha yeni. 1 hafta falan normal kullandım. Daha sonra önceki sayfalarda belirtildiği üzere cracklı dfx eklentisini kurdm ve kendime uygun ayarları yaptım. Sonra denemek için eklentiyi kapayarak çaldım. Olmaz böyle bişey. Ne biçim fark ediyor gercekten. Sesi %20 acık durumda bi süre dinledim bir süre sonra baktım tak tak ses geliyor. Kıstım sesi bu ne diye. Tavana vuruyor komsu. :D

Sonra getirdim %6 ya falan. Neyse aksam oldu saat 10 falan cs source oynamak için actım ses de %4 falan dı. Annem dedi şunu biraz kıs diye :D Ben de bu sefer kulaklıkla oynamak zorunda kaldım. İşte 1 günüm bu sekilde geçti.

Bu kadar hikayeden sonra bi soru soracagım size. Bende anakart olarak gigabyte ga-p35-s3g var. Onboard olarak bağladım sistemi. Matrik modunu kullanmadıgımda müzik dinlerken 2 kanaldan ses geliyor sadece. az önce bahsettiğim cs source oynarken oyun ses ayarlarından 5.1 secince matrix i açmadan oynayabiliyorum. Crysiste de matrix kapalı iken center den cok az ses geliyordu Onda matrix acık kullanıyordum. Bir dvd taktım 5.1 ses destekli şekilde actım onda da matrix kullanmama gerek kalmadı.

Müzik dinlerken matrix kullanma zorunlulugu normal mi? Surround destekli birkac müik indirdim onlarda sorunsuz calısıyo matrix olmadan 5 kanal.

Bir de sizce bu anakart ın onboard ses kartının yerine ses kartı almalımıyım. Creative audigy value düsünüyorum. Siz neler diyceksiniz bu uzun mesajdan sonra.???????

Gigabyte ga-p35-s3g-Intel e8400-Msi 8800gt Zilent (Zalman VF1050 Soğutucu)-OCZ 2*1 ddr2 800mhz 6400 kit-Seagate 250gb 16mb cache-Cooler Master 690(460w psu)-Benq FP94vw-Asus 1814BLT-Logitech x540
guitarist cebeci

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:29:08 

x-540 ı arayıpta bulamayan varsa kadıköyde yazıcıoğlunun oralarda var iki gün önce ordaki gold pc ye sordum 120 ytl almak isteyen varsa hemen gitsin

dj_asterix

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

x-540 ı arayıpta bulamayan varsa kadıköyde yazıcıoğlunun oralarda var iki gün önce ordaki gold pc ye sordum 120 ytl almak isteyen varsa hemen gitsin

Vatan Bilgisayarda da var. Tam 1 hafta önce aldım 130 lira

Lütfen az önce yazdıgım mesaja cevap verirseniz sevinirim gerçeken.

Gigabyte ga-p35-s3g-Intel e8400-Msi 8800gt Zilent (Zalman VF1050 Soğutucu)-OCZ 2*1 ddr2 800mhz 6400 kit-Seagate 250gb 16mb cache-Cooler Master 690(460w psu)-Benq FP94vw-Asus 1814BLT-Logitech x540
kalamalka*

10 Mayıs 2008; 18:43:11 

quote:

Orjinalden alıntı: dj_asterix

Abiler ben bu aleti almadan önce forumdaki bunca sayfayı tek tek okudum ve aldım daha yeni. 1 hafta falan normal kullandım. Daha sonra önceki sayfalarda belirtildiği üzere cracklı dfx eklentisini kurdm ve kendime uygun ayarları yaptım. Sonra denemek için eklentiyi kapayarak çaldım. Olmaz böyle bişey. Ne biçim fark ediyor gercekten. Sesi %20 acık durumda bi süre dinledim bir süre sonra baktım tak tak ses geliyor. Kıstım sesi bu ne diye. Tavana vuruyor komsu. :D

Sonra getirdim %6 ya falan. Neyse aksam oldu saat 10 falan cs source oynamak için actım ses de %4 falan dı. Annem dedi şunu biraz kıs diye :D Ben de bu sefer kulaklıkla oynamak zorunda kaldım. İşte 1 günüm bu sekilde geçti.

Bu kadar hikayeden sonra bi soru soracagım size. Bende anakart olarak gigabyte ga-p35-s3g var. Onboard olarak bağladım sistemi. Matrik modunu kullanmadıgımda müzik dinlerken 2 kanaldan ses geliyor sadece. az önce bahsettiğim cs source oynarken oyun ses ayarlarından 5.1 secince matrix i açmadan oynayabiliyorum. Crysiste de matrix kapalı iken center den cok az ses geliyordu Onda matrix acık kullanıyordum. Bir dvd taktım 5.1 ses destekli şekilde actım onda da matrix kullanmama gerek kalmadı.

Müzik dinlerken matrix kullanma zorunlulugu normal mi? Surround destekli birkac müik indirdim onlarda sorunsuz calısıyo matrix olmadan 5 kanal.

