Şimdi Ara

Asus ZenWatch 2 resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus ZenWatch 2 resmiyet kazandı


     

    Geçen yıl ZenWatch adlı akıllı saati ile giyilebilir cihaz pazarına kısmi de olsa bir giriş yapan Asus, Tayvan'daki basın toplantısında Android Wear tabanlı ZenWatch 2 adlı modeline resmiyet kazandırdı.




    ZenWatch 2 akıllı saat modelinde AMOLED ekran, Gorilla Glass 3 kaplama, IP67 suya dayanıklılık, Qualcomm işlemci şeklinde özellikler yer alacak. Tasarım ve aksesuar çeşitleri ile Asus bu kez her kesime hitap etmeyi amaçlıyor. 




    ZenWatch 2 modelinde paslanmaz çelik kayışın yanında deri kayış ve kauçuk kayış da yer alacak. Ayrıca Swarovski taşlarla bezenmiş Swarovski Professional adında bir deri kayış da seçenekler arasında olacak. 




    ZenWatch 2 modelinin iki versiyon olacağı belirtiliyor. İlk versiyon 37mm, ikinci versiyon 41mm genişliğe sahip olacak. İlk nesilden farklı olarak ZenWatch 2'de pimli kayış yapısı bulunuyor. Asus bu pimlere özel bir fonksiyon yükleyeceğini de belirtiyor. 




    Saatte yer alan manyetik şarj bağlantısı sayesinde artık daha hızlı şarj sürelerine erişilecek. Yazılım tarafında ise uzak kamera uygulamasının yenilendiği, yaşam aktivitelerini takip etmek adına Wellness adında yeni bir akıllı telefon uygulaması hazırlandığı belirtiliyor. ZenWatch 2 ile ilgili herhangi bir satış ve fiyat bilgisi mevcut değil.  

     

     

     








  • şarjı ne kadar gidiyor?

  • Henüz detaylar net değil

  • Vay arkadaş saatte çerçeveye bakacak adam mıydım ben? O çerçeve nedir öyle saatin ekranı içinde kaybolmuş şıklık açısında çabalıyorlarsa o çerçeveyi düzeltmeleri lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP68 olsa iyiymis suya girilmez bununla..

  • 2016 sonu 2017 başı gibi Türkiyeye gelir herhalde. (bkz. zenfone2)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak

    Vay arkadaş saatte çerçeveye bakacak adam mıydım ben? O çerçeve nedir öyle saatin ekranı içinde kaybolmuş şıklık açısında çabalıyorlarsa o çerçeveyi düzeltmeleri lazım.

    katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.