Şimdi Ara

TTNET KOTA AŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8mbit 12gb paket kullanıyorum bu ay kota 25gb oldu. ttnet i aradım 1gb başı 15tl ödendiğini söylediler. yani 219 lira fatura gelecek. ne yapabilirim bu konuda ? yorumlarınızı bekliyorum



  • 219 tl fatura gelmez, kotalı paketlerde kota aşımı varsa paketinize göre maksimum bir fatura eşiği vardır, genelde normal ödenen faturanın yüzde 50-60 ı civarıdır, yani 50 tl geliyorsa fatura kotayı ne kadar aşarsanız aşın atıyorum 110 tl gelir. Bu pakete göre değişmektedir, ttnetin sitesindeki güncel duruma bakmaya çalıştım ama artık bu paket satışta olmadığı için detaylı bilgi mevcut değil. Müşteri hizmetlerini arayarak net tutarı öğrenebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    219 tl fatura gelmez, kotalı paketlerde kota aşımı varsa paketinize göre maksimum bir fatura eşiği vardır, genelde normal ödenen faturanın yüzde 50-60 ı civarıdır, yani 50 tl geliyorsa fatura kotayı ne kadar aşarsanız aşın atıyorum 110 tl gelir. Bu pakete göre değişmektedir, ttnetin sitesindeki güncel duruma bakmaya çalıştım ama artık bu paket satışta olmadığı için detaylı bilgi mevcut değil. Müşteri hizmetlerini arayarak net tutarı öğrenebilirsiniz.

    çok teşekkür ederim içime su serptin, korkmuştum vallahi 200 lita gelecek diye
  • Faturanız maksimum 105 TL gelir.



     TTNET KOTA AŞIMI
  • kota umrumda değil her ay 125 TL veririm diyorsanız köküne kadar kullanın

    fakat yarı fiyatına sınırsız da kullanabilirsiniz

    bir tavsiye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.