Bir de sizce bu anakart ın onboard ses kartının yerine ses kartı almalımıyım. Creative audigy value düsünüyorum. Siz neler diyceksiniz bu uzun mesajdan sonra.???????

Arkadaşım hiç gerek yok audigy value ya.Zaten on board realtek ten hiç bi farkını hissetmezsin.Zaten sesi yarıdan fazla açamıyosun anlamı yok o yüzden...

Benim gibi müzikle ilgili biri için bile yeterli sesi veriyo on-board ta.İlla alıcam diyosanda git x serisi bişey al.Creative in ucuzuna para verme yazık olur...

dj_asterix

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:44:19 

Peki Matrix modu ile ilgili soruma ne dersiniz?

oLgan

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:56:10 

quote:

matrix modu sesi 5 kanala birden yayıyor yani matrix modu gerçek 5+1 kanal değil 2 kanal.
müzikler genelde 2 kanal olduğu için ön sağ ve sol dan ses alabilirsin olması gereken budur ancak matrix moduyla bunu her kolona yayabilirsin.
oyunlar ve filmler 5+1 kanal desteklediği için matrix moduna gerek kalmaz. Bazı müziklerde 5+1 kanal oluyor bu nedenle de matrixe gerek kalmıyor.
Center genelde konuşma türü sesleri verir direk sesin az gelmesi normaldir oyundan oyuna da değişebiliyor centerdan gelen ses miktarı

yani sende bir sorun yok herşey olması gerektiği gibi

yanlışım varsa düzeltin

Kurban Fan Club

chatixx

10 Mayıs 2008; 18:56:21 

Ya bu konuda okumustum program ile öyle bir şansın var biraz arastırırsan bulabilirsin
quote:

Orjinalden alıntı: qray

hım ßende uzun olanları ßaya uzağa aldım : ) haliyle Yakına getircez kısaları sağa uzunları sola yatay olanıda ekran üstüne Koydum Kısa olanların Sesini Kısma Şansımız yokmu ?

|Gigabyte P35-Ds3r rev. 2.1|İntel Core2 Quad Q6600+Thermaltake Big Typhoon|Team Xtreem 2x1GB. DDR2 800MHz.|Seagate 250GB 410AS
|Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw|Lian Li Pc007-FB+Fsp 500W BlueStorm II.|Sparkle 8800GT |Samsung 2253BW|Logitech X-540|
dj_asterix

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:58:55 

quote:

Orjinalden alıntı: oLgan

quote:

matrix modu sesi 5 kanala birden yayıyor yani matrix modu gerçek 5+1 kanal değil 2 kanal.
müzikler genelde 2 kanal olduğu için ön sağ ve sol dan ses alabilirsin olması gereken budur ancak matrix moduyla bunu her kolona yayabilirsin.
oyunlar ve filmler 5+1 kanal desteklediği için matrix moduna gerek kalmaz. Bazı müziklerde 5+1 kanal oluyor bu nedenle de matrixe gerek kalmıyor.
Center genelde konuşma türü sesleri verir direk sesin az gelmesi normaldir oyundan oyuna da değişebiliyor centerdan gelen ses miktarı

yani sende bir sorun yok herşey olması gerektiği gibi

yanlışım varsa düzeltin

Matrix modunun işlevi hakkında bilgim vardı ancak işlerin normal gitmesi konusunda süpheliydim. Sağolun arkadaşlar

chatixx

10 Mayıs 2008; 18:59:48 

Hocam şimdi bendede aynı sorun vardı fakat çoklayıcı ile halledilebiliyor. 2 adet çoklayıcı alırsan bir tanesini laptop'a digerinide öbür çoklayıcıya takınca 3 adet çıkış elde edersin. Ama ses kalitesi kotulesir. Matrix tuşuna basıncada 1 adet giriştede gelmesi gerek ama???
Bu arada çoklayıcının fiyatı 1.50Ykr felan
quote:

Orjinalden alıntı: bosko33

slm arkadaslar benim bi konuda yardıma ihtiyacım var ben lap top kullanıyorum bugun LOGITECH X-540 70W 5+1 SPEAKER ses sistemi aldım her hoperlerden ses gelmiyo lap topun bir cıkısı var ama ses sistemininde 3 girişi var hangisine takarsam ona gore ses veriyor yani hepsinden ses alamıyorum acaba bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyo acil lütfen... :( :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 10 Mayıs 2008; 19:02:45 >

|Gigabyte P35-Ds3r rev. 2.1|İntel Core2 Quad Q6600+Thermaltake Big Typhoon|Team Xtreem 2x1GB. DDR2 800MHz.|Seagate 250GB 410AS
|Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw|Lian Li Pc007-FB+Fsp 500W BlueStorm II.|Sparkle 8800GT |Samsung 2253BW|Logitech X-540|
dj_asterix

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 19:02:06 

chatixx haklısın 1 tane takınca bile geliyor ben telefonumu baglayıp deniyorum oluyo. Arkadasım arkadaki 3 kabloda fark eder mi bilmiyorum ama yesil olanı takıp matrix i dene bakalım .

volie82

10 Mayıs 2008; 20:04:15