cihazın öncelikle giri rengi gelecek...256 mb hafıza hediye eediliyor..diğer renklerde gelecek.satış fiyatı 390 ytl 12 aytaksit olacak...bu cihazdan ekranından ve fotosundan fazla bir şey beklemeyin..zaten ara model bir telefon..her yeni çıkan ürün en özellikli cihaz olacak diye bir kural yok...bu ürün orta halli alıcılara hitap eden mp3 çalan,radyosu olan,hafiza kartı destekli,bluetoothlu,arayan kişiye foto-video atabildiğin,tasarımı oldukça şık bir telefon...390 liraya alınacak en iyi telefon bence...
öncelikle bilgiler için sağol... 256 mb hafıza hediye ediliyor diyosun, acaba kutunun içinde mi geliyor ??? yoksa sadece satıcıya mı bağlı...
Tam Motorola L7 almak üzereydimki bu telefona rasladım internette. Radyo dışında özellikleri nerdeyse aynı. Motorola L7'nin fiyatı 300 civarında piyasada. Samsung E250'nin şarj süresi daha iyi görünüyor özellik listesinde. Bi de mpeg4 oynatabiliyosa şarj süresi ve şıklığı için aradaki fiyat farkını verip E250'yi tercih edebilirim.
Bu telefon benim de kafamı karıştırdı. Bir an önce yakından görüp incelemek istiyorum, ısınırsam alacağım sanırım :)
@dumur33: Özelliklerde mpeg4 yok görünüyor. Ancak daha sonra çıkabilecek versiyonlarla ilave edilir mi bilemiyorum. L7 den artı bir özelliği daha Edge olması.
@TuĞraNz arkadaşım fotoğraflar nefis. bunları gördükten sonra gri renkli olan daha güzel göründü gözüme. acaba siyahı beklemesemmi
galiba haklısın, ama sonuçta ikiside birbirinden hoş duruyor...
gri rengin tek düşündüren yanı deformasyonu daha belli etmesi. siyah renk daha güvenilir bu konuda. bir de bu telefonun malzeme kalitesi nasıl acaba? telefonculara gelsede incelesek.
Bu telefon benim de kafamı karıştırdı. Bir an önce yakından görüp incelemek istiyorum, ısınırsam alacağım sanırım :)
@dumur33: Özelliklerde mpeg4 yok görünüyor. Ancak daha sonra çıkabilecek versiyonlarla ilave edilir mi bilemiyorum. L7 den artı bir özelliği daha Edge olması.
Yurtdışı siteden gördüğüm kadarıyla var ayrıca edge de var Multimedia Skins mp3/aac files as a call melody Integrated video and audio player (MPEG4, H.263, МР3, ААC, ААC+, е-ААC) Java (MIDP 2.0)
Connectivity Integrated mail client (SMTP/POP3/IMAP4) GPRS/EDGE class 10 WAP 2.0/xHTML Bluetooth 1.2 MMS Synchronization with PC (USB, Bluetooth) PictBridge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barce -- 7 Ocak 2007; 18:06:54 >
Her site kafasına göre yazıyor sanırım mpeg4 olması iyi tabi. Yalnız benim gördüğüm sitede bluetooth v2.0 yazıyor. Samsung'un sitesinde ise telefonla ilgili bilgi yok henüz
@TuĞraNz arkadaşım fotoğraflar nefis. bunları gördükten sonra gri renkli olan daha güzel göründü gözüme. acaba siyahı beklemesemmi
galiba haklısın, ama sonuçta ikiside birbirinden hoş duruyor...
gri rengin tek düşündüren yanı deformasyonu daha belli etmesi. siyah renk daha güvenilir bu konuda. bir de bu telefonun malzeme kalitesi nasıl acaba? telefonculara gelsede incelesek.
gerçekten metalik gri ise pek sorun olmaz, eğer değilse sen haklısın...
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
arkadaslar ben telefonu ıkı gun once aldım 400ytl ye telefonda kamara aramayanlara kacırmayın derım d900 alana kadar onun farkıyla dıgıtal foto makınesı alırsınız benım gıbı daha guzel ceker hem kamerası 6600dan daha ıyı zoom var radyo mp3 cok guzel bence
arkadaslar ben telefonu ıkı gun once aldım 400ytl ye telefonda kamara aramayanlara kacırmayın derım d900 alana kadar onun farkıyla dıgıtal foto makınesı alırsınız benım gıbı daha guzel ceker hem kamerası 6600dan daha ıyı zoom var radyo mp3 cok guzel bence
İnceleme yapıp daha ayrıntılı yazarsan ve çektiğin fotoları koyarsan sevinirim.