Şimdi Ara

N11 ELEKTRONİK VE OTODA 1000/100 (3. KEZ UZATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
4.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/promosyon/elektronik-oto-496252?OM.zn=MainPageMainSlider&OM.zpc=496252&OM.bzn=MainPageMainSlider&OM.OSB=496252&OM.mfr=PageView%20Count%20%3E%20-1

KAMPANYA DETAYI

n11.com üyeleri, 28- – 31 Mayıs 2015 tarihlerinde Elektonik ve Otomotiv kategorilerinde geçerli, 1000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL “Anında İndirim” kazanıyor.
    Kampanya 29 Mayıs 2015 saat 23:59’a kadar geçerlidir.
    Bu kampanya ile birlikte “n11 Bonus” kampanyasından da yararlanılabilir. n11 Bonus kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.
    İptal ve iade durumlarında indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel olarak dağıtılacaktır. İptal veya iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    n11.com, kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar.
    Bir kullanıcı hesabı ile bu kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için 18 yaşından büyük olmak gerekir.

Yeni üyeliği unutmayın +11 tl kupon indirimi sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 28 Mayıs 2015; 12:10:52 >

• PS4 konsol elektroniğe girmiyor sanırım, beklemeye devam.
  • n11'mi yapıyor mağazalar mı bilemiyorum ama almayı düşündüğüm tv modelinde fiyatlar +100 TL oynamış hemen.
  • yanıyorrrrr gibi
  • Anında indirim dediğine göre kuponla da birleşir sanırım, iki tane android one alıp tekini iptal etsek 55 tl bonus gelirmi aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme aşamasında 100tl indirim yapıyor. kupon ve puanlarla birleşiyor. Bonusta gelir muhtemelen.

• Bonusla alışveriş yaptım puan kazanacağım mesajı geldi sonra satışı iptal ettim. Tekrar yararlanma şansım var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle oluyor benim bir kere başıma geldi. Ancak siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın.
  • 2-3 ay önceki bir kampanyada ben de siparişten sonra iptal edip, tekrar sipariş vermiştim. Bonus sorunsuz olarak geldi. Yalnız, iptal edince kartınızın limitini taksitle iade ediyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 25 Mayıs 2015; 13:32:20 >
  • geçen ay siparişimde çek kullanıp ürünün birini iptal etmiştim. bir de baktım ki n11 siparişimi komple iptal etmiş. gerekçe de toplu alımmış. oysa 2 cep tel. sipariş etmiştim. bence n11 artık parçalı iptallere izin vermiyor
  • teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

n11'mi yapıyor mağazalar mı bilemiyorum ama almayı düşündüğüm tv modelinde fiyatlar +100 TL oynamış hemen.

Bu sürekli yapılıyor ve satıcıların bu tutumu mide bulandırıcı olmaya başladı.
  • Laptop Tavsiye var mı arkadaşlar ?
  • Bilgisayar diziyordum iyi fakat bonus kartım yok :/
  • Sabahleyin bu kampanya yoktu n11.com a girdiğimde ben görmedim yani. İstanbulbilişimden Samsung Note 3 N9005 modelini 1564 liraya aldım. Öğle arası bu kampanyayı gördüm. n9005 i arattırdım 1 adet vardı sepete ekledi 100 lira anında düştüğünü gördüm. Hemen istanbulbilişimi aradım sağolsunlar kargoya verilmiş ürünü geri çekip siparişimi iptal ettiler (istanbulbilişimi kargoya verme ve kargodan geri çekip siparişimi iptal etme hızlarından dolayı takdir ediyorum). n11 den 1564 lira - 100 TL anında indirim - 111 lira n11 bonus = 1353 liraya almış olduk. Yani sabahtan öğlene 211 lira kar ettim . teşekkürler n11

edit: BKM Express 50/20 iade kampanyasını belirtmeyi unuttum. 20 TL de oradan iade gelecek. Sonuç sabahtan öğlene 231 lira kar 1333 liraya Samsung Note 3 'ün en üst modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaydi -- 25 Mayıs 2015; 14:34:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

2-3 ay önceki bir kampanyada ben de siparişten sonra iptal edip, tekrar sipariş vermiştim. Bonus sorunsuz olarak geldi. Yalnız, iptal edince kartınızın limitini taksitle iade ediyor haberiniz olsun.

taksitle iade etmiyor. kullanılabilir limite ekleniyor. ama her ay ekstrede taksit görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

Sabahleyin bu kampanya yoktu n11.com a girdiğimde ben görmedim yani. İstanbulbilişimden Samsung Note 3 N9005 modelini 1564 liraya aldım. Öğle arası bu kampanyayı gördüm. n9005 i arattırdım 1 adet vardı sepete ekledi 100 lira anında düştüğünü gördüm. Hemen istanbulbilişimi aradım sağolsunlar kargoya verilmiş ürünü geri çekip siparişimi iptal ettiler (istanbulbilişimi kargoya verme ve kargodan geri çekip siparişimi iptal etme hızlarından dolayı takdir ediyorum). n11 den 1564 lira - 100 TL anında indirim - 111 lira n11 bonus = 1353 liraya almış olduk. Yani sabahtan öğlene 211 lira kar ettim . teşekkürler n11

yeni hesap açıp alaydın 11tl daha ucuza alırdın :D

• Onu biliyorum. Ama o kadar zamanım yoktu. Ayrıca telefondan 1 adet kaldığı için sıcak fırsatçılar elimden kapmasın diye hemen sipariş vermek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

Onu biliyorum. Ama o kadar zamanım yoktu. Ayrıca telefondan 1 adet kaldığı için sıcak fırsatçılar elimden kapmasın diye hemen sipariş vermek istedim

o anki heycandan aklına gelmemiştir :) . hayırlı olsun. hocam bu arada telefon gelince jelatinlerini sökmeden ürünü kontrol etmeyi unutma :)
  • bana volvo s40 için dodik lazım ama bulamadım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.