Şimdi Ara

Superonline müşterilerini psikolojik savaş açmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 12 yıldan fazladır internet kullanıcısıyım. 3 tane firma değiştirdim. Yaklaşık 3 yıldır da superonline kullanıyorum. Bu firma kadar müşterisine psikolojik baskı yapan, rezillik çektiren başka bir firma görmedim. Mahkemelik olsam sırf ses kayıtlarından epey bir tazminat alırım herhalde. Adamlara iptal için onay veriyoruz, her arayışımda tekrar tekrar kimlik bilgilerimi sorup onay alıyorlar. Üstelik faturayı iptal onayı verip, dilekçe verdiğim tarihten değil, bile bile iptal etmeyip gün başı üstüne para koyarak kesiyorlar. Rezilliğin daniskası.

    Sizlere tavsiyem superoffline ile yaptığınız her şeyi belgelendirin. Görüşmeleri kaydedin. Gönderdiğiniz evrakların mutlaka birer onaylı nüshasını elinizin altında bulundurun. Faks onay belgelerinizi atmayın. İmkanınız varsa, avukatla görüşün açın tazminat davası, alabildiğiniz kadar paralarını alın. Ve de saçma salak bir firmaya abone olun ama bu gerizekalılardan uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 25 Mayıs 2015; 9:59:38 >







  • ttnet farklı sankide... fiber optik abonesi olmadıysan yoksa iptal etmemek için çok direnmezler heralde...
  • İster etsinler ister etmesinler, benim onay verdiğim tarih belli, dilekçemi gönderdiğim ve alındı onayı aldığım tarih belli. Onların bana gönderdiği mesajın tarihi belli.
    Böyle davranarak kendilerine zarar veriyorlar.
  • Ben VDSL kazığı nedeniyle ttntten superonlineye geçtim 3 aydır TTNET bana fatura gönderiyor. Defalarca mail attım, faks çektim ama yok. Tüketici hakları kurum heyetine gittim bana faturaları yatırıp daha sonra faturaya itiraz etmem gerektiğini yoksa fatura faizinide ödemek zorunda olduğumu söylediler. Böyle trajikomik bir ülkede bu tip sıkıntıların olması çok normal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.