yalnız bişi sormak istiorm.... matrix tusu 5.1 desteği olmayan ses kartlarında işe yarayan bişi mi...
ben şööle duymuşştum...normal mod da 5.1 surround ses ...
matrix e basınca bu surround u kapayıp mono / stereo ya ceviriyo...
neyse...matrix kullanmıyorum.gerek yok zaten ....5.1 ses kartı destek var....
konfigure de ettim.....
önceki sistemde (4.1) mp3 dinlerken 2 uydudan ses gelmiyordu ..surroundda iken...
stereo baglamıstım o yusden ....
neyse...x540 süper....gayet yeterli....fazla bile:) sesi acamıyorum..malum..:):) konu / komsu...
bi de... extra bişi kullananınız var mı..yazılım / donanım....
kablo uzatıcısı vs gibi..sorun var mı...(evet..kablolar kısa gibi...ve sabit:(:( )
yazılım olarak winamp kullanıyorum mp3 icin....
dvd ise ya nero yahut bs player....
önerebileceğiniz.....sesi etkiler..daha iyi olur vs.. diyebileceğiniz bişi var mıı..?
ses kartı olarak da sound manager....ses kartının kendi yazılımı... kullanıyorum..;);) tşkler....
matrix tuşu X540a stereo bağlantı yaptığında sadece ön hoparlörlerden ses verir,ama matrixe bastığın zaman merkez ve surroundlar da devreye girer 5.1 ses kartın varsa böle bişi yapmana gerek yok,eğer yaparsan yine aynısını yapar,yani ön hoparlörlere gelen sesi diğerlerine de paylaştırır
MERABA ARKADAŞLAR BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM,BENDE X540 ALALI 2 GÜN OLDU VE ALMADAN ÖNCE DONANIM HABERDEN ARAŞTIRDIM VE ALMAYA KARAR VERDİM,BU SES SİSTEMİ HAKKINDA NE DENEBİLİRKİ MÜKEMMEL ÖTESİ BASSLAR COK NET VE TOK SESİ SONUNA KADAR AÇTIGIMDA BİLE BOZULMA OLMUYO BAYILDIM BEN 25W GÜÇTEKİ Bİ SUBWOOFER BU KADAR İYİ OLUCANI TAHMİN ETMEZDİM,BEN X-540`I Z5500`ÜN MİNİK YAVRUSU OLARAK GÖRÜYORUM,BABASINA ÇEKMİŞ
ooo birader X540 hayırlı olsun.. Şu Z5500 nedir böyle yaw..Neredeyse herkesin hayalini kurduğu bir sistem olmuş çıkmış
ooo birader X540 hayırlı olsun.. Şu Z5500 nedir böyle yaw..Neredeyse herkesin hayalini kurduğu bir sistem olmuş çıkmış
Walla öyle olmuş herhalde,ben z5500 kullanıcılarının insan olduklarını düşünmüyorum zaten onlar kesin uzaydan felan gelmişl olmalı,böyle bi ses sistemini son ses başka nerde açabilirsinki
Orjinalden alıntı: Bumperracerz Walla öyle olmuş herhalde,ben z5500 kullanıcılarının insan olduklarını düşünmüyorum zaten onlar kesin uzaydan felan gelmişl olmalı,böyle bi ses sistemini son ses başka nerde açabilirsinki