Hocam simdi senin dedigin herhalde duvara asmalı. Benim Arka hoparlorlerin hemen arkamda olması gerek. Arka duvara asınca hiç ses gelmiyo. Arkadasın verdigi linktekine bu x540a olur mu ya. Ustunde emaneten mi durur . Ayakların kullanım kılavuzunda hoparlorleri civi ile sabitleyin demisler. Tamam diyelim hadi çiviledik sonra cıkaracagımız gelirse hoparlorlerin tipi kotulesecek dimi????
quote:
Orjinalden alıntı: EnnX
Arkadaş link vermiş incele istersen Bu ayak asmalı tip olsaydı tam olacaktı
arçelik ürünü hoparlör ayağı, yükseklik ayarlı, kablo kanallı, metal, fiyatı da uygun 33 ytl çifti. X540'ı salonda tv ile kullanmak için ideal gibi, cam tabanlı olanları da var (başka sitelerde başka marka) ama 70-80 ytl gibi fiyatlardan satıyorlar. haftaya bi sorayım bakalım arçelik bayisinde var mı, yada böyle bir üründen haberleri var mı, varsa almayı düşünüyorum...
İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker || Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i
Hoparlörlerin altında çiviye geçmeli yerler var sanırım onlardan asılırsa birşey olmaz . Bu ayaklara uyarsa oldukça güzel olacak gibi birde siyahı varsa tamam. Kablo sıkıntısını nasıl çözdünüz arkadaşlar benim arkalar salonun ortasında kaldı.
Pulu çiviye takıp duvara çaktıktan sonra hoparlör ayağının altındaki yuvaya çiviyi geçirecektim değilse ayağın üstünden çiviyi çakmak gibi bir niyetim tok
Ama senin yaptığından anladığım ayağın üstünden vidayı sıkmak doğrumudur Vida dışarıdan görünüyor yani
quote:
Orjinalden alıntı: volie82
yo yooo...çivi yapmayın....
drekt...bildiğimiz... dubel - vida kullanın... (+bilgi...konik baslı vida kullanmayın..tam oturmaz....)
tabi ki herkesin kendi fikri / gorusu / begenisi...
ama ben duvara astım....rengine bakmadan hem de :P:P:):) hehee..
sizi bilmem ama..cok da guzel oldu :):) 5.1 .....tam surround:D:D
hı bu arada.... o vida yerleri...iyi sıkın....tam bassın plastiğe...ama cok da sıkıp kırmayın plastiğii:):)
x540 da sesi sadece ön hoparlöre verebiliyormuyuz mesela gece kısık seste müzik dinlemek istersem.
ses ayarlarını51 yaptıgında ses kartının driver programı sana bu özelliği sunmalı zaten :)
ben creative s.b 5+1 ses kartıyla kullanıyrum prgramda fade diye bir bölüm var bunu en üste getiridğimde sadece onlerden en alttayken sadece arkalardan geliyor ses yani ayarlanabiliyor ...
ama ben senin tam aksine arkalara daha cok ses veriyorum arkalardan yukarılardan biryerlerden ssesin kulagını okşaması müthiş...
hele ki dvd lerde kaç gece şphelenip acaba film mi yoksa içerde biri mi geziyor diye kalktıgım oldu :D
şüphesi kalmasın kimsenin x540 sınfınınn en iyisidir...!!!
Arkadaşlar aranıza yeni katılan birisi olarak bu ilk mesajım benim XtremeGamer ses kartım var uzun araşdırmalarım sonucunda pc için en iyi ses sisteminin z 5500 olduğunu öğrendim fakat o biraz beni aşar bende sizlerin değerli yorumlarından yola çıkarak dün itibariyle mavibilgisayardan x540 siparişi vermiş bulunmakdayım şimdi değerli arkadaşlar benim öğrenmek istediğim şu XtremeGamer ses kartımın dijital çıkışından x540 a bağlantı yapabilirmiyim ve nasıl bir performans alırım ve özellikle oyun ve filmler için en iyi sesi alabilmem için gerek windowsun ayarlarından gerekse ses kartımın driverlerinden nasıl bir ayar yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz nelerdir.
Pulu çiviye takıp duvara çaktıktan sonra hoparlör ayağının altındaki yuvaya çiviyi geçirecektim değilse ayağın üstünden çiviyi çakmak gibi bir niyetim tok
Ama senin yaptığından anladığım ayağın üstünden vidayı sıkmak doğrumudur Vida dışarıdan görünüyor yani
quote:
Orjinalden alıntı: volie82
yo yooo...çivi yapmayın....
drekt...bildiğimiz... dubel - vida kullanın... (+bilgi...konik baslı vida kullanmayın..tam oturmaz....)
tabi ki herkesin kendi fikri / gorusu / begenisi...
ama ben duvara astım....rengine bakmadan hem de :P:P:):) hehee..
sizi bilmem ama..cok da guzel oldu :):) 5.1 .....tam surround:D:D
hı bu arada.... o vida yerleri...iyi sıkın....tam bassın plastiğe...ama cok da sıkıp kırmayın plastiğii:):)
...yo yooo...vida gorunmuyor..... vidayı sabitledikten sonra..direkt uyduların vida girişlerini (tırnak a) oturtuyorsun...;)