Şimdi Ara

▓ Samsung DW60H700FE kullanıcı görüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünün beyaz ve panlanmaz olarak 2 versiyonu var. DW60H700FEA ve DW60H700FEW diye geçiyor bu ikisi. Benim aldığım DW60H700FEA (paslanmaz) versiyonu.

    Altta yazdıklarımı, kılavuzu baştan sona hatmetmiş ve orda olmayan kısımları müşteri hizmetlerine sorduktan sonra yazdığımı bilmenizi isterim.

    Ürünün kendi tanıtım sayfası burası

    Ürünün tanıtım sayfasına aldanmayın arkadaşlar. Ben bunu Güçlü Yıkama Performansı kısmında yazan ek püskürtme zımbırtıları sebebiyle aldım açıkçası ama bir artısını göremedim.

    Beni hayal kırıklığına uğratansa, Esnek Yıkama 1/2 bışlığı altındaki sözde yarım yıkama özelliği. Böyle bir şey de yok. Arayıp sordum "Niye böyle çalışmıyor?" diye. Aldığım cevap "Makinenin öyle bir özelliği yok. Yıkama süresini kısaltıyor o. Böylece elektrik ve su tasarrufu sağlamaya yarıyor sadece" olunca dumûra uğradım açıkçası.

    Bir diğer hayal kırıklığını ise müzik sesini kapatamamakla yaşadım. Kullanım kılavuzunda yazıyordu ama işe yaramıyordu. Aynı şekilde bunu da arayıp sordum. Aldığım cevap, "Makinenin müzik kapatma özelliği yok" olmuştu.

    Son olarak ise servisten kuruluma geldiklerinde ortalama 5 yıl tuz ihtiyacını karşılayacak bir aparattan bahsettiler. Su alış kısmına takılıyormuş. 60 TL idi fiyatı. Ben de "Takın" dedim. Daha 2 ay bile olmadı belki alalı ama makinenin tuz göstergesi yanmaya başladı. Bunun için de bir daha gelmeleri için aramam lazım şimdi. Servise gelenler işi bırakmış mı, ne olduysa artık, Samsung'u aramam gerekecek tekrar.

    Netice-i kelâm: İyi bir makine almak istiyorsanız DW60H5050F yeterlidir. Beyaz isterseniz DW60H5050FW, paslanmas isterseniz DW60H5050FS alabilirsiniz bunun yerine. Zaten ben alacağım zaman DW60H5050FS ve DW60H700FEA arasında kalmıştım ve yukarıda izah ettiğim sözde özellikleri sebebiyle DW60H700FEA'yı tercih etmiştim. Zaten DW60H700FEA artık kalmışta değil. DW60H700FEW versiyonu var şu anda bolca. Ben bu hataya düştüm, sizler düşmeyin, boşuna fazladan para vermeyin arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 25 Mayıs 2015; 10:13:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.