Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua mercek altında 'Orta segment te artık su geçirmiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'nin ilk defa Mobil Dünya Kongresi'nde deneyip ön incelemesini gerçekleştirdiğimiz orta segmentteki yeni telefonu Xperia M4 Aqua ofisimize ulaştı. Bu ilk bakış videosunda cihaza yakından bakıyor, detaylarına göz gezdiriyor ve detaylı inceleme öncesinde ısınma turuna çıkıyoruz.

     

     




  • Turkcell T60'a 999 TL verileceğine bu telefon 850 TL'ye kapış kapış gider.
    *Sony arayüzü var, belki android 5.1 güncellemesinide alır. Tasarım olarak çok daha başarılı. Su geçirmez özellikleri var.
    İncelemede de belirtildiği gibi orta segment için oldukça iyi bir cihaz olmuş. Ancak G2 1110 TL seviyesinde alınabilirken bu cihaza bu kadar para vermek ne kadar doğru düşündürücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 27 Mayıs 2015; 21:55:20 >
  • Telefon bahane yeni oynatıcı şahane

  • Orta segment de*

  • İşte bu olmuş abi .. İnsanlar artık adam akıllı telefonları uygun fiyattan alabilecek .
    Bu arada oynatıcı sağlam olmuş.

  • Ah Sony Ah...

    Güzel cihazlar yapıyosun özellikle tasarımı çok hoşuma gidiyor. Fakat niye satmıyor bu ürünler? Niye güven kazanamıyorsun?Seninle nasıl yapıcaz bu işleri?

  • İnceleme için teşekkürler.

    Donanımhaber, donanım sitesi olmaktan çok fazla uzaklaşmadı mı sizce de?
    En son ne zaman bir Ekran kartı, Anakart veya diğer bir bilgisayar bileşeni incelediniz hatırlamıyorum bile.

  • Erdi bahsetmeyi unutmuş z3 ten farklı olarak m4 Aquada şarj girişindeki kapak kaldırıldı, daha önce kulaklık girişindeki kapak kaldırılmıştı önümüzdeki 2 sene sony mobil pazardan çekilmezse tamamen kapaksız ve suya dayanıklı telefonlar göreceğiz, suya dayanıklılık konusunda önceleri "gereksiz" açıklaması yapan daha sonra telefonun dışına su geçirmez kapak takarak active denen ucubeleri piyasaya süren samsung umarım takliti bırakıp inovasyona ağırlık verir, kullanıcıların kenarları yamuk telefonlardan çok suya toza darbeye dayanıklı telefonlara ihtiyaçları var, bataryayı da unutmayalım.

  • Utanmadan 615 işlemciyi mundar etmişler. 8 gb telefon nedir Allah aşkına. 600 liralık telefonlar bile 16 oldu geçin bunları. 2 senelik discovery bile 16 gb'tı. Artık 32gb standart olmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    İnceleme için teşekkürler. Donanımhaber, donanım sitesi olmaktan çok fazla uzaklaşmadı mı sizce de? En son ne zaman bir Ekran kartı, Anakart veya diğer bir bilgisayar bileşeni incelediniz hatırlamıyorum bile.


    Yıl 2015 artık insanların ilgisini çeken daha inovaktif ürünler var. PC bileşenleri tabiki çok önemli bir konumda ancak modası geçti yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    İnceleme için teşekkürler.

    Donanımhaber, donanım sitesi olmaktan çok fazla uzaklaşmadı mı sizce de?
    En son ne zaman bir Ekran kartı, Anakart veya diğer bir bilgisayar bileşeni incelediniz hatırlamıyorum bile.


    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gblık sürümüde gelecek mi?

  • Sony Xperia M4 Aqua 8 GB'lık modeli ile Haziranın 1. veya 2.haftası 1099 tl'lik satış fiyatıyla piyasaya sunulacakdır

  • Yeni oynatıcınızda s3 mini ile sorun yaşıyorum bilginize.

  • Neredeyse Dünyadaki bütün Telefon üreticileri Sony'den Kamera sensörü alıyor ama ben Sony'inin hiç bir ürününde EN İYİ KAMERA'ya sahip telefon diye görmedim bu nasıl bir iş anlamış değilim. S6 ve G4'de Sony üretimi kamera var ne Z3'ün onları geçiyor nede Z3+ onları geçebilecek tahminimce.

  • Şu telefonun hafızası sırf 8 gb olduğu için alınmaz.Kimse kalkıp bana uygulama hafıza kartına taşınıyor demesin.. Bu telefonu alan adam hiç mi oyun oynamayacak. Yada hiç mi uygulama yüklemeyecek. zaten bize 4-5 gb veriyorlar.(şimdi birileri sırf muhalefet olsun diye.'' ya ben telefonda hiç oyun oynamayan biriyim'' madem hiç oyun oynamayan birisisin insan 1000 tl yi sırf telefonda konuşmak ve mesaj yazmak için verir mi yahu ?
    TABİ İPHONE KULLANICILARINI DIŞARIDA BIRAKIYORUM...


    BİDE ORTA SEVİYE DEMİŞŞŞŞŞŞŞ PEHHHH.ARTIK 500-600 TL TELEFONLARDA 16 GB STANDART OLDU...

  • 16 gblık sürümüde gelecek mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Şu telefonun hafızası sırf 8 gb olduğu için alınmaz.Kimse kalkıp bana uygulama hafıza kartına taşınıyor demesin.. Bu telefonu alan adam hiç mi oyun oynamayacak. Yada hiç mi uygulama yüklemeyecek. zaten bize 4-5 gb veriyorlar.(şimdi birileri sırf muhalefet olsun diye. ya ben telefonda hiç oyun oynamayan biriyim madem hiç oyun oynamayan birisisin insan 1000 tl yi sırf telefonda konuşmak ve mesaj yazmak için verir mi yahu ?TABİ İPHONE KULLANICILARINI DIŞARIDA BIRAKIYORUM...BİDE ORTA SEVİYE DEMİŞŞŞŞŞŞŞ PEHHHH.ARTIK 500-600 TL TELEFONLARDA 16 GB STANDART OLDU...


    16 gb versıyonunu al sende cnm arkadaşım madem sana yetmıyor. ama senın ısın elestırmek degıl unutmusum ben onu :)

  • Bu cihazın ülkemizdeki satılabilirliğini etkileyecek en önemli unsur bence fıyatı,bin TL'nin üzerinde bir fıyatla giriş yaparsa bu ürünün pek satılabileceğini düşünmüyorum ama bin TL altında bir fıyatla pekala alınabilecek bir telefon tabi kullanıcı yorumları ve güncelleme desteğide çok önemli...

  • M2 aqua 899 dan satilirken bu cihaz her turlu 1000 ve uzeri fiyattan giris yapar tabi fiyat kademeli olarak dusme egilimi gostermezse pek kimsede gorunmeyecektir ama sony her turlu tasarimda bence en guzellerinden biri,ram i stabil kullanmasina girmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.