Şimdi Ara

Satılık Sıfır E-Sigara- INNOKIN ITASTE VTR Silver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Itaste Vtr model e-sigaramı hiç kulanmadan satıyorum. Cihazı Almayadaki arkadaşıma sipariş verdikten sonra kendi rızam ile sigarayı tamamen bıraktığım için sıfır vaziyette özel çantası, 2 adet panasonic ncr18650b 3400mah pilleri ve yedek 20 adet orjinal atomizeri ile birlikte satıyorum. Cihazın içine henüz pil dahi takılmamıştır. Dijital ekranı üzerindeki jelatini dahi duruyor. Cihazı alıp likit doldurarak hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Ürünün kalitesini bilen bilir anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Piyasadakı en dayanıklı evladiyelik denilebilecek bir üründür. Yanında ek olarak vereceğim pil ve atomizerlere herhangi bir kar koymadım. Herhangi bir free shipping sitesine baktığınızda da aynı fiyatları görebilirsiniz.

    -Innokin Itaste Vtr E-sigara=300 TL
    -2 adet Panasonic NCR18650B 3400mah pil= 60 TL
    -20 adet Iclear 30s Coil ( 10 adet 2.1 ohm ve 10 adet 1.8 ohm) Atomizer=90 TL ( ortalama haftada bir değiştirilen bu atomizerler size 5 ay boyunca rahat bir kullanım sağlar)

    Toplamda 450 TL'ye satıyorum. Satış, havale sonrası kargo şeklinde gerçekleşebilir. İzmir ve civar illerden görmek isteyenler mesaj atabilir ve satışı da elden geçekleştirebiliriz. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Satılık Sıfır E-Sigara- INNOKIN ITASTE VTR Silver Satılık Sıfır E-Sigara- INNOKIN ITASTE VTR Silver Satılık Sıfır E-Sigara- INNOKIN ITASTE VTR Silver



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.