Şimdi Ara

iOS uyumlu yeni e-posta uygulaması: Spark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS uyumlu yeni e-posta uygulaması: Spark 

     

    iOS platformu için Apple App Store üzerinde birçok e-posta uygulaması yer alıyor. Genele bakıldığı zaman daha çok sistemlerin dahili e-posta istemcisi ile Yahoo ve Gmail gibi servisler kullanılırken, tanınmış geliştirici Readdle'ın en son çözümü Spark ise güçlü bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

     

    iOS 8.0 üzeri iPhone modelleri için hazırlanan ve aynı zamanda Apple Watch uyumlu özel bir uygulaması da bulunan Spark, temel olarak gelişmiş bir e-posta istemcisi olarak görev yapıyor. Gelen e-postaları otomatik olarak kategorilere ayıran ve böylece yönetimi kolaylaştıran uygulama, kaydırma hareketleriyle rahatlıkla kontrol edilebiliyor ve kendi içerisinde farklı planlamalar için özel bir takvim taşıyor.

     

    Akıllı arama sistemiyle de dikkatleri üzerine çeken Spark, Apple Watch uygulamasıyla kişilerin direkt olarak saatleri üzerinden e-posta okunmasına ve gerekirse kısa cevaplar göndermesine imkan tanıyor. iCloud Drive, Google Drive, Dropbox, OneDrive, Readability, Pocket, Evernote ya da OneNote gibi popüler servisleri eklenti ekleme / kaydetme noktasında aktif olarak kullanabilen uygulama, modern tasarımıyla da göze hitap ediyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan Spark uygulamasına buradan ulaşabilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     



  • Güzel ama ingiliççe

  • Baslik hatali,iso yaziyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.