Şimdi Ara

Benim gibi yalnızlıktan keyif alan arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk önce yaşımı belirterek başlamak istiyorum konuya.. 19 yaşındayım..

    Bu yaşıma kadar çoğu şeyi yaptım..14 senedir yüzüyüyorum milli takıma girme,rekor kırma,türkiye birinciliği gibi başarılar elde ettik fakat..Hani kafa da soru işareti bırakmak istemiyorum..Bu arkadaş böyle bir konu açmış demek ki(asosyal)bunu demenizi istemiyorum.Öyle bir dava yok.. Bu senede umarım besyoyu kazanırım.. Hedefim Ege besyo.

    Bu hayatta yaşıtlarıma nazaran çoğu şeyi erken yaşadım.. Çabuk olgunlaştım diyebilirim..Çoğu şeyi tecrübe ettim..

    Arkadaş ilişkilerinde hep bir menfaat var,hep bir çıkarcılık,işi düşünce aramalar..Kimseye güvenmemek gerektiğini,kendimizde dahil,kimseye bağlanmamayı öğretti hayat bana.. Ve daha neler neler..

    21.yüzyılda yani çağımızda hiçbir insana güvenilmiyor.. Herkes yalan dolan peşinde.. Kız davasını saymıyorum bile.

    Benim gibi düşünenler varmı diye açtım konuyu aslına bakılırsa.. Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz ? Bence dünyadaki en keyif veren şey sessizlik,duru ve berrak bir hayat.. Kısaca yalnızlık...

    Benim gibi düşünen varmı ?







  • Benimde yaşım 19 aynı bende senin gibi yalnızlığı seven birisiyim. Ne bileyim hoşuma gidiyor işte yalnız olmak ses yok dert yok en önemlisi yalnızken insan daha iyi oluyor.rahat olmak kadar iyi bişey yoktur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlık gibisi var mı bee :) Kafan rahat oluyor başta, o bile insanı mutlu ediyor. Özgürsün, rahatsın, karışan yok eden yok, yalnız ve yalnız kendinsin ve tek başına yapabileceklerinin sınırı yok. Bu bile yetiyor insana :)
  • İnsanlara güvenim kalmadı. Arkadaşlar ve dostluklar menfaat üzerine kurulu. İnsanlar yapmacık çoğu zaman ben de dahilim buna. Aynı ortamda bütün günümü geçirmem gereken aptallar var ve onlara içimden geldiği gibi davransam işim iş.
    Ama yalnızlığı seviyorum diyemem. Bazen sarılmak, koklamak istiyorum. Olmayan bi sevgiliye özlem duyar gibi...
    Yine de bi şeylere güvenmek, sevmek istiyorum. Bukadar derinden yalnız hissetmek insanı acıtıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben
    Bu duruma yalnızlık değil de tek başınalık diyorum ben
  • tamda düşündüğüm gibi yazmışsınız hocam. O kadar güzel ki huzur ve sessizlik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlık çok farklı bir şey, etraftaki dostluklar para ve menfaat üzerine kurulu bence. Bu durumda Yalnız kalmak en doğru ve huzur verici bir tercih.
  • Etrafta sizin gibi olgun ve ayakları üstünde duran güçlü insanları görmek içimi bir nebzede olsa rahatlattı ne diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çocuk olmamın verdiği bir yalnızlıkta var bende ,ister istemez hayat insanı olgunlaştırıyor... Yani her işi kendim yapıyorum artık.. Geçen ay(Samsun'da oturuyorum bu arada) Eskişehir'e gittim tek başıma bu antrenörlük işi vardı 10 gün kalmam gerekiyordu dersler olsun,uygulama sınavı olsun vs vs..

    Orda sağolsun Veysel diye bir abiyle tanıştım sınıftan..Oda üniversite 3.sınıf öğrencisi Muğla'da.. Tanıştık ettik beraber odaya taşındık.Yani otelde beraber kaldık,sabah beraber tramvaya bindik,beraber kahvaltıya çıktık, yemek yedik.Akşam beraber takıldık Avm'ye beraber gittik bana tecrübelerinden bahsetti,ders çalıştırdı vsvs. ayrıntıya fazla girmim.

