Şimdi Ara

kaç net yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ygs1 sıralamam 4800 ygs 2 sıralamam 6300 netlerim ( 28-11 türkçe 22-11sosyal 40-0 mat 34-6 fen) lys de hangi derslerden kaç net yaparak mf 3 te 3500 e çekebilirim mat ve geo netlerimin iyi geleceğini düşünüyorum 47+ mat ve 28+ geometri yaparsam fenden netlerim nasıl olmalı yardımcı olabilir misiniz fen netlerim matematik kadar iyi olmadığı icin neler yapmam gerek merak ediyorum . şimdiden teşekkür ederim ... obp 84..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsygse -- 26 Mayıs 2015; 22:39:41 >



  • baltali ilah kullanıcısına yanıt
    bir şey ispat etmek zorunda değilim ama ygs de 40 yapabiliyorsam lysdede yüksek yapabileceğimi düşünüyorum sadece konu hakkında bilgi sahibi arkdaşlardan ne kadar yapmam gerektiği hakkında fikir edinmek istedim gerçekten düzgün bir yorum yapmaycaklar boş yere konumu kirletmesin .
     kaç net yapmalıyım
  • Kardesim dh sponsorlugunda 45 mat cepte sen fen kas

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MfgorunumluTm kullanıcısına yanıt
    dostum fen kasmam gerek evet birazcık genel olarak 5-6 şar yanlıs geliyor her bir fen dersinden mesela son sınavımda organik cok yüklenmisler eksiğim oldugu icin 10 yanlsıım geldi kimyadan :( eğer üç derstende totalde 25 neti bulabilirsem sence 3500 olur mu ? tabii obp 84 oda birazcık geri atacaktır illaki ..
  • Mati ve geo yu öyle yap ve fenlerden yalnızca birini 25 üstü yap diğerlerini batirmadigin sürece yani 20 altı yapmadığını sürece girersin bence ve buradan insanlara soracagina indir bir program geçen senin netlerine göre karsilastir niye burada bu kadar uğraşıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufon43 U kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim , mezun oldugum icin gecen senede sınava girdim ve geçen seneyle bu sene cok farklı mesela gecen sene 400 puanla 26 bininci olmustum bu sene ise 17 bininci olundu o yüzden geçen senenin verilerine pek güvenemiyorum puanza vb sitelerdede işin acıkcası devasa netler yapmam gerektiğini gösteriyo buda beni birazcık endişelendirdi gerçekçi arkadaşalrdan fikrlerini almak istedim sanada teşekkür ederim gerçekten öyle fen netleri ile hedefime ulaşabilirsem çok güzel olacak cünkü sınav yaklastıkça insan ne yapacağını şaşıyor her ne kadar bilsede işte birazcık insanlardan fikir edinmek istiyor.. teşekkür ederim , iyi akşamlar..
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.