Şimdi Ara

Eski Silkroad Online'yi Özleyenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, aklıma güzel bir fikir geldi. Eski bir sro'cu olarak bende eski silkroadı çok özledim. Madem eski silkroadı istiyoruz ama yapmıyorlar, biz yapalım o zaman ? Silkroad açma, server, edit gibi konularda bilgim var ve çevrem geniş. Facebook'ta bir grup kuralım eski sroyu gönülden oynamak isteyen emek vererek ve emek vermekten zevk alarak oynamak isteyecek 400-500 kişi toplanalım. Nasıl bir emek server istediğimizi ve eski sro'nun tadına nasıl ulaşacağımızı her beraber konuşup kararlaştıralım. Kitlemiz 400-500 kişiye ulaştıktan sonra ve sro'nun şablonunu oluşturduktan sonra ben ve bu işte profesyonel bir kaç usta arkadaşım ile serveri açalım. Gerçekten eski sro kadar sağlam eski sro kadar zevkli olacak, temiz güvenilir, bugsuz ve sorunsuz bir server. Grup'ta anketler ile değişikliklerin olabileceği, parayı verenin king olmayacağı, diri bir server açalım. GM olabilirim ama bende sizin gibi oyuncuların arasında olacağım ve emek vererek ve oyunun tadını alarak oynayacağım. Bu güzel proje'ye gönüllü tüm kardeşlerimi bekliyorum. Ne kadar tanıdığınız silkroad hayranı arkadaşınız varsa haber verin toplanalım. Ancak dikkat edilmesi gereken bir konu var, diğer forumlarda yada facebookta sakın olaki reklam yapmayalım çünkü reklamcı diğer sro sahipleri serverin tadını kaçırmasın. İçimde eski sronun heyecanı var, en kısa sürede kitlenin tamamlanması dileği ile selamün aleyküm.



    Grup :https://www.facebook.com/groups/1657192764510698/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kol92 -- 28 Mayıs 2015; 15:23:08 >







  • Fikir güzel ama tutmaz ben sana söyleyeyim.Ayda bir bu konu açılır sonra gelip geçer hiç biride tutmadı buda tutmaz

    edit : server açmak yerine şöylehttp://forum.donanimhaber.com/m_90473397/tm.htm bir server da oynamak daha makbul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaç canım kalmış -- 28 Mayıs 2015; 14:29:13 >
  • Hocam, direk açmayacağız zaten. Emek server açmak istiyorsak özellikle eski sro tadında olacaksa oyuna direk başlayacak 400-500 kişi şart. O kitleye ulaştıktan sonra, hele ki bu kitle tam eski sro'culardan olursa server en iyi şekilde açılır. Ve grupta anketler yapılarak server en zevkli ve en rekabetli hale getirilir. Bu serveri açmak için çevrem ve bilgim var, en iyi sunucularda en sağlam serveri kurabiliriz. Bence o eski hazzı yaşamak isteyen 500 değil 1500+ kişiye de ulaşacağız, inşallah. O tutmayan serverlere gelirsek, çoğunun amacı kar elde etmekti. Bizim amacımız ise kardan ziyade o utku ile oynanan rekabetin hat safhada olduğu gerçek silkroad'ı kurmaktır. Bunun için iyi bir ekiple var gücümüzle çalışmaya hazırız, heyecanla o kitlenin toplanmasını bekliyoruz.
  • kol92 K kullanıcısına yanıt
    Valla iyi bir kitle yakalarsan helal olsun. Ben genede pek umutlu bakmıyorum bu olaya.Eğer iyi bir şeyler yaparsan mesaj kutumu aydınlat haberim olsun
  • millet artık rahata alıştı malesef bot olmayan sv ler tutmuyor.ama eski isro gibi tıpa tıp aynısı olan bi sv açılsa bi kaç yeni bişiler eklense.

    silk satışı olabilir ama silk itemleri yaygın olmamalı mesela scrollar deviller vs kalkmalı; pre,avatar ve petler olabilir.

    kervan sisteminin öncelikli oldugu ratelerin cok oynanmadıgı 2ay elle kasıp 80lv olunan yani oyuna girip hırs yapmadan yavaş yavaş lv kasarak oynanabilen bi sv olursa bence gayet güzel olur ama herkesin beklentiside bu olmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

    Fikir güzel ama tutmaz ben sana söyleyeyim.Ayda bir bu konu açılır sonra gelip geçer hiç biride tutmadı buda tutmaz

    edit : server açmak yerine şöylehttp://forum.donanimhaber.com/m_90473397/tm.htm bir server da oynamak daha makbul.

