Merhaba arkadaşlar, E250 nize benim gibi kulaklık dayandıramıyor ve kullanışsız,kaba kulaklıklarından şikayetçiyseniz, bir tane kulaklık dönüştürücü alın süper bişi valla.Benden tavsiye sizze çok kullanışlı mükemmel bir ürün. Gittigidiyor da bulabilirsiniz. Orda var bi tek,sadece 1 satıcıda.Kim bulduysa süper bişi valla.Linkini vereyim bakın arkadaşlar :
Merhaba arkadaşlar, E250 nize benim gibi kulaklık dayandıramıyor ve kullanışsız,kaba kulaklıklarından şikayetçiyseniz, bir tane kulaklık dönüştürücü alın süper bişi valla.Benden tavsiye sizze çok kullanışlı mükemmel bir ürün. Gittigidiyor da bulabilirsiniz. Orda var bi tek,sadece 1 satıcıda.Kim bulduysa süper bişi valla.Linkini vereyim bakın arkadaşlar :
benimde aklımda e250 almak var. özelliikle fiyatı 250-300 arası diyebilirim ve bu fiyata bu özellikleri olan başka bir telefon bulamadım. muhtemelen bu teli alacagım arkadaslar ama içim biraz daha rahat olsun diye sizdende oneri bekliyorum butelefona denk 300 ytl civarı başka hangi teller alınır (bulamadıgımdan soruyorum) birde uygun fiyatlı olarak nerede alınabilir. ist ve ank her iki şehirde de olabilir. yorum yada pm leriniz için şimdiden çok sagoulun
arkdaşlar mrb. Turkcelin cepbizden kampanyasına katılıp bende bir E250 almayı düşünüyorumm kamerası nasıl vga olduğu için soruyorum bir de telefon nasıl kullanımı olsun diğer yönlerden açıklarsanız sevinirim E250 yerine belki sony erc.w810 da alablirim 2mp filan diye ama e250 daha güzel şık bir telefon beni bilgilendirrseniz çok sevinirim ardaşlar biraz acil durum çünkü birazdan evden çıkcaz hemen yazabilrseniz çok sevinirim .şimdiden teşekkürker saygılar...
vga olmasına rağmen aynı kamera özelliklerindeki diğer tellerden çok daha iyi foto çekiyor fakat video kalitesi o kadar iyi değil
FOTOĞRAFTA KALİTE isteyenlere ben E200 öneririm. yaklaşık aynı fiyat. ve düşüncem 1-2 ay sonra E200'ün fiyatı 300'ün altına düşer. ve bu E200 telefonda karizmaya önem vermeyenlerin katkısıyla E250'yi geçer gibime geliyo...