Samsungtan Kamera çözünürlüğü dışında genel özellikleri ve dizaynı güzel olan bir tel daha yakında çıkıyor...
Genel özellikleri: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2006, October Status Available Size Dimensions 99.5 x 50 x 14.6 mm Weight 82 g Display Type TFT touchscreen, 256K colors Size 240 x 320 pixels - Handwriting recognition Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook Yes Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls Card slot microSD (TransFlash), buy memory - 80 MB shared memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 Infrared port No USB Yes Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + Java downloadable, special offer Colors Silver Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, video - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC/AAC+ player - MPEG4 video player - KINGSOFT bilingual dictionary - Organiser - Calculator - Unit converter - Voice memo - Wireless / PictBridge printing Battery Standard battery, Li-Ion Stand-by Up to 350 h Talk time Up to 3 h 50 min
yaw üstad nerden buluyon böyle makinaları da benim aklımı çeliyon şimdi... alcam aleti (e900 ümü)şimdi şarjdan..götürcem satmaya yani... olmaz ki ...böyle de yapılmaz ki...
şimdi senin açtığın bu topic te e 900 gibi sayfalara sığmaz vallaa...
hocam biraz hobi diyelim, genellikle can sıkıntısına iyi geliyor, yoksa kimsenin aklını çelme gibi bir niyetim yok , siyah rengide olsaydı ve kamerasıda biraz yüksek olsaydı bence dediğin gibi olurdu gibime geliyor ama e900 kadar reyting alacağını sanmam
bi de şu screen shot'lardaki dil kullanımı ingilizce ya da türkçe olsaydı. hangi düğme ne işe yarıyor anlamış olurduk.. adamlar SANSKRİTÇE menü kullandığı için bişey anlayamıyom yaw ama ekran parlaklığı .. çözünürlük.. renkler.. yine bir samsung klasiğiyle karşı karşıyayız anlaşılan...
bi de şu screen shot'lardaki dil kullanımı ingilizce ya da türkçe olsaydı. hangi düğme ne işe yarıyor anlamış olurduk.. adamlar SANSKRİTÇE menü kullandığı için bişey anlayamıyom yaw ama ekran parlaklığı .. çözünürlük.. renkler.. yine bir samsung klasiğiyle karşı karşıyayız anlaşılan...
bu konuda tartışmasız en iyi zaten, yavaş yavaşda yazılımları iyileşiyor gibi...
arkadaşlar bu telefonun fiyatı tahminen ne kadar olur acaba? almayı düşünüyorum da @TuĞraNz aga sen el71 de kullanıorsun galiba sence o mu bu mu? gerçi sırf marka için bile benq-siemens alınmaz ama neyse
arkadaşlar bu telefonun fiyatı tahminen ne kadar olur acaba? almayı düşünüyorum da @TuĞraNz aga sen el71 de kullanıorsun galiba sence o mu bu mu? gerçi sırf marka için bile benq-siemens alınmaz ama neyse
kardeş el71 de güzel, ancak bu daha iyi bence ama fiyatı ondan biraz fazla olacağı kesin 700 civarı falan olur herhalde dokunmatik oluşu ve ekranın büyüklüğü ve çözünürlüğü çok iyi ve değişik bir tarzı var benim hoşuma gitmeyen tarafı rengi...
kardeş el71 de güzel, ancak bu daha iyi bence ama fiyatı ondan biraz fazla olacağı kesin 700 civarı falan olur herhalde dokunmatik oluşu ve ekranın büyüklüğü ve çözünürlüğü çok iyi ve değişik bir tarzı var benim hoşuma gitmeyen tarafı rengi...
bu cihaz sürgülü değil dimi? yani numaralar yok ekrandan çeviricez? olmazsa bu çıkana kadar el71 kullanırız sonra buna geçeriz
telefon bence güzel ama bu zamanda 1.3 mp mi çıkartılır ya
Yanılmıyorsam bu cihaz CEBIT de vardı. D900 ün yanında duruyordu. Yam d900 ü incelerken yanımdaki 50 yaşlarında adam bunun tuşları nerde dei beni anlıyo sandı herhalde. Bende aldım e900 d900 kayan kapak alışkanlığından kaydırdım kaydırdım kaymıyo. Eyvah dedim içimden rezil olacaz. YAn çevirdim baktım yapıştırmışlar felan mı diye baktım bir mekanizma felan gözükmiyo telefon bar tipli. TAm dedim bilmiyom elimi ekrana götürdüm menü tuşuan deydim aha o da ne menüye girdi. Sonra da çok biliyomuş gibi abi bu dokunmatik ekran dedim adam da haa bak dokunmatikmiş bu da dedi çektiii gittiiiiiii.. İşte böyle size bir anım. TElefon bu değilse de o da dokunmatikti anı da güzeldi idare edin işte.........
