Şimdi Ara

yakın arkadaşımdan hoşlanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8-9 aydır aynı iş yerindeyiz. ilk tanıştığımızda aklımın ucundan dahi böyle bi şey geçmemişti. ne fiziksel olarak, ne de karakter olarak tarzım olan bi kız değildi. ama son 1 aydır farklı şeyler hissetmeye başladım. ama bi gelecek göremiyorum açıkçası ikimiz için.

    ne yapmam lazım? muhabbeti en aza indirmek geçiyo aklımdan. muhabbeti sıfırlamak da isterdim ama iş arkadaşı olduğumuz için ister istemez neredeyse her gün yüz yüzeyiz.

    ne yapsam?



  • Onun davraşnışları nasıl sana karşı ? ilgisi var mı,ya da sen ne kadar isteklisin onunla birlikte olmaya ?
  • gelecek görmüyorsan normal arkadaş olarak devam et işte.
  • En yakın arkadaşlarımdan biriyle 4 yıldır çıkıyoruz. İşe girdiğim an nişanlanacağız
  • ggkkhn G kullanıcısına yanıt
    Günümün 9 saatini karşı karşıya geçirdiğim insanla evlendim ben. İlk teklifimde iş durumunu ve arkadaşlığı öne sürerek reddetti, aynı işyerindeyiz olmaz dedi, arkadaşız biz dedi. Ben seni sevmekten vazgeçmem bunu bilesin dedim, kalacaksan bunu bilerek kal dedim... o şekilde 2-3 yıl çalıştık, benim için zor bir durumdu. O halen arkadaş muhabbetini sürdürmeye çalışıyordu, ben yapamadım bunu, hislerimi bastıramadım. Araya mesafe koydum, sadece iş ilişkisi sadece iş muhabbeti yaptım, iş dışındaki hiçbir aktiviteye katılmadım onunla, hal hatır sormayı bile kestim, "kdv'yi naptın, evrakları işledin mi? neden işlemedin?" muhabbet buna döndü... Ama sevdiğin insana böyle davranmak sana daha çok acı veriyor işte, o taktik de tutmadı yani... Son olarak ben senden vazgeçemiyorum, bu durum işimize de yansıyor, ben istifa edeceğim sen yoluna ben yoluma dedim (orta halli bir şirketin muhasebe müdürüyüm, öyle bir görevden istifa etmek öyle kolay değildir bu arada) ... Ben senin olmadığın yerde çalışmam dedi, gitme dedi... Baktı ki bu adam vazgeçmiyor, bunca zaman geçti halen beni seviyor, ulan demekki gerçekten seviyor dedi ve başladık... Evliyiz mutluyuz, işten çıktı tazminatını da aldı çatır çatır, ohhhhh :)

    Yani işin özü ya bu deveyi güdeceeen, yada bu diyardan gideceeen! kardeşim. Muhabbeti keseyim, sadece iş boyutunda takılalım olayı yaştır ben sana diyeyim... sadece iş boyutunda takılabiliyorsan, hislerin zaman içinde zayıflıyorsa, ondan etkilenmiyorsan zaten koy gitsin, senin hislerin gelip geçici bir hevesmiş, çok da kaale alma derim... Harbiden seven adamın gönlü, gözünün gördüğüne katlanamaz arkadaş! Zaman içerisinde anlarsın hislerinin gelip geçici olup olmadığını, bakak görek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 30 Mayıs 2015; 10:47:35 >




  • Ben aynisini unide yasiyorum burda bu yasanmisliklari okumak ne yalan soyliyim guzel geldi.
    Daeisi basima...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.