Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: e250

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tolgaabi
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: e250 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ocak 2007; 8:42:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: alisan

arkadaslar benim bir arkadasım aldı evkurdan 530 ytl ye 10 taksit pesinde 480 felanmıs.

yani kazık yemis oldu dimi.

o kadarda dedim evkurdan alma diye ama dinlemedi.

ama baya inceledim güzel telefon

kamerası bendeki w800i gibi olmasada güzel telefon.

Arkadaşına en soğundan bir bardak su ikramımız olduğundan bahset..

Bu arada L7 ve E250 arasında kalan arkadaşlara şunu söyleyebilirim. E250'i henüz dinleme fırsatım olmadı ancak kullanıcı yorumlarına göre ses çıkışı gayet iyiymiş. Ama üzülerek belirtiim, L7'den böyle birşey beklemeyin. Ses çıkışı çok vasat L7'nin. Ayrıca menüsü yavaş ve kullanışsız. Tasarım konusunda da BENCE e250 bayağ bir önde..
rocker_boy

14 Ocak 2007; 11:19:17 

Arkadaslar ben kararımı E250 olarak aldım. L7 den cok daha ileri bir cihaz. Fakat cihazın siyah renginin piyasaya ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan arkadas var mı. Çünkü silver renkte hissedilen o plastiki hava siyahta yokmuş. Siyahın çıkmasını bekliyorum.

2000 CLIO 1.6 RXT
guyratlee

14 Ocak 2007; 12:27:46 

Eklenen E250 resimleri için teşekkürler.. Sanırım siyahı çıkınca bir sürü insan alıcaktır bu telefonu..
farketmez_54

14 Ocak 2007; 12:29:21 

arkadaşlar ben sakaryalıyım sakaryada çıktı dün ben baktım güzeldi pazartesi alacagım siyah rengide hoşşş

serkaN

14 Ocak 2007; 12:32:50 

quote:

Orjinalden alıntı: farketmez_54

arkadaşlar ben sakaryalıyım sakaryada çıktı dün ben baktım güzeldi pazartesi alacagım siyah rengide hoşşş

siyahını mı gördün hocam?

Rodrigo Palacio
rocker_boy

14 Ocak 2007; 12:54:13 

Duydugum kadarıyla siyah renk yavas yavas cıkmaya baslamış piyasaya. Hepsiburada.com a ne zaman gelir ki. Bilgisi olan var mı?

2000 CLIO 1.6 RXT
TuRaN.z

14 Ocak 2007; 13:30:24 

quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

Duydugum kadarıyla siyah renk yavas yavas cıkmaya baslamış piyasaya. Hepsiburada.com a ne zaman gelir ki. Bilgisi olan var mı?

bu hafta içerisinde ordada olmasım lazım siyah rengin, alanlara hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla özellikle görüşme ses kalitesi başarılıve arka tarafta Kamera kısmının d900 dekindekinden daha ince ve düz olması çok hoş olmuş...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

creatures

14 Ocak 2007; 13:42:42 

Arkadaşlar ben bu telefonu kız arkadaşıma hediye edeceğim.
Elimden geldiğince konuyu saptırmamaya çalışacağım ama önce bi hikayemi dinleyin azıcık

Ben aslında philips 588 alacaktım mor renkli 1.3MP kamerası var bluetooth yok 108MB dahili arttırılamaz hafızası var, teknosada 333 ytl satılıyordu hatta aldım da ama ilginç bir şekilde kullanılmış çıktı bende iade ettim.

Her neyse profilonun karşısında yeni bir mağaza açılmış elektronik ürünler satan. Burada ürünün demosu yerine gerçeği var o yüzden güzel bir yer ve burada gördüm samsung E250'i.

Fiyatı orada 395YTL'iydi nakite %10 indirim vardı yani 355.5 geliyor ama nedense fiyatı 365.5 olarak kalmış. Burada gümüş yani gri rengi vardı oldukça beğendim telefonu.
Fiyat ve özellik olarak çok cezbetti beni, bluetooth 256 mb microcard evet kamerası çok süper değil ama iş görür yinede.