    Türkiyede belli başlı serverler ayakta yeni açılanlar pek tutmuyor nedense ben eminimki silkroadın eski günlerini özleyen birçok kişi vardır şimdi biri çıkıp 80 cap 1x ratelerle server açsa kimse oynamaz çünkü private serverler kolaya alıştırdı herkesi durum bundan ibaret bence




  • Bence emek vermekten zevk alan silkroad tutkunu 500 kişi toplayıp serveri açarsak ve bu 500 kişi oyuna direk başlarsa partiler, taxiler bir anda kurulacaktır. Tamamen eski silkroad havası oluşur. Bu serveri anketler ile aramızda en iyi hale getirebiliriz. Emin ki bizim gibi eski silkroadı özleyen yüzlerce kişi vardır. Hele bir toplanalım güzel bir ekiple rekabet dolu bir server açacağız inşallah, hepiniz davetlisiniz arkadaşlar.

    Toplanıyoruz :https://www.facebook.com/groups/1657192764510698/
  • Bende böyle bir proje arıyordum, böyle bir şeyin gerçekleşmesi durumunda bütün altyapısal hizmeti sunmaya hazırım, grubuna katılma isteği gönderdim.
  • Yerimizi alalım
  • Takipteyim. Gerçekleşmesi durumunda hemen gelirim.
  • Bende varım bu iş olursa hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yapılabilse.

    Ama ( bu ama yı eklemek zorunda hissettim kendimi )

    Silkroad ın ilk oyuncularından biri olarak 80 capte coin di yok magic pop tu öyle şeyleri koyacaksanız ve paranın hakim olduğu (silk hariç) bir oyun olacaksa yani item satılan vb kesinlikle uzak dururum.

    Abi çok mu şey istiyorum 23 ten 24 e geçerken yeni silah takma heyecanını yaşayıp 3 saatle level atlayamayıp uyuz olmak yerden düşen jevel boxları toplayıp kırdırarak GDF, Black Devil Suit, Special ID, Monster Scroll, Pandora Box kazanma heyecanını yaşamak istiyorum. Yazarken yine duygulandım ulen..
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, o günleri hatırladıkça duygulanmamak elde değil ki? İnan bende senin gibi duygulanıyorum. Bende tamamen eski (gerçek) silkroad'ın hazzını ve o uçsuz bucaksız rekabetini tekrar yaşayabilmek için böyle bir projeye girişmeyi düşünüyorum. Hem insanların çok istediği o eski günleri yaşatacağız, hemde bizde oyunda sıradan bir karakterle rekabete katılacağız. Tamamen emek ve rekabet üzerine eski silkroad benzeri bir server açmayı planlıyoruz. Grupta yapacağımız anketler sonucu orjinal sro ile birebirde olabilir veya orjinal sro'ya anketler ile rekabeti arttıracak yeniliklerde getirilebilir. Serverin yapılanmasında gruptaki kitlenin oyları önemli rol oynayacak. Tabi ne olursa olsun server emek ve rekabetin hat safhada olduğu, goldun değerli olduğu,insanların bir itemi satabilmek için stall açtığı, level atlarken yada yeni bir item takılırken heyecanlandıran , kale savaşlarının insanı dış dünyadan koparacağı emek&rekabet dolu bir server olacak. İtem satışı,coin satışı kısaca oyunun rekabetini sarsacak hiçbir şey olmayacak. Sadece orjinal srodaki gibi silk satışı olacak. Eski bir srocu olarak kitlenin en kısa sürede toplanmasını ümit ediyorum, çevrenizde ne kadar eski srocu arkadaşınız varsa gruba davet edin.




  • Eski tad alınacaksa varım.
  • Bence yabancı ve neyin nesi olduğu beli olmayan serverleri bir kenara bırakıp, toplanalım. Her değişikliğin playerlere anket yöntemi ile danışılacağı, emek ve rekabet üzerine kurulu "adam gibi" bir server açalım.

    Toplanıyoruz :https://www.facebook.com/groups/1657192764510698/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.