Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erdems1

7 Eylül 2007; 23:40:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 8kanal o/b ses kartımla iyi werim alırmıyım?

Server: Persia
Nick: _MeDuSa
Lvl: 4*
Build: Full İnt Wizard/Cleric
tribıl
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Eylül 2007; 19:58:07 

quote:

Orjinalden alıntı: erdems1

arkadaşlar 8kanal o/b ses kartımla iyi werim alırmıyım?

Eğer o/b kartınız destekliyorsa ama ayrı ses kartı almak daha iyi netice verir
wacker@

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Eylül 2007; 21:53:04 

arkadaşlar bu subwoofer hoparlörünü neden açıkta bırakmışlar. X530 da öyle değildi.
önünde koruyucu plaka yok yırtılma riski fazla gerçi altta kalıyor ama yiende iyi olmamış.

Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar. Akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler.
tribıl
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Eylül 2007; 22:05:00 

quote:

Orjinalden alıntı: konsey

arkadaşlar bu subwoofer hoparlörünü neden açıkta bırakmışlar. X530 da öyle değildi.
önünde koruyucu plaka yok yırtılma riski fazla gerçi altta kalıyor ama yiende iyi olmamış.

Daha iyi işte ya hiç bir şey olmaz altına ne girecekki,göz önünde olmaması daha iyi olmuş.
doganays

9 Eylül 2007; 14:48:58 

quote:

Orjinalden alıntı: konsey

kasıtlı bi eylem yapmadıkları sürece durduk yere bişey olmaz kolay kolay.
Razorback

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 1:29:19 

Arkadaşlar x-540 en ucuz nerede ve kaça şuan?

Ayrıca bunun set olarak bir kutusu var dı? sizce o karlı mı?

X-540 alırken dikkat etmem gereken birşey var mı? yeni veya eski versyon gibi?

Teşekkrler...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
Pércussionist

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 6:50:16 

quote:

Arkadaşlar x-540 en ucuz nerede ve kaça şuan?
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=362&pid=2324
bende alıcam 1 2 gün içinde kısmetse .

Allah uzun ömürler versin hocam sana, bu alemin ilham kaynağısın...
Mısırlı Ahmet

alaboraface

10 Eylül 2007; 11:16:52 

Cuma günü sipariş ettim Cumartesi elime geçti ürün. Eğer Ses kaynağınız kaliteli çıkış veriyorsa gerçekten çok kaliteli pürüzsüz sesler edebilirsiniz. Ancak forumda yazılan bir sorun benim de başımda şuan. Laptop'um (Acer 5102-Realtek MS Sound uyumlu ses sistemi) 5.1 desteklemiyor ben de matrix kullanıyorum ama arka hoparlörlerden gelen ses doyurucu değil.Kulaklık çıkışından subwoofer'ın sadece front girişine bağladım. Forumda yazanları okudum.ancak aklımda net bir cevap kalmamış. Şuan ne yapmalıyım.
Ve yeri gelmişken bir öneri sunmak istiyorum. X-540 için burada hemen hemen bi kaç soru tekrar tekrar sorulmakta( Örneğin bu arka hoparlörden gelmeyen ses, matrix nedir, 5.1 ses kalitesi nasıl elde edilir gibi) Bunları ilk sayfada sabit başlık gibi cevaplasak bu soruların tekrar tekrar sorulmasını engelleyebilir miyiz. Yapalım mı bunu?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaboraface -- 10 Eylül 2007; 11:17:12 >

rechal

10 Eylül 2007; 12:21:18 

Arkadaşlar daha önce sormuştum ama izlediğim kadarıyla cevap gelmedi.

Kulaklıktan yüksek ses alamıyorum. Acaba ses kartı onboard olmasından mı?

Eskiden ucuz ikili hoporlör kullanıyordum, kulaklığı babalar gibi ses veriyordu .

Zannediyorum yükseltilmiş sesi de kulaklığa veriyorlardı, Koskoca x-540 da bu yok mu yahuu

Pércussionist

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 16:30:25 

sistemleriniz hayırlı olsun şimdi birer tane audigy2 zs almaya çalışın dostum 2.el leri biraz daha uygun

Allah uzun ömürler versin hocam sana, bu alemin ilham kaynağısın...
Mısırlı Ahmet

doganays

10 Eylül 2007; 20:12:15 

quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

Arkadaşlar daha önce sormuştum ama izlediğim kadarıyla cevap gelmedi.

Kulaklıktan yüksek ses alamıyorum. Acaba ses kartı onboard olmasından mı?

Eskiden ucuz ikili hoporlör kullanıyordum, kulaklığı babalar gibi ses veriyordu .

Zannediyorum yükseltilmiş sesi de kulaklığa veriyorlardı, Koskoca x-540 da bu yok mu yahuu

Arkadaşım evet sesi yükseltmeden veriyor kulaklığa...demekki ses kartının çıkışı düşük...
doganays

10 Eylül 2007; 20:16:50 

quote:

Orjinalden alıntı: alaboraface

Cuma günü sipariş ettim Cumartesi elime geçti ürün. Eğer Ses kaynağınız kaliteli çıkış veriyorsa gerçekten çok kaliteli pürüzsüz sesler edebilirsiniz. Ancak forumda yazılan bir sorun benim de başımda şuan. Laptop'um (Acer 5102-Realtek MS Sound uyumlu ses sistemi) 5.1 desteklemiyor ben de matrix kullanıyorum ama arka hoparlörlerden gelen ses doyurucu değil.Kulaklık çıkışından subwoofer'ın sadece front girişine bağladım. Forumda yazanları okudum.ancak aklımda net bir cevap kalmamış. Şuan ne yapmalıyım.
Ve yeri gelmişken bir öneri sunmak istiyorum. X-540 için burada hemen hemen bi kaç soru tekrar tekrar sorulmakta( Örneğin bu arka hoparlörden gelmeyen ses, matrix nedir, 5.1 ses kalitesi nasıl elde edilir gibi) Bunları ilk sayfada sabit başlık gibi cevaplasak bu soruların tekrar tekrar sorulmasını engelleyebilir miyiz. Yapalım mı bunu?

Teşekkürler şimdiden.

Ben arka hoparlordan az ses gelme problemini şöyle çözdüm... arka hoparlorlerini ön hoparlorlere göre daha yakına yerleştirdim ses süper şu anda...
RaZieL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Eylül 2007; 22:12:09 

ALANLAR MEMNUNMU ?
sokak_papagani

10 Eylül 2007; 22:16:53 

quote:

Orjinalden alıntı: RaZieL

ALANLAR MEMNUNMU ?

Memnun

Fotoğraflarım için tıklayın
CANON EOS 400D
cemcx

11 Eylül 2007; 13:14:04