7.5 da bizzat bende görülebiliyor. MSN'in 7.5 sa Stuff Plugini yükle o program senin konusma pencereni acanları gösteriyor. Nedendir bilmiyorum o programı kullanırken appear offline takılanlar Stuff pluginde pencere actı diye gösteriliyor. Ve onlarla konusabiliyorsun. (Neden pencereyi açtı diye gösteriyor hiçbir fikrim yok ama önemli olan işe yaraması )
7.5 da bizzat bende görülebiliyor. MSN'in 7.5 sa Stuff Plugini yükle o program senin konusma pencereni acanları gösteriyor. Nedendir bilmiyorum o programı kullanırken appear offline takılanlar Stuff pluginde pencere actı diye gösteriliyor. Ve onlarla konusabiliyorsun. (Neden pencereyi açtı diye gösteriyor hiçbir fikrim yok ama önemli olan işe yaraması )
o kişi konuşma penceresi açmazsa nasıl anlıcaksın ?
Konuşma penceresi açmazsa demiyorum zaten. Appear Offline olanlar otomatik olarak pencere açtı diye gösteriliyor diyorum. ( Biraz daha dikkatli okursak lütfen..)
eğer discovery varsa ayarlardan konuşma penceresi açıldığında haber ver'i işaretle.ondan sonra eğer biri sana tıklarsa sana haber geliyorçörneğin ben oturum açtım biri tıkladı bana x konuşma bağlantısı açtı yazıyordu.x ie çevrimdışı yani çevrimdış göster modunda sordum evet çevrimdışı göster durumundayım dedi heheh
ya bıde kımın senın pencerenı actıgını goruodun o hangısı varmı onun bı lınkı fln
arkadasım sns alınk weremem ama bnm kullandıgımı anşlatım netten 1 dk da bulursun..... quien cierray abre yaz google a tr de arat...bırınden indr...kurulumu yok..dırek tıklıyosn acılıo..biri sna pencere acınca we kapayınca hber werıo..ama her pc yı actıgnda bıda acman gerek bunu ok..
Gençlik öle bişey yok anca msn 7 de çevrimdışı eleman senin pencereni açarsa o zaman sana uyarı geliyor şu kişi pencerenizi açtı die bu dumda ne oluyor adam aktif değilse diosunki çvrimdışı olay bundan ibaret noktaaa....