Şimdi Ara

Note 4 vs iPhone 6 lütfen yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Çok büyük bir kararsızlık yaşamaktayım. Note 4 ile iPhone 6 arasında kaldım ve kesinlikle karar veremiyorum. Bütçe konusu da beni endişelendiriyor. Haftaya bu iki telefondan birini Allah nasip ederse alacağım. Bu telefonların artılarını, eksilerini, kime hitap ettiklerini, yaşattığı deneyimleri az çok arkadaşlarımdan da biliyorum. Ama yine de karar veremiyorum. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Görüşlerinizi nedenleri ile birlikte bana anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. İyi geceler.



  • onurranger O kullanıcısına yanıt
    Büyüklüğü dert değilse note4, dertse s6 Yurtdışından telefon gelebilirse oneplus one
  • note un tek derdi büyüklüğü. note2 yi ilk gördüğümde aşırı büyük ve itici gelmişti. aldıktan 2 hafta sonra note normal diğerleri küçükmüş gibi geliyor. burda sorun yok alışıyorsun. fakat arkadaşların ip5 leri falan alıyorum elime , ele tam oturuyor ufacık ne güzel diyebiliyorsun. note biraz elde taşınırken tam kavranmıyor falan yani ara sıra ufak telefonlara özeniyor insan tek elle kullanımı da olmuyor note un cok fazla. ama ekran büyüklüğünün tadı da başka. internette gezerken , film-dizi izlerken daha da önemlisi klavyede mesaj yazarken büyük ekran çok keyif verici. 4 inch telefonu olan arkadaşların benim telefonu kullanıp "büyük ekran cok güzel lan" demişliği var .
    ve S-pen olayı harika. çok fazla not almayacağım derslerde kağıt kalem götürmüyorum (sen öğrenci misin bilmiyorum ama..) sadece ders te değil ufak bilgileri bi yere yazma ihtiyacımız oluyor . bu durumda iyiki note diyorsun.

    benim oyun Note 4 e.:) olursa note edge de olur




  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Sezgilerin güçlüymüş. Öğrenciyim. Lise 3'teyim. Defter kullanmayacak olsam kesinlikle Note 4 alırım. Ama insanın gözü defter görmek istiyor. Kaleminin de daha bilmediğim yüzlerce özelliği varmış. Öğrenci adama Note 4 gerçekten iyi gider ama iPhone 6'da cuk oturur. Ama bütçe varsa tabi. Bence iPhone 6 Plus'un fiyatı iPhone 6'nın fiyatında olmalı, iPhone 6'nın fiyatı da Note 4'ün fiyatıyla aynı olmalıydı.
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Note 4 derim.İPhone nun işletim sistemi iyi güzel ama fiyatı aldı baş.ını gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.