Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TUFANER

22 Ağustos 2007; 17:32:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

1.ses kartını 5+1 e ayarla
2.denetim masasında device control var.orada 96 khz ve 24 seçeneklerini işaretle.
3.eax konsoluna gel.sorround seçeneğini seç.(orada 2 seçenek var.bir seçenek tüm hoparlörü aktif ediyor.)
4.Bass bost seçeneği yanlış hatırlamıyorsam 2+1 seçeneğinde aktif hale geliyor.Ama subwoofer ayarıyla oynayabilirsin.
quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

Arkadaşlar, creative saund blaster live 24 bit 7.1 ses kartı ile birlikte X-540 ı kullanıyorum şimdi sorularımı kullanan ve tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarlarsa memnun olurum,

1- arka hoparlörlerden az ses gelmesi 5.1 in bi özelliği olarak söylendi benim sorunum center hoparlörden çok az ses geliyor diğer front uydu hoparlörler belirgin bir şekilde center hoparlörden gelen sesi bastırıyor bunun ayarı da var her bi kanala giden sesi kısıp açabiliyorsun ama belirgin bi şekilde center dan az ses geliyor center dediğim merkezi bass ünitesi değil

2- ayarlar kısmında bass ayarlarında şimdi tam hatırlayamadım ancak BASS BOOT ayarı kısmına girdiğimde burası gri renkli hiçbir şekilde müdahalede bulunamıyorum bu bölümü nasıl aktif hale getirebilirim?

3- bu ses sistemini ve bahsettiğim ses kartını kullanan ve ayarlarını yapan bi arkadaş Allah Rızası için ayarları yaptığı bölümlerin caps ini koyabilirse çok memnun olurum

Arkadaşım ilgin için öncelikle teşekkür ederim fakat bu ikinci söylediğin

2.denetim masasında device control var.orada 96 khz ve 24 seçeneklerini işaretle. bu kısmı tam olarak anlayamadım. DEVİCE CONTROL diye bi bölüm denetim masasında yok bahsettiğin bölüm DENETİM MASASI/SES EFEKTİ VE SES AYGITLARI bölümünde de bulamadım. tam olarak tarifini yapabilirmisin nerede olduğunu? bass boot bölümünü de deneyip bilgi vereceğim

Fetih

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2007; 12:08:25 

Denetim masası>Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları
bölümünde kendisi.

Meclise Başörtülü Milletvekili girdi hemen masalar yumruk vurularak çıkarıldı.Meclise terörist destekçişi pkkvekilleri girdi çıkaramadılar.
sokak_papagani

23 Ağustos 2007; 17:29:05 

CREATIVE SoundBlaster Audigy2 ZS 7.1
CREATIVE SoundBlaster Live 7.1 24Bit

X540'ın yanına hangisini almamı önerirsiniz?

Fotoğraflarım için tıklayın
CANON EOS 400D
aykutx

23 Ağustos 2007; 17:33:27 

quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

tabiki audigy2 zs

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
emre6128

23 Ağustos 2007; 22:51:07 

quote:

almışken x-fi extreme music al önü açık

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğruna Ölen Varsa Vatandır"
ghan87

24 Ağustos 2007; 13:04:40 

peşin alacak warsa kadıköy bimeks %4-5 arası indirim yapıyor 2 hafta önce 160 ytl ye aldım (dolar:1.310 idi)

birde arka rear hoparlörleri herhangi bi yama ile canlandırma gibi bişe söz konu olabilirmi

örneğin bizim salonda bots marka sinema amfisinde arka hapalörlerin ses ayarını fazla açtığımda süper bi ses yakalıyorum ama x540 da ses denetiminden center ve frontların sesini biraz kısıp arkaları full yaptığımda pek iyi bi sonuç çıkmıyor

bu arka haparlörlerin biraz pasif kalması sorununa çözüm bulan arkadaşlar lütfen cvp yazsınlar kullandığım ses kartı epox anakartımın üzerindeki 5+1 destekli onboard ses kartı eğer creative den kaliteli ses kartı alıp bu arka rear hoparlörleri canlandırabilen warsa paylaşırsa çok sewinirim

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 24 Ağustos 2007; 13:06:11 >