    Ondan bir yıl öncede Edirne'de işim vardı orayada tek gitmiştim otogar olsun,farklı insanların içerisine girmek olsun insanı olgunlaştırıyor..

    Bu tip şeyleri çok yaşadım.Seneye de şehir dışında okuyacağım bir aksilik olmazsa

    Mezarlar bile tek kişilik.. İnsanın kimseye muhtaç olmadan yaşaması lazım...

    Bu kadar tecrübe edinmemde abilerimin sözlerini ciddiye almamında etkisi oldu.Yani bir kulağımdan girip diğerinden çıkmadı bu sözler..

    İşler güçler,hayat zor..




  • Zamanında kız arkadaşlarımda oldu.. Olmadı diyemem.. Ama hepsi gelip geçici..Bir nevi zaman kaybı yani.. Tecrübe oldu,ders çıkardıklarım oldu,hayatıma renk katanlar oldu.. İnceldiği yerden kopanlar oldu..Hiç çekemem trip mrip bu saatten sonra.

    Ama en güzeli tek tabanca takılmak,kafa rahat abi...

    Daha sağlıklı düşünüyor sizlerinde dediği gibi insan..Kafa rahat oluyor..Kendine daha çok zaman ayırıyorsun,kendini,merkezini iyi kavrıyorsun..

    Yalnız kovboy misali...

    Yalnızlık anlatılmaz yaşanır aslında
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını okurken kendim yazmış gibi hissettim hocam. Aynen senin gibi düşünüyo ve hissediyorum.
  • Var birader var. Hele bu sene iyice insanlardan uzaklastim. Bir sure yalniz kalmak istiyorum. Soyle bi yayla evi olsa kitaplarimi cigarami alip gitsem diyorum. Yalnizliga itilmemde kitaplarin da cok etkisi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Napalım yani

    Zamanında kız arkadaşlarımda oldu.. Olmadı diyemem.. Ama hepsi gelip geçici..Bir nevi zaman kaybı yani.. Tecrübe oldu,ders çıkardıklarım oldu,hayatıma renk katanlar oldu.. İnceldiği yerden kopanlar oldu..Hiç çekemem trip mrip bu saatten sonra.

    Ama en güzeli tek tabanca takılmak,kafa rahat abi...

    Daha sağlıklı düşünüyor sizlerinde dediği gibi insan..Kafa rahat oluyor..Kendine daha çok zaman ayırıyorsun,kendini,merkezini iyi kavrıyorsun..

    Yalnız kovboy misali...

    Yalnızlık anlatılmaz yaşanır aslında


    aynen dediğin gibi dostum yaşamak gerekir yalnızlığı




  • Yalnızlık gerçekten iyidir.
    Çoğu kişi yalnız olan kişileri asosyel ve kendine güveni olmadığını sanar.



  • tek başınalığın yolcusu tek olur
  • Ruh esim filansin herhalde bi yas kucugumsun kucuk yasta fazla sey tatmamali insan cogu seyi tek basima yapmaktan zevk alir oldum aslinda bi insani kendinden baska hic kimse anlayamaz kendi kendine yetebiliyosan hic biseye uzulmesinde kolay kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız olmassam birlikte zaman geçireceğim insanlar benim için kendimden daha değersizler.
    Yalnız başıma geçirdiğim zaman boş geçmiyor bende.
    Sürekli düşünüyorum analiz yapıyorum. Bundan daha değerli ne olabilir ki.
    Diğer insanlarla geçireceğim zaman da ise sadece zamanı geçirmek için boş konuşcaz. İlişkimizi vs bile konuşmuyoruz(derin konu olduğundan korkuyorlar)
    Eğer bunları konuşmayacaksak ortak hayatımızı güzelleştirmek için çabalamıyacaksak geçirdiğim zaman israf olmuştur.
    Kendi kendime geçirdiğim zamanı hiçbişeye değişemem.

