Arkadaşlar sonunda Logitech Türkiye'nin satış departmanıyla görüştüm.Logitech X540 stoklarında yokmuş ve geliş tarihide veremiyorlar.Ayrıca bu konuda bana mailde attılar mailde yazanlar şöyle:"LOG-970223 adlı x540 henüz stoklarımızda yok maalesef geliş tarihi veremiyorum size kolay gelsin…"İsteyen arkadaşlar şu numaradan bilgi alabilirler LOGİTECH TÜRKİYE SATIŞ DEPARTMANI TELEFON NUMARASI:0216 528 61 61 DAHİLİ NUMARA:1(SATIŞ DEPARTMANI)Arkadaşlar numarayı aradıktan sonra 1 i tuşlayın ve direk satış departmanına bağlanın burdan en doğru bilgiyi alabilirsiniz.Birde arkadaşlar aklıma şuda geldi adamlar bu ürünü getirseler bile söylemeyebilirler insanlar önce X530 u alsın sonra X540 çıkınca onu alırlar düşüncesi ile söylemeye bilirler.Ama ben kararımı verdim X540 ı beklemiyecem.Herkese kolay gelsin
ya bunların hiç biri 5 para etmez x530 da etmez x540 da etmez he sunuda sölim bana göre etmez başkasının kararına saygı duyarım ama benim fşkrim - yönde
bende x-530 almaya karar werdim hatta teknosa da gördüm 180 YTL yazıodu internetten sipariş wericektim daha ucuz diye ama sonra x-540´ı gördüm ve onun piyasaya cıkmasını bekliyorum zaten cıkar cıkmaz alıcam. bence birçok özelliğiyle x-530 dan üstün en başta da kablolu kumandasıyla ama performans olarak yorum yapamam cünkü hiç sesini duymadım :)