Selam arkadaşlar ßu telefonun dosyalara felan girilmemesi için bi şifresi varmış arkadaş nasıl kırılır diye soruyor.ßöle bişi mümkünmü yani o şifrenin kırılması.Teşekkürler
Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak telefon kapağı kapalı iken sağ tarafa bastırdığımda hafifte olsa tak diye bir ses geliyor. sol tarafta böle bi sorun yok bide telefonun arka sol tarafanının üst düz olan kısmına bastırdığımdada çıt çıt ses geliyor bataryayı çıkarttıktan sonra kapağı taktığımda bu ses gelmiyor. bu durumlar olağan mı bir sorayım dedim. cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bugün itibariyle e250 mi aldım. Forumda yazılanları okumaya kalktım ama 60 küsür sayfa. Şimdi bi arkadaşım Allah rızası için işimize yarayacak bilgileri (ses yükseltme,tema,oyun,program yükleme vs.) gibi bilgileri içeren bir topik açsa beni ve benden sonrada alacak arkadaşları çok memnun edecektir die düşünüyorum. Çok teşekkürler. (vaktim olsa okumaya üşenmem :) )
arkadaşlar süper bi telefon bu ben philips 768 kullanıorum bide panasonic g50 var panasonici sattımmı bu telefonu alıyorum philips 768e göre daha ii bir telefon bu arada panasonic g50yi 65ytlye veririm ilgilenenlere duyururum
ben de de var panasonic gd 50 ama fiatı az bence arttır
arkadaşlar telden fazla anlamam aldım bu telden şimdi arayanın resmi gösterilsin yapacam ama dioki hafıza dolu altı üstü beş resim var ben anlamadım bu işi 6 kişiden fazlasına yapmıyo yetmiyo hafıza o zamn neden hafıza kartı alayım bilemiyorum napayım aman allahım
yardımmm... arkadaslar gecen gün babama e250 aldım. fakat konusurken karşı tarafa ses çok az gidiyor. fısıltı modu diger modalr herseyi denedim olmuyor genelinde tel çok güzel. sorun ne olabilir arkadaşlar
yardımmm... arkadaslar gecen gün babama e250 aldım. fakat konusurken karşı tarafa ses çok az gidiyor. fısıltı modu diger modalr herseyi denedim olmuyor genelinde tel çok güzel. sorun ne olabilir arkadaşlar
HALA BU BAŞLIĞA MESAJ YAZAN VAR MI YA!!! NE KADAR İLGİNÇ...
ablacım/abicim. adam dev gibi harflerle yazmış işte. hiç mi gözüne çarpmadı acaba!!! LÜTFEN 2 MESAJ ÜSTÜNE BAK......
HALA BU BAŞLIĞA MESAJ YAZAN VAR MI YA!!! NE KADAR İLGİNÇ...
ablacım/abicim. adam dev gibi harflerle yazmış işte. hiç mi gözüne çarpmadı acaba!!! LÜTFEN 2 MESAJ ÜSTÜNE BAK......