Şimdi Ara

web sayfasi acilma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    Aylardir cozemedigim bir sorunum var.
    ADSL'im kurulduktan bir sure sonra bazi internet sitelerini (ozellikle https olanlari) ornegin yahoo mailimi, geocities.yahoo.com sitesini ve benzeri bir cok uygulama sitesini acamaz oldum.
    Internet explorer'da sorun oldugunu dusunup, firefox'u yukledim, bir sonuc vermedi.
    Modem baglantilarini sifirlamami soyledi Airties (101 kablolu kullaniyorum), bunu yaptim, firewall'u devre disi birakma, antivirus programini devre disi birakma, on bellegi-cookie leri bosaltma, sistem geri yukleme, windows'u yeniden yukleme (eskisini silmeden) gibi her yolu denedim. Sonuc ayni. Siteye girmek icin dakikalarca bekliyor ve hicbir geri bildirim vermeden sayfa oylece duruyor. Ama normal www sitelerinde hicbir sorun yasamiyorum.

    Tek carem format atmak kaldi, ama sonrasindaki bir cok programi yeniden yukleme cilesini cekip de ayni problem olacak diye korkuyorum. Bu tecrubeyi yasayan ya da onerisi olan var mi acaba?







  • sadeceinternet explorer ile mi denedin?belki onun ayarlarından düzelebilir ama bilmiyorum.sen bir de opera yı dene belki işe yarar.hiçbir fikir gelmedi bundan başka.
  • modem kurulumunda dns numaraları otomatik değilde el ile yapılandırıldıysa DNS dumaralarından Dolayıda Çözümleme yapamıyor olabilirsin

    TELEKOM GÜNCEL DNS NUMARALARI
    195.175.39.39
    195.175.39.40

    Bu numaraları ağbalantıları özellikler TCp/ip Dns numaraları Kısmına Gir.. Büyük ihtimalle halledecektir sorununu...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.