Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
525.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulut modu nedir ise yarar birseymi yoksa bos mevzumu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyigit41

fena scrıpt var 4-5 saattır caylak kasıp acıyorum bı tane duzgun adam vermedı

Vermez hocam. Müşteri dostu değil çünkü bunlar. Nasıl bi script yazdılarsa artık. Bir de verdiği adamlar resmen geçen senekiyle aynı. Yok Oliver Torres yok Sturaro yok Pereyra saçma sapan adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _myalichan

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Rakip bulamiyor 3 tur dondu pes....

Oyun nasil su anda hizlandimi yavaslik devam ediyomu. Birde aylik bakim vardi galiba bugun

1 tane top çevirdim kiralık listesine baktım t.d listesine baktım resmen işkence myclub modunda menüleri gezmek mecbur girip bakıyorum direk maça gir oyna olmuyor ki oyuncular yoruluyor dinlenmesi için çaylak kupasında 1 maç yapmak zorundasın mecbur kötü oyunculardan kurulu takım kuruyorsun 11 oyuncu birde sözleşmesi bitti mi 11 tane top çevirmek işkence
    Pazar günü 11 tane top çevirdim sonra 2 maç yaptim saat tuttum kaç saat sürecek diye 1.30 saat sürdü 2 maç yapmak için bu kadar vaktimi alıyor normal şartlarda en az 5 maç yapardım birde yoğunluk olduğu zaman girmeyin gibi birsey yazmışlar tam komedi ben istediğim zaman oyunu açıp oynamiyacaksam ne anlamı kaldı oyunun bu böyle devam mı edecek düzelme olmuyacak mi ben perşembe gününe kadar bekliyecem düzelme olmazsa oyunu bile acmiyacam sadece arkadaş gelirse ofline olarak oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyceygokhan

Ben %20 ile girdim gelmedi 2 ay aggent beklke sonuc husran

Kombolara da muhtemelen ayar çekmişler. Bu sabah belki 5 tane kombo denedim hiç biri tutmadı. Çoğu da %30 du.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorponaxe

quote:

Orijinalden alıntı: hakanyigit41

fena scrıpt var 4-5 saattır caylak kasıp acıyorum bı tane duzgun adam vermedı

Vermez hocam. Müşteri dostu değil çünkü bunlar. Nasıl bi script yazdılarsa artık. Bir de verdiği adamlar resmen geçen senekiyle aynı. Yok Oliver Torres yok Sturaro yok Pereyra saçma sapan adamlar.

Oyun oynanmiyor ki iletişim hazırlanıyor sinir ediyor isterse en iyi oyuncular sende olsun ben böyle birşey hiç görmedim online oynamaya 2010da başladım pes 2016 ya kadar tüm serileri online olarak oynadim hiç bir oyunda menu kasma hiç görmedim pes 2016 çıkana kadar deli oluyorum beklemekten 2 gün daha sabır diyorum plusu ne için alıyoruz online oynamak için olanlara bak

• ya arkadaşlar ben online modda oynuyorum my club için zamanım yok ama oyunda bazı saçmalıklar yokmu adamlar SARHOŞ gibiler. aşırtma pas atıyorum messinin kafasına çarpıp arkasında kalıyo:) sürekli bi karambol orta sahada altı pasta hep karambol halı saha maçı gibi:) pas yapan biraz gerçekçi oynayan yok vur topu ileri ronaldo alıyo zaten vur gooooolll zaten kaleciler elek olmuş geleni geçeni yiyolar. ok grafikler 10 numara ama bence oyunun yapay zekasında bir hata var pres çok fazla 4 adam birden pres yapıyor sende oynayamıyorsun. birde defans çok aval kalmış sadece offsideta işe yarıyolar

• nerde eski pesler 2013 efsaneydi efsane o oyunun üstünden gidip sadece grafikleri düzelteceklerdi... hep aynı taktikler çalım yok zeka yok ezber olmuş herşey... bu arada eklemek isteyen olursa nurettinkaydeli kaliteli oynarım ama hep yenilirim