-SYSTEM ONE:amd phenom 9550 x4 + gigabyte MA78G-DS3H + Kingston 2 GB(2*1)1066 MHz DDR2 HyperX + Seagate 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ + palit 8600gt sonic+ (2000mhz) + raidmax smiladon extreme black 430 watt + samsung 22X SH-S223F dvdrw + creative augidy value (x-fi mod).:::.SYSTEM TWO:amd sempron 2800 64 + epox EP-8HMMI-A + 512 ddr400 + 80 gb western digital + 256 mb palit 7300 gt ddr3(agp 8x) + samsung shs 182 dvdrw + lg dvdrom + asus ta 231 + lg flatron t730sh-sony fh-L-400 midi + pioneer cs-595
-lenovo 3000 n200 core2duo 1.66 ghz
-philps 72 100hz + (goldmaster d-909 (v10.0 alonzo mod) + logitech x540)
-iriver t30 + mpio fy500 + creative v200 + creative ep 630 + bandridge bhp-159 + tdk np100 + sennheiser hd201 + sony ericsson w880i
TUFANER

25 Ağustos 2007; 19:49:50 

Fetih Bey,

yardımın için teşekkür ederim ama vermiş olduğun DENETİM MASASI/SES, KONUŞMA VE MÜZİK AYGITLARI bölümünde 24 ve 96KHZ diye bi ayar bölümünü bulamadım ya benim kullanmış olduğum ses kartı ile alakalı ya da bende bi körlük var bakmadığım bölüm kalmadı bu arada kullanmış olduğum ses kartı CREATİVE SAUNDBLASTER 7.1 neyse herhalde çok önemli bi özellik değildir herhalde?????
esas sorun bu center ve arka hoparlörlerden gelen sesin diğer yani ön hoparlörlere göre volümünün düşük olması bunda da yapacak pek fazla bir şey yok gibi hemen herkes bu husustan şikayetçi ilgin ve yardımın için tekrar teşekkürler diğer söyledğini denedim hoparlörleri 2.1 yaparsan BASS BOOT özelliğini kullanabiliyorsun 5.1 de bu bölüm pasif olarak gözüküyor. iyi günler

greendiablo

26 Ağustos 2007; 0:58:16 

LG DV298 marka dvd player aldım ve Logitech X540'ı surraound oalyı için bağlamaya çalıştım ancak olmadı.ses sisteminin çıkışları : Rear,front ve center oalrak var.dvd playera nasıl bir kablo ile bağlamam lazım.? teşekkurler

umur BEY

26 Ağustos 2007; 20:05:30 

selam arkadaşlar vallahi bendede geçici olarak x540 var ama arka kolonlar önleri bastırıyor bendede ses ayarı
arkalar az önlerede çok verdim hemide dediğiniz gibiyapıp ters olarak ayarladım her taraftan eko sesleri yükseldi
tabiki kullanılan sistemlerden olabilir

bence x540 film + oyun için müzik için birazcık ama olsun.....

- Detaylı bilgi verin! İşletim sisteminizin ne olduğu da dahil!
- Ölseniz de acil,çok acil,imdat gibi saçma başlıklar atmayın!
Fetih

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2007; 0:29:17 

Kullandığın işletim sistemi xp ise

Denetim masası>Device control
Denetim masası>ses müzik...> device control

vista ise;

Denetim masası>Audio control (klasik denetim masasında)>performance sampling rate :96 bit depth:24 bit.

yanlız mp 3 ler stero dur.yani 2 kanal çıkışlıdır.5+1 destekli mp 3 ler var.Dvd videoları 5+1 seçeneklidir.dvd de deneyin birde..

quote:

Orjinalden alıntı: TUFANER

Fetih Bey,

yardımın için teşekkür ederim ama vermiş olduğun DENETİM MASASI/SES, KONUŞMA VE MÜZİK AYGITLARI bölümünde 24 ve 96KHZ diye bi ayar bölümünü bulamadım ya benim kullanmış olduğum ses kartı ile alakalı ya da bende bi körlük var bakmadığım bölüm kalmadı bu arada kullanmış olduğum ses kartı CREATİVE SAUNDBLASTER 7.1 neyse herhalde çok önemli bi özellik değildir herhalde?????
esas sorun bu center ve arka hoparlörlerden gelen sesin diğer yani ön hoparlörlere göre volümünün düşük olması bunda da yapacak pek fazla bir şey yok gibi hemen herkes bu husustan şikayetçi ilgin ve yardımın için tekrar teşekkürler diğer söyledğini denedim hoparlörleri 2.1 yaparsan BASS BOOT özelliğini kullanabiliyorsun 5.1 de bu bölüm pasif olarak gözüküyor. iyi günler

Meclise Başörtülü Milletvekili girdi hemen masalar yumruk vurularak çıkarıldı.Meclise terörist destekçişi pkkvekilleri girdi çıkaramadılar.
sokak_papagani

29 Ağustos 2007; 21:49:32 

Artık Bende X540 kullanıcısıyım
X540+CREATIVE SoundBlaster Live 7.1 24Bit = 188 ytl
Nasıl iyi fiyatmı ?

Fotoğraflarım için tıklayın
CANON EOS 400D
MMXex

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 22:09:05 

quote:

Artık Bende