Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E250 (Radyolu D900-yakında)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E250 (Radyolu D900-yakında) Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cellman

10 Ocak 2007; 23:08:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

quote:

Orjinalden alıntı: cellman

sizce motorola v3 mü yoksa samsung e250 mi ozellik olara degil goruntu olarak?

Evet! Aynı soruyu soruyorum; fotografları fotograf makinasi ile çekip, mp3'leri mp3 playerla dinlemeyi tercih ettiğim için, benim için de sadece görüntü önemli Hangisi daha karizmatik? Malzeme kalitesi açısından v3 ağır basıyor gerçi

evet arkadaslar v3 mü yoksa e 250 mi ozellik olarak tamam e 250 ama tasarim olarak ???

mainacellman
TuRaN.z

10 Ocak 2007; 23:10:10 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

quote:

sizce motorola v3 mü yoksa samsung e250 mi ozellik olara degil goruntu olarak?

Evet! Aynı soruyu soruyorum; fotografları fotograf makinasi ile çekip, mp3'leri mp3 playerla dinlemeyi tercih ettiğim için, benim için de sadece görüntü önemli Hangisi daha karizmatik? Malzeme kalitesi açısından v3 ağır basıyor gerçi

evet arkadaslar v3 mü yoksa e 250 mi ozellik olarak tamam e 250 ama tasarim olarak ???

e250 tasarım ve kullanım olarak çok daha iyi v3 ten bana göre...

sedkorn

10 Ocak 2007; 23:33:47 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: sedkorn

bu arada karta dosya transferi için (mp3 falan) kart okuyucu kullanıyorum. Ama bu telefona melodi resim oyun moyun atarken zorlanıcam galiba;
Data kablosu mu alayım, yoksa blootut mu alayım??

kesinlikle bluetooth öneriririm, en azından daha pratik ve bu telde öyle fazlada işin olmayacağı için yeterde artar bile, peki mp3 ses kalitesi ve radyo ses kalitesini ve görüşme ses kalitesini nasıl buldun...

mp3 ve radyo ses kalitesi özellikle kulaklıkla gayet tatmin edici. Görüşme için şu anda bişey diyemicem!

Cooler Master kasa||AMD X2 5200+ 2.6MHz ||Kingston 2GB DDR2 667||250 GB SEAGATE 16MB NCQ || ASUS DVD-RW||Logitec Wireless Keyboard&Mause||19" HP LCD
Anadolu

11 Ocak 2007; 9:32:33 

samsung e250

soylu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ocak 2007; 9:43:16 

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

bir kız arkım geçtiğimiz pazar gümüşünü 292 ytl ye almış kadıköyden

kamerası 640x480 :( (bu devirde bu çözünürlükmü kaldı yahu)

allahtan aloo diyen biri özellik aramıyor fazla ama en azından 1.3 koyar insan D500 ün kamerasını...

parası fena değil gibi ama daha mantıklı telefonlar kesinlikle olacaktır...şekli güzel diye alınan telefonuda hiç anlamış değilim işlevsel olması önemli bence

en uygun 350 ytl ye buldum.292 ye şaşırdım yani,

o fiyatada 1.3 mp koymazlar , izdiham olurdu..

froyds

11 Ocak 2007; 9:49:20 

arkadaslar elimdeli 6230 u satıp bu telefondan alsam iyimi yapmıs olurum cunki boyle tasarıma sahip bir telefon almak istiyodum kendimi biraz zorlayıp d600 dusunuyodum ama bu fiyata boyle guzel bir telefon cıkında ona o kadar para vermekten vacgectim yanlız bir kac arkadas ii olmayana sert pilastikten yapıldıgının soyluyor ben genelde tefonu biraz sert kullanırım o yuzden 6230 kadar saglam bişiy olmalı bana bu telefon boyleyse eger kullan arkadaslar onay verirse benim 6230 u satıp almayı dusunuyorum

