Şimdi Ara

Biraz önce yaptığım ufak kaza..(Hata Kimde?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler 2 saat kadar önce 3 şeritli yolda sol şeritte seyir ederken 50 metre ileride kırmızı ışık yanması nedeniyle sağımdaki (orta şeritteki) ekskavatörü sollayıp orta şerite sinyal vererek geçtiğim sırada eşimin bağırmasıyla irkildim ve en sağ şeritten aynı benim gibi ekskavatörü geçip orta şerite geçen bir aracın şoför kapısına kendi aracımın sağ ön köşesiyle çok az sürttüm. Az ileride durduk arkadaş sen benim kapıma sürttün dedi bende ben hem senden öndeydim hemde sağlayarak geçtiniz sen kusurlusun dedim ikimizde de tutanak olmadığından telefondaki hasar tespit tutanağını kullanmayı denedik ama başaramadık arkadaşın kapısı biraz çizildi ve çok az ön çamurluk göçtü bende pek dişe dokunur bişey yok yaptırmayı düşünmüyorum. Fotoğrafları ekleyeceğim sizce kim kusurlu bu kazada? Arkadaşın birde kaskosu varmış ama ben buraya pasta cila yaptırayım çıtayıda boyarlar 100 lira tutar ver anlaşalım dedi bende sen kusurlusun bana göre ben kusurluysam tutanak al kırtasiyeden akşam beni ara tutanak tutalım ben hatalıysam sigortam ödesin deyip numaramı verdim helalleşip ayrıldık. Sizce bu durumda kim asli kusurlu çıkar?
     Biraz önce yaptığım ufak kaza..(Hata Kimde?) Biraz önce yaptığım ufak kaza..(Hata Kimde?) Biraz önce yaptığım ufak kaza..(Hata Kimde?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçişler, geçilecek aracın solundaki şeritten yapılır. Araçların sağından, hele sağ banketten geçiş yapılamaz.Ancak, sola dönüş yapan araçların, yolun ortasından giden tramvayların ve görevi gereği yolun solunda bulunan "geçiş üstünlüğüne" sahip araçların sağından geçilebilir


    Açıklamada da belirttiğim gibi sağdan geçiş yasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence suç dağılır ama ağırlık sizde kalır. Önceden sağlama yapmış olması birşey değiştirmemesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.