    Çoğunlukla hoşlandığım kızı düşünürüm ben yalnızken. Biliyorum bi yararı yok ama aşk böyle amaçsız bişe işte.
    Oturunda düşünün. Düşünmekten başka işimiz ne yav zamanı israf etmeyin. PİŞMAN OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filezort -- 26 Mayıs 2015; 2:35:45 >
  • Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    yaşın 19 ve dünya konusunda her ne kadar inandırıcı gelmese bile her şeyi gördüğünü idda etmen garip geldi açıkcası..hiç ölmek nedir bilirmisin veya ölümü hiç gördünmü .. hiç öldürdün mü? gerçekten ömrünü verebileceğin bir kadına aşık oldun mu..aşık olduğun kadının gözlerinin önünde ölüşünü yıllar boyu seyrettin mi? en yakın arkadaşını veya çocugunu kollarında öldüğünü gördün mü..veya ömrünü bir fikir uğruna heba edip bütün yanlış ve yalnızlıklarınla en iyi yaşın hangisi diye bir genç sorunca bu yaşım en iyi yaşım diyerek kırışık gözlerinin ardından gülümseyebiliyor musun?o adam gibi yaşamayı ciddiye alabilir misin...yaşamak senin bildiğin veya sürdürdüğün cinsten değil evlat..türkiye 1.likleri deil star olmak zengin olmak dünyadaki en güzel hatunla çıkmak veya oppenheimer gibi atamu parçalayabilmek değildir ..bunlar sadece ego tatmini..nazımın dediği gibi "yaşamak şakaya gelmez..yaşamayı ciddiye alacaksın bir sincap gibi mesela işin gücün yaşamak olacak mesela ellerin bağlı sırtın duvarda hiç yüzünü görmediğin insanlar için hemde kimse seni buna zorlamamışken ölebileceksin" gelecek 4 5 yıl içinde daha iyi anlayacaksın bunu.belki 10 yıl belki 20 belkide ölüm döşeğinde.. belkide sonra ise nazım gibi hapiste olacaksın ve bu şiiri yazdıgı gibi ciddiye alacaksın orda bile tabi bu kadarine bağlı belkide yıllar sana sadece antigone olmayı öğretecek bilemeyiz ama bir tek kader mi seni belirler sen mi kaderi büyük ihtimal ömrün boyunca bunu çözemeyeceksin yalnızlıkların ve pişmanlıkların mesken tutacak odana yatagına her yerine...tabi yalnızlıgından şu an ki gibi zevk almıyorsan...konuşurken sana bakanın gözlerinin rol yeteneğiyle boy ölçüşemediği an, seninle aşık atamayacağının ortaya çıktığı andır..ve bunu öğrendiğin zaman korkmayacaksın .çünkü yalnızlık korkanadır..umarım beni yanlış anlamazsın bunları senden çok büyük olduğum için değil çok fazla benden büyük birilerini tanıdığım için yazıyorum..




  • Yazdıklarını hiç sıkılmadan okudum.. Saygım sonsuz yazdıklarına.. Haaa ama şu var;

    Yazdıklarımının hiç birinde mübalağa yapmadım.Yani abartmadım.Yaşadıklarımın %10'unu bile anlatamamışken az birşey önyargı yapmışsın gibime geldi..

    Ölümden döndün mü demişsin ? Hemde alasını yaşadım.Biraz serseri etiketi yiyeceğimi biliyorum ama yazayım.. Gecenin bir saatinde eve sinirli gelip kapıyı kolu kırıp ardından sinirimi atamayıp cama vurdum bileğimde toplam 40 küsür dikiş var.. O kan akarken hastaneye koşuşumu bir ben bilirim..Bilincim kaybolmasın diye sadece önüme baktım kolumdan kana bakmamaya çalıştım.

    Pişman mıyım ? Hemde fazlasıyla.. Tendonlara zarar gelse kafayı yerdim heralde..

    Pm'den yazabilirsin..Özelden konuşursak daha kapsamlı anlatıcam sana. Şuan apar topar yazdım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napalım yani -- 26 Mayıs 2015; 13:10:30 >
  • Yalnızlık iyi falan değildir bence sosyal bir ortam oluşturamadığınız için kendinizi kandırmak amaçlı bunları söylüyorsunuz.He gel gelelim iyi ve dürüst bir dost bulamadıktan sonra mecburi yalnızlık iyidir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.