Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Haziran 2010; 13:41:02 >

• hocam kart oyunların kaplamarında belirgin farklar yaratıyormuş daha bir güzel duruyormuş grafikler, sence gözle görülür bir fark var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

hocam kart oyunların kaplamarında belirgin farklar yaratıyormuş daha bir güzel duruyormuş grafikler, sence gözle görülür bir fark var mı?

Gözle görülür bir fark var evet overclocklu testlerde oyunlara ait ss ler koyacağım umarım farkı sizlerde görürsünüz, Benchmark yazılımları
    sizleri yanıltmasın zaten overclocklu skorları görünce düşünceleriniz değişecektir.
  • uğraşınız için teşekkürler..
    3dmark05 puanı şimdilik kötü.. o kesin..
    o/c la toparlayacakmı bakalım..
    aslında 1900xtx in 6111 aldığı düşünülürse 3dmark06 da beklediğim oranda değil..
    sanırım yeni sürücülerle puanlar artacaktır..

cevapları bir üstte vermişsiniz..
    o/c lu sonuçları bekliyoruz şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 26 Kasım 2006; 15:00:51 >
  • yok benim g80 için düşüncelerim sabit o/c li işlemcilerle neler yaptığıda belli...
    eline sağlık ss leri bekliyorum, sisteminde 485w'lık psu var demek ki 8800gts ve o/c li bir işlemciyi 485e rahat kaldırabiliyor, psu problem çıkarmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salatacı_remzi_usta -- 26 Kasım 2006; 15:00:56 >
  • Psu sorun çıkartmıyor ancak 3dmark05 yazılımsal olarak default skorda düşük yurt dışı örnek bir testte E6700 ile işlemci overclocklu, ekran kartı default 14K almışlar. Daha sonra ekran kartına da overclock yapıp 19K bir puan alınmış. Bu durumda benim aldığım 3dmark05 default skoru normal görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Kasım 2006; 15:05:18 >
  • Güzel çalışma tebrikler.

Bellek frekansı neden 400 mhz gösterilmiş onu anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dx10 kartı olduğu ve testlerin dx9 da yapıldığı düşünülürse en güçlü dx9 kartı ile arasında çok da acaip farklar olmasını beklemiyodum zaten.

kartın asıl farkı dx10 uygulamalarında çıkacaktır.

en azından ben öle umuyorum
  • trulli haklısınız dx10 testlerinde belirgin farklar olacaktır. ben daha çok karşılaştırmayı x1950xtx ile yapıyorum, x1950xtx overclocklu bu değerleri alabiliyor ve üzerinde gddr4 2ghz ram mevcut fiyatı ise 8800GTS' ten şu an için daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Kasım 2006; 15:13:16 >
  • Testler için teşekkürler...

Oyun testlerini de görebilecek miyiz 1600'lü çözünürlüklerde...
  • bence de skorlar normal, tabii insanlara o/c li işlemcilerle şişirilmiş puanları gösterince normali küçük görüyorlartekrar kolay gelsin oyun içi ss lerini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

trulli haklısınız dx10 testlerinde belirgin farklar olacaktır. ben daha çok karşılaştırmayı x1950xtx ile yapıyorum, x1950xtx overclocklu bu değerleri alabiliyor ve üzerinde gddr4 2ghz ram mevcut fiyatı ise 8800GTS' ten şu an için daha yüksek.

ya o da ilginç bi durum oldu gerçekten.
    eğer 8800gts oyunlarda da hatrı sayılır bi fark yaratırsa ve dediğiniz gibi görüntü kalitesi x1950xtx den daha iyise, ati x1950xtx lerin fiyatlarını ya acaip şekilde düşürecek yada satılamayacak hale gelecekler.

sonuçta kimse yepyeni ve dx10 destekli bi kart duruken daha yavaş ve dx9 destekli bi karta daha fazla para vermez herhalde.

bu arada çalışma güzel ve aydınlatıcı olacak teşekkür ederiz...

• Testler için sağolun. Herkes için yararlı oldu.
    OC li testleri de merakla bekliyoruz. Bence önce işlemciyi OC yapın, sonra her ikisini birden. Böyle daha gerçekçi olur.
  • mark06 olarak benim sistemin 2katı puan almışsın. buda mukemmel bi skor bence. oyunlarda da yaklaşık olarak 2 kat frame demek. yeni sürücülerele skor daha da artabilir. ama sonuç olarak sendeki sistemele her oyun fullde rahatca oynanır. oblivitıon da 1600*1024de fullde açık alanda kaç frame aldıgını söylersen sevinirim. benim derdim skor değil frame....
  • 06 puanı def oldugunuda dusunursek mukemmel otesi
  • sanırım benchleri "vertical sync" kapalı durumda alıyorlar,kapatılması çok birşey farkeder mi bilmiyorum ama dikkatimi çekti skorları incelerken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

trulli haklısınız dx10 testlerinde belirgin farklar olacaktır. ben daha çok karşılaştırmayı x1950xtx ile yapıyorum, x1950xtx overclocklu bu değerleri alabiliyor ve üzerinde gddr4 2ghz ram mevcut fiyatı ise 8800GTS' ten şu an için daha yüksek.

ya o da ilginç bi durum oldu gerçekten.
    eğer 8800gts oyunlarda da hatrı sayılır bi fark yaratırsa ve dediğiniz gibi görüntü kalitesi x1950xtx den daha iyise, ati x1950xtx lerin fiyatlarını ya acaip şekilde düşürecek yada satılamayacak hale gelecekler.

sonuçta kimse yepyeni ve dx10 destekli bi kart duruken daha yavaş ve dx9 destekli bi karta daha fazla para vermez herhalde.

bu arada çalışma güzel ve aydınlatıcı olacak teşekkür ederiz...

ben anlamıyorum bunlar ilkkez oluyormuş gibi yorumlar yapılıyor, her yeni kart geldiğinde böyle oluyor ki zaten, x800xt çıktığında 500$'a 9800xt vardı, zamanla düşüyor fiyatlar her sene olan bişey adam gibi kartlar gelseydi x1950xt 250$'a düşerdi x850xt de olduğu gibi... tek ümit r600

• gözükmüyo 05 ve 06 skorları.
  • şimdi psu 450 w civarı bişey mi gerekiyo, kesin mi bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

ben anlamıyorum bunlar ilkkez oluyormuş gibi yorumlar yapılıyor, her yeni kart geldiğinde böyle oluyor ki zaten, x800xt çıktığında 500$'a 9800xt vardı, zamanla düşüyor fiyatlar her sene olan bişey adam gibi kartlar gelseydi x1950xt 250$'a düşerdi x850xt de olduğu gibi... tek ümit r600

doğru diyosunda burda bi fark var, x800xt-9800xt geçişinde dx versiyonu aynı kaldı burdaki gibi bi atlama söz konusu değil.
    ayrıca ati x1950xtx i daha 2 ay önce yeniledi gddr4 ve 2ghz gibi özellikler ekldi.yani hali hazırda 4-5 aydır piyasada olan bi kart değil.

üstelik burda bahsettiğimiz 8800 serisinin en üst veriyonu da değil.yani ati nin dx9 destekli en üst modeli nvidia nın dx10 destekli şimdilik en ucuz versiyonundan daha pahalı.

başka tarftan da bakarsak 7800gtx çıktığında normal olarak 6800ultra dan daha pahalıydı...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.