Şimdi Ara

Lords of the Fallen 2 Üzerinde Çalışılıyor Ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •     The Witcher serisinin yapımında önemli rol almış Tomasz Gop'un önderliğinde kurulan Deck 13, ilk oyunu Lords of the Fallen ile karşımıza çıkmış ve kötü olmayan bir sonuç bırakmıştı. Görünüşe göre Deck 13'ün Lords of the Fallen serisi devam edecek. Ancak oyunun geleceği farklı yapımcıların ellerinde olacak.
     
        Eurogamer'a konuşan Lords of the Fallen'ın yayıncı firmasının başındaki isim Marek Tyminski, Lords of the Fallen 2 üzerinde konsept çalışmaların başladığını, fakat oyunun yapımcısının Deck 13 olmayacağını belirtti. Yapımcıyla ilgili birçok firmayla görüşüleceğini belirten Tyminski, City Interactive'in ilk aşamaya başlayacağını söyledi. 
     
        Yeni oyunda neden Deck 13'le devam edilmeyeceği konusunda ise Tyminski, "Konuyla ilgili net bir şey söyleyemem çünkü gizli olan şeyler var. Lords of the Fallen'ın çıkışından sonra yapacağımız şeyleri konuşurken çok fazla ayrılığa düşmüştük. Ki zaten bildiğim kadarıyla Deck 13 de farklı bir proje üzerinde çalışmaya başladı bile. Kendilerine başarılar diliyorum." sözlerini söyledi.
     








  • Bu kötü haber. İsmi aynı yapısı farklı bir oyun olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hem korsana düşmedi, hemde demosu yok biz bu oyunu nasıl satın alalım Allah aşkına denemeden? Bu firmadan bi cacık olmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Hem korsana düşmedi, hemde demosu yok biz bu oyunu nasıl satın alalım Allah aşkına denemeden? Bu firmadan bi cacık olmaz.


    Tüm DLC'lerin olduğu sürümü çıkacak , bu defa kesin kırılır..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte bu oyunun PC satış rakamları tamamen gerçektir. Korsan sürümü çıkmadı fakat oldukça uygun fiyatlara satıldı. Şimdi yaz kampanyasıyla tekrar güzel indirim ile satılabilir, kaçırmayın derim. Oyun STEAM'de yılbaşı indirimde 30 TL görmüştü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun gayet keyifliydi ama iyilestirilmesi gereken yerlerde vardi umarim 2. oyunda dahada iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.