Şimdi Ara

Conserta'ya Dair

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu fazla tartışmalı olduğu için kaldırılmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_face -- 30 Haziran 2015; 13:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Okumayın csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ritalin hakkinda bilginiz veya tecrubeniz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy McGill kullanıcısına yanıt
    Ritalini de kullandım o daha küçük bir hap ve daha etkisiz. Concerta bu alanda bence lider. Ama tabi kısa süreli kullanım için. Uzun süreli kullanımda birçok ciddi rahatsızlık görülme ihtimali var. (karaciğer iflası gibi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de kullandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanınca öyle üstüme test atın çözeyim aşkına gelmiyorsun yani yok öyle bi dünya.Aralıklarla kullanıyorum halen işe yarayıp yaramadığını çözebilmiş değilim ama bi umutla etkisi olur diye kullanıyorum. Yan etkilerine geldiğimiz zaman uzun süre kullanımda yani 1-2 ay gibi bi sürede gözleri bozuyor. Ciddi anlamda bulanık görüyorsun çoğu şeyi. Kalp ritmini bozuyor.uzandığın zaman kalbinin hızlı hızlı atışını hissedebiliyorsun. Ani tepkiler verip aşırı sinirli bi insan haline geliyorsun. Ani bi ses anında havaya sıçrıyorsun etrafındaki insanlar bi garip bakıyor sana o durumda. Prospektüsde geçen daha tam anlamıyla kanıtlanmamış bir yan etkisi de hayvanlarda kısırlığa neden olduğu sonucu yazıyor. ki zaten ilacın yan etkilerinde iştahsızlık , cinsel isteği azaltma gibi şeyler yazıyor. Getirisi götürüsü tartışılır yani. Bunu kullanan da öyle prof olmuyor öyle bi algı yaratman bence doğru değil.




  • işte ınsanlıgın sonunun kanıtı
    robotlastırılıyoruz , bıraz daha bılgı ıcın ınsan saglıgıyla oynuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d3nv3r D kullanıcısına yanıt
    Aralıklarla kullanmak zaten fayda getirmez bu reçeteyi yazan doktorun söylediği bir şey. Yanlış kullanıp doğru yorum yapman beklenemezdi zaten. İki aydır kullanıyorum gözlerim en ufak şekilde bozulmadı. 4K telefonumun bile rahatlıkla pixellerini görebiliyorum. Kalp atışının ritmini bozulup bozulmadığını hiç hissetmedim. Ani tepkilere gelince bu kullanmayan birçok arkadaşlarımın da sorunu. Bunun sebebi yüksek stres ve bunun getirdiği kontrolü kaybetme hissi. Üstelik bende böyle bir şeyin olmaması da cabası. Cinsel isteğin de azaldığını hissetmedim. Bunlar sözlük efsaneleri. Bunları internetten derleyip getirmen buradaki insanlar için çok daha zararlı. Ben son 4 5 haftalık süreçte bu insanların daha başarılı olmalarını istiyorum sen sözlüklerden şurdan burdan duyduğun yan etkileri getiriyorsun. Ayrıca zaten belirttim herhangi bir şekilde rahatsızlığı olanlar veya doktorunun tavsiye etmedikleri kullanmamalı diye. İlacı iki aydır düzenli her gün kullanıyorum saydıklarının hiçbirisi yok. Günde iki tane kullanan astımlı tanıdığım var onda yok. Genede ben kimseye demiyorum ki almayan kazanamaz. Ben ilacın pazarlayıcısı değilim. Sadece kullandım tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_face -- 26 Mayıs 2015; 17:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dirty_face D kullanıcısına yanıt
    Okuma yazman varsa prospektüsü içinde mevcut zaten. Uydurma şeyler olduğu orda da yazıyor bi göz at istersen. Senin için de etrafta gidip bişeyler toplayıp getirecek halim yok. Kullan doya doya kullan da insanları buna özendirme. Kırmızı reçete satılan ilaç sonuçta. O kadar masum olsa gelene geçene verirler zaten. Hergün kullanman da bi değişiklik yaratmaz. Kullandığın gün etkisini gösterir sonraki güne bu etki kalmaz. Bu etki süresi de yaklaşık 10- 12 saat civarındadır. Hergün kullanmaya devam ettiğinde de ilaç git gide etkisini kaybeder. Bu yüzden doktorlar gittikçe dozajı arttırıyorlar. Bu kullandığımız herşey için geçerlidir.
  • d3nv3r D kullanıcısına yanıt
    Bende sana aynı şeyi tavsiye ederim. Formaliteden kanuni sıkıntı olmasın diye yazılan etkileri çıkarırsan, görülme ihtimali en fazla 10 kişiden bir kişi. Asıl mesele senin kullanıpta aman başkası kullanmasın demen. Kötüyse, işe yaramıyorsa kullanmazsın olur biter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_face -- 26 Mayıs 2015; 19:09:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hırs amk ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanFoRCe -- 30 Mayıs 2015; 23:45:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.