Şimdi Ara

Neden Bir MousePad e 200tl Verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merak ettiğim için soruyorum,nedrn bir mousepad 200tl etsin?Zevk meselesi olabilir ama cidden çok saçma degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 200 tl mousepade veren birinin iyi bir sistemi vardır ve o sisteme iyi para harcanmıştır, o kadar para harcanmışsa oyun amacı vardır, oyun amacı varsa pahalıda bir oyuncu mouse u almıştır, bu sisteme bu kadar para verip, iyi bir oyun deneyimi için mouse ada o kadar para verilmişse, mouse pad ede 200 lira verilmesi pek anormal bir durum değil, oyuncu mouseları en iyi performansı kaliteli bir mouse pad üzerinde veriyor, ha tabi illa 200 liralık olanı almak şart değil, bende razer deathadder chrome mouse var steelseriesin 90 liralık mousepadi benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor, bütçesi daha geniş olan 200 liralığıda alabilir ama 90 liralık ile 200 liralık olan arasında bence fark yok 5-10 liralık mouse pad ile arasındaki fark belli olabilir ama 90 liralıkla 200 arasında hissedilir fark olacağını düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Mayıs 2015; 3:20:58 >
  • Kötü oyuncudur iyi ekipman ile iyi olacağı düşüncesine kapılmıştır. Bundan 10-15 sene önce gamer ekipman diye birşey yoktu çoğumuz için Microsoft klavye ve fareleri gamer ürünlerdi. Çevirmeli hat kadar yavaş adslimiz ile half life cs oynardık kimsede gidip Mouse pad alayım vs demezdi. Twitch Youtube vs derken iyi reklam yapmaya başladılar. Mekanik klavye mekanik klavye diye milleti öldürüyorlar 200 liralık klavye 15 liralık klavye ile aynı ghosting özelliklerine sahip yakın tuşlar bazında ama hala öneriyorlar. Onu geçtim bscde bulunan mortal kombat videosunda usta 19 liralık klavye ile dünya sıralamasında 7. olmuş. Demek ki herşey ekipman vs değil. Ekipmanın eakimemesi için bir miktar para verilir ama şu devirde gidip Mouse pad e 200 klavyeye 500 ışıklı diye kulaklığa fazladan para vermek için bir laf kullanırdım ama RTÜK var.
    Not: Şimdi o ürünleri alanlar o kadar para verdim ben haklıyım demek için eksiler yada cevap yetiştirirler ama şu dünyada ışıklı olduğu için kulaklığa fazladan para verenin alnını karışlarım....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam içimden geçeni yazmışsınız ellerinize sağlık.
  • Başlık yanlış olmuş herhalde? 200 tl'lik mousepad yok piyasada çünkü.

    Klavyede gereksiz olabilir ama farede sensörü ve response/latency zamanlamaları, daha uzun ömürlü olmaları, konforlu olmaları, ışıklandırmaları vs. etkenleri olduğu için 200 tl verilmesi saçma değil bence, kaldı ki zaten 200 tl olmasının tek sebebi lanet olasıca vergiler, yabancılarda en fazla 60-70 $ bu fareler, onlarda 200$ olsaydı ozaman yer yerinden oynardı.

    Ayrıca bknz: Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 27 Mayıs 2015; 15:53:10 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen mousepad Razer Firefly yurt dışı satış fiyatı 60$ Türkiye piyasasına girmesi muhtemel fiyatı 200₺. Birde dünyanın en önemli oyunculuk ekipmanı gelişmesi gibi bunu baş haber yapan donanım siteleri vs var. Onlara hiç girmiyorum zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0netw0

    Bahsi geçen mousepad Razer Firefly yurt dışı satış fiyatı 60$ Türkiye piyasasına girmesi muhtemel fiyatı 200₺. Birde dünyanın en önemli oyunculuk ekipmanı gelişmesi gibi bunu baş haber yapan donanım siteleri vs var. Onlara hiç girmiyorum zaten.

    Ona bakarsak razer'in blackwidow chroma'sı sadece rgb diye ülkemizden 550 tl civarına kapış kapış gidiyor, yontulacak kaz varken yontmamak salaklık olur adamlara hak veriyorum ben.
  • Parası olan ne istiyorsa alır. 30 bin liralık arabada var 1 milyonlukda herşeye öyle bakarsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensei Splinter kullanıcısına yanıt
    Ss qck+g 500s+g510 var klavyeye 40 dan fazla vermek israftır.Ama mouse ve mouse pad çok önemlidir.Kulaklık ise oynuyacağın oyuna göre değişir.Maks 150 verilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HungryBody -- 28 Mayıs 2015; 8:08:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.