Aleti fuarda inceleniştim. Telefon çok hafif ve ele güzel oturuyor. Fakat dokunmatik ekranın kalemsiz kullanımu gerçekten zor. Kamerası vasat. Menü sistemi e900 gibi. Ekranın dokumatik olmasından kaynaklanan güzel uygulamalar da var. Ama numeik tuşlar cihazda buluunmuyor. Arkadaşın bahsettiği olayı bene yaşadım. Önce teli. kaydır. kapak sandım. Tuşlar ortaya çıkmayınca anaaaa dedim. Yanlız pratikte kullanımının kolay olmadığını söyleyeyim. Özellikle kaydırma çubuğunu kullanmak çok zor. Kalemsiz bu aletle ancak arama yapılabilir. Umarım sizi tel hakkında bilgilendirmişimdir.
dokunmatik olması nedeniyle bu teli aldım siyahını bekliyorduk ama galiba gecikecek, teli merak edenlere kısaca şöyle anlatayım. ekran gerçekten çok çok güzel dokunmatik ilk başlarda şaşırtsada kullanımda ufak tefek zorlukların dışında bana kolay ve zevkli geldi, ergonomisi oldukça iyi, kullanırken rahatsız etmiyor ,ince ve malzeme kalitesi çok sağlam, ses seviyesi oldukça iyi ancak mp3 lerde dış seste biraz düşük ama kulaklıkta iyi foto ve videosu bence gerçekten iyi hatta video 352*288 çözünürlükte ve çok iyi, kalemle kullanım eğer ihtiyaç duyulursa gayet kolay, yazılımı oldukça başarılı, ayrıca bataryasıda iyi normal kullanımda 3 günü rahat geçer, aktif olarak 5-6 saat kullandım görüşme, bluetooth,müzik,foto video hala 3 çizgi gözüküyor. foto video tam ekran oluyor mp3 ler arka planda dinlenebiliyor, genel anlamda cihazı başarılı buldum, fiyatı makul 500 ytl civarı farklılık ve kaliteli bir tel istiyenlere tavsiye edebileceğim iyi bir cihaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 7 Şubat 2007; 15:10:35 >
Bugün Darty'ye gittim.Niyetim E250 almaktı.Ama bu telefonu görünce çok beğendim.Ve E250 almaktan vazgeçtim.579 YTL fiyat nasıl sizce World'e 15 taksit.Alınırmı bu fiyata.
Telefonu yakından inceledim.Kullanımı çok kolay.Ekran rengine bayıldım.Çok canlı ve süper kalite.Dokunmatik ekranlı ilk Samsung galiba.Özellikleride gayet iyi.Kamerası da tatmin edici bence.İnanın 1/2 saat inceledim.Süper bir alet.
Bugün Darty'ye gittim.Niyetim E250 almaktı.Ama bu telefonu görünce çok beğendim.Ve E250 almaktan vazgeçtim.579 YTL fiyat nasıl sizce World'e 15 taksit.Alınırmı bu fiyata.
dokunmatik ekranlı ilk Samsung değil. i750 vardı mesela ama onda windows mobil eişletim sistemi vardı.
ama elbette bir "ilk"i var:
dünyanın, standart işletim sistemli ilk dokunmatik ekranlı telefonu.
quote:
Orjinalden alıntı: resitale
Telefonu yakından inceledim.Kullanımı çok kolay.Ekran rengine bayıldım.Çok canlı ve süper kalite.Dokunmatik ekranlı ilk Samsung galiba.Özellikleride gayet iyi.Kamerası da tatmin edici bence.İnanın 1/2 saat inceledim.Süper bir alet.
arkadaşlar ben yeni aldım telefonu gayet güzel fakat bekleme modunda sol üste doğru tarihin altında olan kısayol seçeneğini kapatamadım (basınca dokunmatik rakamların çıktığı kısayol) eğer onu kapatabilen varsa banada bi yol gösterirse çok iyi olur valla bekliyorum.
saol alıştık artık resimlerin kafasını görememeye:)) bide bu telefon bluetooth gibi bişeyle pc üzerinden internete bağlanıyomu merak ettim deneyemedim o tarz bi aparatım olmadığından
25 Mart a kadar kampanyalıydı , 25 mart bitti ama kampanya yoğun talep karşısında devam etmekteymiş , bugün aldım gerçekten güzel fiyatta o şekilde güzel bu fiyata 15 taksit yaptılar ööhhhh dedim...tavsiye ederim klas meselesi...
foto ve videosu bence gerçekten iyi hatta video 352*288 çözünürlükte ve çok iyi,
arkadaslar ben biyerde bu teli inceledim. sırf video ve tv out icin alayım diyodum fakat videosun 176x144 gordum hatta ayarlarınada baktım daha yuksek cozunurluk yoktu??????????????????
foto ve videosu bence gerçekten iyi hatta video 352*288 çözünürlükte ve çok iyi,
arkadaslar ben biyerde bu teli inceledim. sırf video ve tv out icin alayım diyodum fakat videosun 176x144 gordum hatta ayarlarınada baktım daha yuksek cozunurluk yoktu??????????????????
Yanlış görmüşsün videosu 352*288 mp4 ve oldukçada iyi kendi ekranında çok güzel pc dede oldukça güzel, öyle fazla takılma karelenme sorunuda yok, tam ekran izlenebiliyor ve arayan videosuda yapabiliyorsun aynı zamanda...
ya üstad ben özellikle video icin alcaktım tv out da var diye. video ayarlarına girip baktım daha yuksek cozunurluk yoktu sırf o yuzden bıraktım. acaba baska bi yerden daha mı degistiriliyor mesela foto kısmından falan??
tam ekran galba 1 e basarak oluyo? bir de bu telefonda mesaj yazımı nasıl elle ve kullanıma göre sarz süresi?
bir daha incele derim çünkü ayarlar bölümünde o ayar var, mesaj yazımı elle çok pratik olmamasına rağmen alışınca biraz daha kolay,şarj süresi 3 gün civarında bence oldukça iyi böyle bir ekrana göre...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 27 Mart 2007; 12:00:15 >