• benim gibi düşünen varsa kardeşlerim fikrinize ihtiyacım var

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim

• Az önce ağır momentuma geldim, CL özel müsabakasına girdim, mütevazi kadroyla şansımı deneyeyim dedim, karşıma full+full kadrolu aynı derecede biri geldi.
    Adamın kalesini topa tuttum yandan,direkten, kaleciden, benim forvetlerin ve adamın savunmasından seke çarpa bi gol olmadı.
    Ama gel gelelim benim sağbekle dos birer asist yaptı, agger de kornerden direk üstüne gelen topla bomboş rahat durumdayken uzaklaştırmak yerine kendi kalesine şık bi gol attı. E dakka oldu 75 o saatten sonra doner mi o maç. Yazıklar olsun.
  • 3 gundur cl top ceviriyorum yaklaşık 25 den daha fazla top cevirdim 3 tane siyah top cıktı onlarda işe yaramaz şimdi gene cevirdim 3 tane da gene sarı yazık gplere da top mop cevirmem böyle bişey yok ya
  • Bende mi şans var bilmiyom 10000 kastım cl Agent ten m.özil geldi yine biriktirdim kontrat filan yenilemedim h.kane geldi sonra baktım habire siyah geliyo yine 10000 é kadar kontrat yenilemedim bu seferde oscar geldi ama battım resmen 50000 filan lazım toparlamaya ben hala kasıyom caylağa yüklencem birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaluja82 -- 15 Aralık 2015; 7:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

Gece gece 1317 puanlı biri denk geldi. Eyvah dedim hapı yuttuk gece gece. Oyununu görünce kesin hilebaz dedim. 4-2 öndeyken oyunu koparttı. Nick aless1008. Bir de Martien13 diye biri var aynı böyle.

sen yazınca sıralamaya girdim baktım kimmiş bu aless1008 diye. şuan listede 1. sırada olan oyuncu. demek böyle birinciliğe yükselmiş. yazık acınıcak karaktersiz insanlar bunlar. bende bir türkü ifşa edim. ersen0919 isimli türk hilecinin önde gidenidir. o da mağlup duruma düşünce kopartıyor.

O bahsettigin haysiyetsizle husgs agam da karsilasti ve baglanti kopartti.
    Eskiden maclari kaydedip youtube a filan koyuyordum ama saldım artik. Konaminin hiçbi sekilde umrunda degil.
    Gerçi biz de konaminin umrunda degiliz ya neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Bulut modu nedir ise yarar birseymi yoksa bos mevzumu arkadaslar

Sen ofline iken bil'e karsi ve sim maclarda senin takim rakibe cikiyor. Burdaki sonuclara gore 10 macta bir belirli oranda gp veriyor.
    Genelde 2 bin ile 3 bin gp arasinda degisiyo odul.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy Keane

Az önce ağır momentuma geldim, CL özel müsabakasına girdim, mütevazi kadroyla şansımı deneyeyim dedim, karşıma full+full kadrolu aynı derecede biri geldi.
    Adamın kalesini topa tuttum yandan,direkten, kaleciden, benim forvetlerin ve adamın savunmasından seke çarpa bi gol olmadı.
    Ama gel gelelim benim sağbekle dos birer asist yaptı, agger de kornerden direk üstüne gelen topla bomboş rahat durumdayken uzaklaştırmak yerine kendi kalesine şık bi gol attı. E dakka oldu 75 o saatten sonra doner mi o maç. Yazıklar olsun.

sen deil de belli ki karsı rakip agır momentum yemis. Aynı puandasınız, senin kadron mutevazi ve karsı takımın kadrosu full+full diyorsun. Ve mutevazi kadronla full+full karsı takımı topa tutuyorsun. İste biz buna momentum diyoruz, ama senin alehine degil, karsı takım alehine:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

Gece gece 1317 puanlı biri denk geldi. Eyvah dedim hapı yuttuk gece gece. Oyununu görünce kesin hilebaz dedim. 4-2 öndeyken oyunu koparttı. Nick aless1008. Bir de Martien13 diye biri var aynı böyle.

sen yazınca sıralamaya girdim baktım kimmiş bu aless1008 diye. şuan listede 1. sırada olan oyuncu. demek böyle birinciliğe yükselmiş. yazık acınıcak karaktersiz insanlar bunlar. bende bir türkü ifşa edim. ersen0919 isimli türk hilecinin önde gidenidir. o da mağlup duruma düşünce kopartıyor.

ersen0919 isimli karaktersizle ben de karsılastım hocam yaklasık 1 ay önce. 3-0 ken kopardı baglantıyı adi herif. Mac linki de paylasmıstım burada. Konamiye de mail attım ama hicbir sonuc cıkmamıs maalesef. Hile yapanı banlamıyor demekki bu adamlar.

Mac linki:https://m.youtube.com/watch?v=ZlOQ4tJjXz8

• galatasaray ile r.madrid e 60 dakikada 7 gol attıktan sonra bağlantının kopup hükmen g/m vermemesi kadar acı bir şey yok.
  • Bakim suruyor galiba bu hizmet su anda kullanilamiyor diyor.

• BURADAN takib edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurungor

Bakim suruyor galiba bu hizmet su anda kullanilamiyor diyor.

Bakim sursundw yapsinlar artik su lanet durumu

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.