amd x2 5200+; ocz vista ugrade 2gb ram; msı k9n2-cf anakart; sapphire 3850 256mb ekran kartı; cooler master 350 watt kasa

hp pavilion dv 5176;logitech x530 ses sistemi

DH PSP Topluluğu

CANON S3 (SONUNDA)
Anadolu

11 Ocak 2007; 11:01:47 

bluetooth daha mantıklı bence. kullanımı daha kolay ve diğer cihazlarla da kullanırsın. kablo uyum sorunu olmaz. ama kablo sayesinde telefona bluetoothdan farklı olarak başka müdahalelerde bulunabilir miyiz bilmiyorum. yani ben cx65ime daha kablosu kullanıyordum. telefon gezgini sayesinde herşeyi yapıyordum. fakat kızılötesi aparatıyla sadece dosya transferi yapabiliyordum. onun gibi birşey mi acaba?

sedkorn

11 Ocak 2007; 11:26:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

bluetooth daha mantıklı bence. kullanımı daha kolay ve diğer cihazlarla da kullanırsın. kablo uyum sorunu olmaz. ama kablo sayesinde telefona bluetoothdan farklı olarak başka müdahalelerde bulunabilir miyiz bilmiyorum. yani ben cx65ime daha kablosu kullanıyordum. telefon gezgini sayesinde herşeyi yapıyordum. fakat kızılötesi aparatıyla sadece dosya transferi yapabiliyordum. onun gibi birşey mi acaba?

Bende aynı şeyi merak ettiğim için sormuştum. Yani telefonun mümkün olan herşeyine bilgisayardan müdahale etmek için bluetooth adaptörü yetermi yoksa data kablosumu almalıyım?

Cooler Master kasa||AMD X2 5200+ 2.6MHz ||Kingston 2GB DDR2 667||250 GB SEAGATE 16MB NCQ || ASUS DVD-RW||Logitec Wireless Keyboard&Mause||19" HP LCD
Anadolu

11 Ocak 2007; 11:36:29 

bence mantıken data kablosu. çünkü bilgisayarın içini geziyormuş gibi windows gezgini gibi telefonda dolaşıyorsunuz. istediğiniz dosyayı istediğiniz yere data kablosuyla atıp silebiliyorsunuz. güzel oluyor yani. kaldıki benim sürücüler 1.1 olduğundan bluetooth kullanmam mantıksız olur düşündüm de.

ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Ocak 2007; 11:53:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

bence mantıken data kablosu. çünkü bilgisayarın içini geziyormuş gibi windows gezgini gibi telefonda dolaşıyorsunuz. istediğiniz dosyayı istediğiniz yere data kablosuyla atıp silebiliyorsunuz. güzel oluyor yani. kaldıki benim sürücüler 1.1 olduğundan bluetooth kullanmam mantıksız olur düşündüm de.

Evet, bu konuda haklısınız ancak Samsung henüz USB standartını oturtmuş değil. Yani birçok modelde farklı data kablosu var. Ve inanın extra almaya kalktığınızda günlerce arayabilirsiniz Data kablosunu bu cihazların. Evde bir x660 var ve 1 hafta aradım Tahtakale-sirkeci piyasasında bulamadım. Sipariş vericektim adam orjinali var, 42 lira dedi!!
Anadolu

11 Ocak 2007; 12:01:54 

haklısın fiyat ve ulaşım konusunda birşey diyemeyeceğim. 42 de pahalı bence. usb fiyatlarını bilmiyorum ama kullanım olarak kablo daha iyi. artık arkadaşlar bunları göze alarak seçimlerini yaparlar.

çelik_18

11 Ocak 2007; 13:02:17 

arkadaslar o telefon 500 degil 300-400 arası bişidir. ayrıntılı bilgi için www.basari.com adresine basvurunuz.........!!!!!!!!!!!!!!!

underwater

11 Ocak 2007; 13:37:13