Beşiktaşta epey sordum bu ürünü dün yani 13'ünde 360 ytl e kadar indirdim birisine ama sadece tek rengi vardı.
Sirkecide de epey soruşturdum 370-380 lerde dolanıyor fiyatı, pazarlıkla bir 20 ytl indirim yaparlardı herhalde.
Beşiktaştaki bir yer P.tesi günü gelecek olan telefonun fıstık renginden söz etti, benim bir sorum bu olacak.
Malum dediğim gibi bayan kullanıcak telefonu farklı bir renk olsa daha iyi olacak. Kimisi lila renginden de söz ediyor hatta samsung katoloğuna bakarsanız öyle bir renginin olduğu da gözüküyor.
Telefonu doğum gününe yetiştirecek şekilde almalıyım yani 3 günüm kaldım.

Fıstık yeşili yada lila rengi hakkında bilgisi olan arkadaş var mı? Istanbul içinde alabileceğim herhangi bir yer?

Son kafamı kurcalayan soruda Nokia 5200, fiyat olarak çok yakınlar birbirlerine deveyuku.com adresinde samsung 351YTL (havale) nokia 5200 360YTL.
nokianın ekranı 256K samsung'un 64K. Bir de nokiada kızıl ötesi var. Diğer üzellikleri aynı (dahili hafıza farklıdır muhtemelen) bu durumda niye nokia'yı tercih etmeyim diye aklım gidiyor ilginç bir şekilde.

Tam bi telefonu alacak oluyorum başkası çıkıyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creatures -- 14 Ocak 2007; 13:45:19 >

kutlay1

14 Ocak 2007; 14:08:39 

farketmez 54 dostum siyahını gördünmü nasıl sence?

Tanrı Türkü Korusun...
karagokhan

14 Ocak 2007; 14:15:23 

bende 6280 var arkadaşlar 3 ay oldu alalı çok güzel telefon özellik olarak FAKATTTT az önce teknosada gördüm e 250 yi acayip karizma ve şık bittii telefon napıyım değiştirsem salaklıkmı olur yaaaa

NAPICAM ÖZELLİKMİ KARİZMAMI???

bazıları ışığın bazıları gölgenin peşine düştü
creatures

14 Ocak 2007; 14:25:18 

quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

hepsiburada da 18.01 de ürünün stoklarına gireceğini söylüyordu ama siyah renkte bahsetmiyorlardı.

Bu renk konusunda herkes bir şey söylüyor ya kimi türkiyeye sadece gümüş rengi geldi diyor diğer renklerin gelmesi şubat martı bulur diyor. Kimi öcü görmüş gibi yüzünüze bakıyor ne diyor bu adam diye.

Bakalım p.tesi günü inşallah fıstık rengi gelir ben biraz N5200'i araştırayım ibre ona yöneldi nedense

AnadoluU
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ocak 2007; 18:50:26 

e250'yi dün inceleme fırsatı buldum. telefon harika arkadaşlar. çok kibar, ince ve şık. gri rengi de çok güzel duruyor. satıcı siyah renginin de bir kaç haftaya gelecğini söyledi. ben siyahı bekliyorum. aslında herkeste bu tarz telefonların siyahı var. gri farklı olur ama siyah daha bir ağır sanki. herkese hayırlı olsun. bu arada kullanan arkadaş varsa çekmiş olduğu fotoları buraya eklerse seviniriz.
TuRaN.z

14 Ocak 2007; 19:01:54 

bunun çektiği fotoyu merak etmek pekte doğru olmasa gerek, 1.3 mp nin bile sıradan olduğunu düşündüğümüzde bundaki amaç sadece birparçada ondan olsun gibi bir şey ayrıca ekranıda öyle ama işlevsel bir tel olduğu kesin kullanıma yönelik...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

Clive

14 Ocak 2007; 19:17:13 

çok kibar bir telefon olmuş radyosu ve hafiza kartı olması fiyatınında cuzi miktarda bulunması E250 yi almak için yeterlidir galiba...