1 tane analog ses çıkısı var ps3'ün . Bağlarsın matrix özelliğini açıp 5.1 ses alırsın ama ama surround ses alamassın.
quote:
wikipedia PS3 konfigürasyon şeçimine bağlı olarak 20GB veya 60GB'lık 2.5" SATA sabit diske sahip. Bunun yanında Tokyo Game Show'da Sony'nin yapmış olduğu açıklama ile her 2 modelde HDMI çıkışa sahip olarak piyasaya sürülecek. Daha önce yapılan açıklamalarda sadece 60Gb'lık modelde HDMI çıkış bulunacağı belirtiliyordu. Konsol 1080p'de (1920*1080px) dahil olmak üzere HDTV çözünürlüklerine destek veriyor. Hdmi çıkış yanında 1 adet analog çıkışa ve bir adet dijital ses çıkışına sahip. Gigabit ethernet (10/100/1000 Mbps) her 2 konfigürasyonda standart olarak yeralıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 6 Mayıs 2008; 21:25:17 >
benim bi sorum var alet daha elime geçmedi ancak merak ediyorum elimde bir kulaklık var 5.1 destekli ve 3 tane kablosu var. ben X540'ı pc ye bağlayıp, X540'ın arkasına da kulaklığı bağlamak istiyorum bunun için kablolarım da var.
arka tarafta 3 kabloyuda bağlayabileceğim output yeri var mı?
bana da bir cevap :/ ona göre siparişi iptal edicem de
1. cevabın soruma yanıttı teşekkürler ancak output olmaması ilginç geldi bana :/ oysa arka tarafa takmak için dönüştürücü kablolarım bile vardı 4+1 leaf gibi dandik markada bile bunu yapabiliyorken x540ta yapamamak koyar bana.
Yeni bir sistem aldım yaklaşık 2000 ytl harcayarak bayagı iyi bir sistem oldu. Sistem şu an monte ediliyor. ben Logitech X540 ses sistemini akşamdan getirdim eve ama açık söylemek gerekirse kutuyu açar açmaz hayal kırıklıgına ugradım. Kutunun içerisinde kullanımla ilgili tek bir kelimelik türkçe döküman yok. Resmi sitesine baktım Orasıda aynı bir iki resimden başka bişey yok. 10 ytl lik dandik alaetlerde bile türkçe kullanma kılavuzu çıkıyor. 25 sayfalık yazı olmuş burda baktım kullanan arkadaşların çogu ayarlarda problem yaşıyor. bence ayrıntılı ve türkçe kullanım kılavuzu en azıntan sistemin nasıl monte edilecegini gösteren türkçe bir klavuz koymamaları baştan eksi bir puan. PC yi bugun bir alayım bakalım umarım sorun çıkmadan baglayabilirim
Öncelikle merhaba açılan konuyu Fazla inceleme fırsatım olmadı zamanım olmadından.Sormak istediğim Soru Şu; Logitech x540 Ses Sistemini almayı düşünüyorum.Ses Kartım On board ( 8 Kanallı ) Ayrı ßi Ses kartı alma ihtiyacı hissetmelimiyim ? Pc e Bağlamak için Ayrı ßi Aparat Almam Gerekirmi? tşk ederim ...
Hocam ben senin dedigin olayı hiç bir forumda okumadım. Belkide olabilir ama benim mantıgıma gore olmas gibi geldi. Düsünsene bu alet hersseyini kendi uydu haporlorlerine gore gonderiyo. Sen simdi baglayınca belki yüksek elektrik gonderip kulaklıgı bozma sansı var..
Ama sen ben bu dandik 4.1 '2e bagladım demissin. Ona yapıyosan x-540'ada olması lazım İnsallah forumda senin yaptıgın gibi yapan varsa yardımcı olur. Sana zahmet eger imkanın varsa bu dönüstürücü kabloların resimlerini çekebilir misin???
quote:
Orjinalden alıntı: oLgan
1. cevabın soruma yanıttı teşekkürler ancak output olmaması ilginç geldi bana :/ oysa arka tarafa takmak için dönüştürücü kablolarım bile vardı 4+1 leaf gibi dandik markada bile bunu yapabiliyorken x540ta yapamamak koyar bana.
Arkadasım pc'ye montelerken hiç bir aparat kullanmana gerek yok. Senin anakartındaki analog çıkıstır. X-540'da analog bir sistem oldugundan direk baglayabilirsin. Anakartının üzerindeki ses çipi çok eski degilsede ses konusunda bir problem yaşamassın.
quote:
Öncelikle merhaba açılan konuyu Fazla inceleme fırsatım olmadı zamanım olmadından.Sormak istediğim Soru Şu; Logitech x540 Ses Sistemini almayı düşünüyorum.Ses Kartım On board ( 8 Kanallı ) Ayrı ßi Ses kartı alma ihtiyacı hissetmelimiyim ? Pc e Bağlamak için Ayrı ßi Aparat Almam Gerekirmi? tşk ederim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 7 Mayıs 2008; 14:17:24 >
arkadaşım pc ye bağlarken bir kitap veya kulavuza gerek yok , bencede bizim dilimizde bi klavuz olmalıydı suomi bile varken ki bende tr klavuz çıkmıştı ben onu kurduktan sonra gördüm aynı renkleri birbirine bağlıyorsun anfide de pc dede kafan karışmaz imkansız rahat ol bide sistem toplamışın hayırlı olsun özellikleri nedir bi yazabilecekmisin bende toplayacağımda bu aralar