Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Ramyth
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaganss

14 Nisan 2008; 20:48:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bilemiyorum arkadaşlar, üründe bir problem çıkmaz inşallah, acaba bilgisayar ayarlarından mıdır diycem ama, ses kartı tek çıkışlı mı jak kullanıyor musunuz? bilen arkadaşlar bir yardım eli uzatsın...

gokhan96

14 Nisan 2008; 21:41:44 

tamam buldum sonunda ya volume control dan EAX settings var CMSS 3D kısmından stereo surround un önündeki tiki işaretlersek olay tamamdır. Matrix e basmadan 5 uydudan da ses alıyorum. Matrix e bastığımda ses biraz inceliyo gibi geliyo ama iyi. yapamayan varsa dediklerimi yapsınlar.

Gökhan
guitarist cebeci

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 22:31:43 

ses kartınızın ayarlarından ses dağılımını surround yapın yapmadıysanız bendede aynısı olmuştu çünkü düzelttim karttan ayar yapılıcak ben öyle düzeltmiştim

bjkberk

14 Nisan 2008; 23:05:12 

Bende öyle birşey yokta creative mixer var bende simdi buldum yoksa kutuya toplayıp enayi gibi geri götürcektim :D NEyse şöyle ki (benim centerDan ses geliyordu zaten) arkalardan ses cok az geliyordu FADE yazan kısım sonuna kadar açıktı meğersem bu arka ve ön ses ayarıymış ben onu şan eseri en aşaığı indirince bu seferden ön kolonlar kısıldı ortada bıraktım simdi hatta ortanın birazda altında arkalardan daha cok ses geliyor bass ı cok hoşuma gitti bu setin ya müthiş bişy :D afedsriniz minicik şey kadar bas var dedm aldıgımdaa bir açtım ses hoop dedi nolyo :D eski sistemimi iyi ki satmişm müthiş bişy arkdşlar şiddetle tavsiye ederim basslı şarkı önerlirne açığım bu arada:D Türkçe şarkılar iyi gitymior bu sete :D DVD denemedim henüz deneyen arkdşlar var mı kopya 5.1 destekli dvd lerde tam perf . alabiliyor myuz ?

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Nisan 2008; 23:08:42 

Neredeyse 6 ay kullandım x540'ı,bunca zaman onlarca kez film müzik v.s. şeyler dinledim.Geçen hafta Z5500 alınca odamdan emekli olan x540'ı salona kurup dvd ye bağladım,ve akabinde de Transformers'ı koyup şöyle bir test edeyim dedim.

Şunu çok söyleyebilirim ki subwooferın borusundan çıkan hava,aramızda 2 metre uzaklık olmasına rağmen ayaklarıma bahar yeli gibi geldi :D Hiç bukadar delirdiğini görmemiştim x540'ın üzerinde ki telsiz telefonu yere fırlattı zaten koçum benim.Ne cevher varmış elimde de haberim yokmuş meğer

Bazıları ses kartın dandik diyebilir ama ses kartım Xtreme Gamer,kısacası Dvd çalar da X540'dan çok daha iyi performans aldım.Almayı düşünenler varsa hiç düşünmeden alsınlar.Z5500 aldım diye satıcaktım z540'ı,iyiki de satmamışım

The X Files
FaTaL_uA

14 Nisan 2008; 23:24:12 

Hallettim bugün akşam 5 gibi kargoya verildi bakalım yarın gelicek herhalde hadi hayırlısı gelsin bide ses kartı alim golddan bide öle denim video falan koyarım isteyenler için.Öğrenci evi oda küçük bakalım nasıl yerleştiricez...

[img]http://www.ultraslan.com/images/Reklam/adiloyunicinelele.gif[/img]
bjkberk

14 Nisan 2008; 23:26:55 

Aynen bu set beni 2-3 sene idare eder gibi duruyo verdiğim para sonuna kadar helal olsun ilk kez bir elektornk cihaz için bunu söyleyebiliroyrum....
Valla türkçe şarkılar gitmiyor ne biliyim artık kaydından mıdır nedendir :D cızırıtı falan olyo :D Sound blaster 5.1 ses kartım var suanlık bir sorun yok ayarlarıda yaptım on numara ses var... DVD filmim olmadıgı için deneyemiyorum film , ama divx filmlerden tam olarak 5.1 perfrmans alblr miyim bilenler varsa yarmdcı olabilrlrse sevinirim ...

unpop

14 Nisan 2008; 23:43:54 

bir de uzerinde aux giriş olup uydu receiver de bağlansa tam süper olacak

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Neredeyse 6 ay kullandım x540'ı,bunca zaman onlarca kez film müzik v.s. şeyler dinledim.Geçen hafta Z5500 alınca odamdan emekli olan x540'ı salona kurup dvd ye bağladım,ve akabinde de Transformers'ı koyup şöyle bir test edeyim dedim.

Şunu çok söyleyebilirim ki subwooferın borusundan çıkan hava,aramızda 2 metre uzaklık olmasına rağmen ayaklarıma bahar yeli gibi geldi :D Hiç bukadar delirdiğini görmemiştim x540'ın üzerinde ki telsiz telefonu yere fırlattı zaten koçum benim.Ne cevher varmış elimde de haberim yokmuş meğer

Bazıları ses kartın dandik diyebilir ama ses kartım Xtreme Gamer,kısacası Dvd çalar da X540'dan çok daha iyi performans aldım.Almayı düşünenler varsa hiç düşünmeden alsınlar.Z5500 aldım diye satıcaktım z540'ı,iyiki de satmamışım

core2ibo

15 Nisan 2008; 0:01:54 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan96

tamam buldum sonunda ya volume control dan EAX settings var CMSS 3D kısmından stereo surround un önündeki tiki işaretlersek olay tamamdır. Matrix e basmadan 5 uydudan da ses alıyorum. Matrix e bastığımda ses biraz inceliyo gibi geliyo ama iyi. yapamayan varsa dediklerimi yapsınlar.

bende yarın deniyecegim arkadasım bakalım olacakmı? tesekkurler.

"Fight and you may die. Run and you will live at least awhile.
And dying in your bed many years from now,
would you be willing to trade all the days from this
day to that for one chance, just one cahnce,
to come back here as young men and tell our
enemies that they may take our lives but they
will never take our freedom!"
kaganss

15 Nisan 2008; 0:10:24 

ben komşuları rahatsız etmemek için seste yarıyı geçemedim 1 senedir, 18-20 metrekarelik bir odada daha ses yarıda iken eşyalardan kapıdan camdan ses geliyo, oda kapısı kapalı olmasına rağmen ses en uzak odadan salondan bile duyuluyor, iyi ki Z5500 gibi bi set almımışız, yazık olcaktı yoksa, sesi açamadıktan sonra...
tabi sadece sesin yüksekliği değil, basın tokluğu tizlerin güzelliği de var x540 ta... bu seti uzun süre daha değiştirmeye gerek yok... logitech x540

cgs

15 Nisan 2008; 0:54:44 

creative sound blaster audigy 2 ZS ses kartı arıorm.hemen hemen bütün sitelere baktım bulamadım bu karttan.ayrıca x-540 ses sistemi ile ii ikili oluşturular mı :))

---BaşLanGıcı OlaN HerŞeYin BiR SoNu WarDıR---
exdp

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 1:38:50 

ses ayarlarını şu şekilde ayarlayabiliyormuyuz mesela gece kısık seste müzik dinlemek istediğimde sadece ön hoparlörden ses gelsin (uzun olan).
firstarmy

15 Nisan 2008; 2:17:11