Şimdi Ara

Tanya Haziran'da Mortal Kombat X'a Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Mortal Kombat X'a gelecek olan Tanya karakteri hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Serinin yaratıcısı Ed Boon, Tanya'nın Haziran'ın başlarında oyuna ekleneceğini Twitter üzerinden duyurdu.

Tanya, 30 dolara satılan Kombat Pack sahiplerine ücretsiz olarak gelirken bu pakete sahip olmayan oyunculara belirli bir ücret karşılığında açılacak. 

• PAra uğruna hiç ettiler güzelim oyunu. Ana karakterler bile parayla satılır oldu. Nalet olsun DLC'yi bulana.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar da dlc abartılmaz bu sömürü düzeni artık gözümüzün içine sokar oldular.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başlıyacam size bir oyun yapacaksanız full yapıp çıkartacaksınız yok dlc yok yenileme para kazanmak için çıkmayan dlc kalmadı nerde o eski oyunlar hiç böyle şeyler olmazdı sadece biz internetten modlarını gezer indirirdik artık herşey para olmuş
  • Oyunlar 2 kere çıkar;

1- %60'ını içeren hali gerisi dlc'lerle verilir

2- %100 tam hali 1 sene sonra falan çıkar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • almayın çıkarmasınlar. bakıyorum herkes şikayetçi yine bakıyorum en çok parayı dlclerden kırıyorlar. ilginçsiniz.

• DLC'yi bulanın allah binbir türlü belasını versin ve destek verenlerin ! ! ! BİTİRDİNİZ OYUNCULUĞU YAZIK BE YAZIK

• MK9'un MKX'den daha iyi olduğunu bir düşünen benmiyim?
  • DLC SOYGUNCULUĞUNA TÜM OYUNCULAR DUR DEMELİDİR ALMAYIN ALDIRMAYIN...!
  • ben predatoru beklıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.