Şimdi Ara

Airties 5650 Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 3 katli oturdugumuz evin internet performansini arttirmak icin eve ttnetin verdigi modem yerine yeni bir airties5650 aldim( ttnet vermedi). Evin 1. Katina air4400 koydum 3. Kata ise yeni aldigim modemi kurup bagladim ve ikisini mesh agiyla birlestirdim bu kisimda hicbir skkinti yok.

    1. Problemim upload ile ilgili. Ttnetin verdigi huawei marka modemde aldigim internet degerleri 19 downloada 1.96 upload. Fakat yeni aldigim airties 5650 de aldigim degeler 23 downloada 1.65-1.70 upload. Acikcasi upload olarak o kadarda super bir fark yok. Fakat ben yayincilikla ugrasiyorum ve en kucuk upload degerindeki degisim bile benim hem oyunumu hemde yayin kalitemi etkiliyor. Yeni aldigim modemde niye upload bu kadar dusuktur ? Ve arttirmak icin ne yapmam lazim?

    2. Problemim cidden cok buyuk bir sorun benim icin. Airties modemi taktiimda internet baglantim ara ara ( bazen 1 bagzen 3 saatte bir) gidip hemen 3 saniyede geri geliyor . Bu esnada internet isiklarinin hepsi kodemde sabit bir sekilde yanmaya devam edyor. Fakat bu sirada hem oyundan hemde yayindan dusuyorum. 2 gundur deneme amacli olarak ttnetin verdigi modemi denedim o modem de hicbir kesinti olmadi 2 gundur. Yani problem modemden kaynakli.

    Sahsen modemde donanimsal bir problem oldigunu sanmiyorum cunku modemi alirken ambalajli kutusunda aldim ama kesin konusmak istemiyorum. Aldigim internet paketi TTNET FİBERNET 24 Megabite kadar sinirsiz. 24 megabite kadar oldugu icin VDSL2 baglanti aliyorum. Upload hizimda 2 megabittir. Modem surumuson surumde. Fabrika ayarlarini geri yukledim fakat hala ayni problem. Bir gelisme olursa direk yazicagim buraya. Acaba modem ayarlina birseylerimi duzeltmem lazim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 25 Mayıs 2015; 14:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Modem arayüzünden firewall'u kapatıp dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.