arkadaşlar süper bi telefon bu ben philips 768 kullanıorum bide panasonic g50 var panasonici sattımmı bu telefonu alıyorum philips 768e göre daha ii bir telefon bu arada panasonic g50yi 65ytlye veririm ilgilenenlere duyururum
Arkadaşlar bu E250'de mesaj yollarken isim seçmenin kolay ve kısa bir yolu yokmudur?
Teşekkürler...
malesef yok, resmen bürokrasi işkencesi çektiriyor bize ben tersten gidiyorum, yani önce rehbere girip numarayı bulup seçeneklerden mesaj gönder diyerek yolluyorum. aynı kapıya çıkıyor ama böylesi daha rahat geliyor bana.
yok ne yaptysm olmadı.. neyse bi tlf.cudan yrdm almam şart.. herşein için tşkler.. saolun.. =))
quote:
Orjinalden alıntı: flywalker
quote:
Orjinalden alıntı: _meLisa_
tlf.uma msn yüklemem şart, bu nedenlee wap ayarlarını yapmam gerekio:S ama yapamıorum kafaı yicem .. kesin çok kolay bi yerde takılıorum ama olmuo.. werdiğiniss ayarları tek tek yapmama rağmen hala hata werip şebeke yok dio.. dha ne yapmam gerek .. lütfe yardımcı olun .. tşk.ler.. =((
önce vodafone'dan gprs (veya wap, hangisini kullanıyorsan) ayarlarını istemeniz gerekli, size bir yapılandırma mesajı göndericekler, zaten talimatları verirler de herneyse, daha sonra onlardan gprs kullanımınızı da açmalarını istemeniz gerek, ama 750 kontore 1 aylık sınırsız kullanım istiyorsanız veya standart bağlantı tipini istiyip istemediğinizi de belirtmeniz gerek ondan sonra telefonunuz kullanıma hazır olmalı.
arkadaşlar bende yakında bi samsung sahibi olcamama e250 ile e200 arasında takıldım sizce hangisini alsam e200 özellik olarak daha ii ama tip yok e250nin şekli çok güzel önerilerinizi bekliom
arkadaşlar bende bire250 kullanıcısıyım ve telefondan çok memnunum.bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.ufak bir sorunum var,pcden telefona attığım fotoğrafları telefonda açamıyorum."desteklenmeyen içerik" uyarısı veriyor ve açmıyor.fotolar jpeg ve gif formatında.bunun çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
jpeg uzantısını jpg olarak değiştir ve resmin boyutu en fazla 640x480 olsun
bende aileye katılmış bulunyorum.. nokia kullanıcısı olarak adaptasyon sorunu çekicem gibi görünüyor.. ayrıca burdaki yorumlar için teşekkürler. bu topic sayesnde aldım telefonu =)