Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: SAMSUNG E890 DOKUNMATİK EKRAN(Yakında türkiyede)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E890 DOKUNMATİK EKRAN(Yakında türkiyede) Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yaspek

19 Haziran 2007, 20:14:06  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşlar yankı problemi malesef devam ediyor ayrıca sesim karşı tarafa az gidiyor bu sorun kronik bir hal aldı bu nedenle telefonu garantiden iade etmek zorunda kalıcam gerçi bu fiyata dokunmatik yüksek çözünürlüklü büyük ekrana sahip başka bi telefon bulamam ama başka çarede kalmadı neyazık ki

arkadaşım önceki yazdıklarımızın hepsini uyguladınmı?ben sadece o ayarlardan mikrofon kazancını 3 yaptım artık sesimde iyi gidiyo yankıda yok.yani hiçbir sıkıntım kalmadı.eğer onları yaptın ve sıkıntın hala devam ediyorsa tabiyki servise gitmeni tavsiye ederim.

svideoz

19 Haziran 2007, 20:31:23  

elbette uyguladım hatta burdan bende bazı ayarlar verdim ancak sorun çözülmedi zaten yapılabilecek herşeyi yaptığım ve kesin bir sonuç alamadığım için iade etmek zorunda kalıyorum.

erenoz93

20 Haziran 2007, 10:25:08  

beyler inşallah bend e telefonu alıorum o zaman görüşlerimi bildiririm

SADECE BEŞİKTAŞ
  • DuYSuN aLeM BöYLe AŞKI Bu aLeMDe KRaL çArşı
  • ozgurceylan55

20 Haziran 2007, 11:42:39  

Arkadaşlar merhaba,telefonun ayarlarını svideoz un yazdıklarının aynısını yapmış ardından ses karşıya çok az gidince mikrofon kazancını 3 e çıkartmıştım.Sanki olur gibi olmuştu ama yine olmadı.Dün telefonu servise götürdüm oradan bana söylenen E890 modellerine haftaya samsungdan yeni yazılım gelecek o zaman yükleriz dediler.İsterseniz siz de bir araştırın bakalım şu yeni yazılım işi ne kadar doğru.

svideoz

20 Haziran 2007, 11:56:37  

o zaman bir hafta daha bekleyelim bakalım ne olacak eğer haber doğru değilse telefonu kesinlikle değiştirmeyi düşünüyorum umarım haber doğrudur

ozgurceylan55

20 Haziran 2007, 13:13:11  

evet umarım doğrudur ,dediğin gibi bu fiyata dokumnmatik ekranlı bir telefon bulmak zor,alılmıştım.Haftaya servis çözerse çözer olmadı bende bir yolunu bulup elden çıkaracağım valla.Psikolojimizi bozdu bu tekefon.Her gün bu sayfayı açıp acaba birisi yeni birşey yazdımı,yeni bir gelişme var mı,varsa bir heyecanlka uygula,tamam şimdi oldu de,bir kaç gün idare eder sonra birisi aniden ya sesimi tekrar duyuyorum der ve o telefonu alıp atsın gelir.of neyse bir hafta daha dişimizi sıkalım.Sonuç çıkmazsa ben E200 modelini beğendim fiyatı da uygun bunu verip onu alabilirim ,ne dersiniz? Hem mersedesink igibi belki E200 Kompresördür:)))

svideoz

20 Haziran 2007, 15:24:54  

evet durum aynen söylediğin gibi artık olmazsa ya d840'a yada eski markam sonyericsson a yönelip w810i alıcam

buraksp

20 Haziran 2007, 18:05:23  

mikrofon kazancındaki değeri artırmanız sesi yükseltmiyo arkadaşlar bilginize..

svideoz

20 Haziran 2007, 22:55:42  

sorun çözülmüştür geçen gün telefona eeprom reset attım ama servisin yaptığı ayarlarda silinmiş ve önceki haline geri dönmüş şuan tekrar servis ayarlarını uyguladım hiçbir sorun yok

spookk

20 Haziran 2007, 23:32:49  

beyler bende bu sürekli geyiğini yaptımız ayarları yapmıştım ama sorun çözülmüo gibi karşı tarafa hala ses gitmiyor lütfen dartyden telefon alan arkadaşlarımız varsa oranın yapmış olduğu ayarları yazsın bi zahmet onu deneyelim olmuyo böyle artık

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 10:43:29  

svideoz şu reseti nasıl attın bir yazıverde,biz de deneyelim, bu rada neler siliniyor onuda belirtirsen sevinirim.

svideoz

21 Haziran 2007, 11:10:03  

reset atmayı tavsiye etmiyorum yankı problemiyle alakalı bir durum yok ben telefon hafızasını artık veriden temizlemek için reset atmıştım.bu bilgiyi verdikten sonra isteyen *2767*3855# yaparak reset atabilir ancak telefon rehberi fotolar ve videolar siliniyor her ihtimale karşı tüm verilerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin ve gerekli olmadıkça reset kodunu kullanmayın

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 11:52:08  

tamam tamam biz şu önümüzdeki hafta gelecek denilen şu ünlü yazılımı bekleyelim,olmazsa güle güle sana e890.

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 11:55:58  

ooooooooo bu arada da onbaşı olmuşum yeni fark ettim,bütün arkadaşlara benden demli çay.( Bu arada bu rütbeyi almamda devamlı eko problemi yaparak beni yalnız bırakmayan ama anlaşılan yakında benim onu yalnız bırakacağım sevgili telefonum E890 a teşekkür ederim.)

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 24:17:31  

yeni yazılım mı, oh iyi iyii
    yankı problemini halledip, kalemnotları mms ile göndermeyi de eklese şu samsung, bu telefonun tadından yenmez

yaspek

21 Haziran 2007, 13:02:05  

YENİ YAZILIM İŞİ KESİNMİ ARKADAŞLAR.OYALAMSINLAR.ŞUNU Bİ ARAŞTIRALIM NETTEN.

buraksp

21 Haziran 2007, 13:22:43  

arkadaşlar bende yankı yok, gürültülü bi ortamdan bile tlf etsem ses karşıya gayet iyi gidiyo.. ayarlar önceki sayfalarda helcaraxenin yazdığı ayarlar ama anlaşılan herkeste aynı şekilde olmuyo.. telefonlarımızın fw sürümleri mi farklı acaba.? sorun olmayan arkadaşlar fw sürümlerini yazabilirler mi.? böylece servise direk olarak o sürümü yükletir sorunlu olanlar... benim ki E890JVFL3..

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 14:17:05  

@buraksp
    bendeki yazılım da seninle aynı. zaten bu telefon için başka yazılım yok sanırım, yani güncelleme çıkmadığı ve hepimiz aynı bölge için üretilen telefonları aldığımız için aynı yazılım olması lazım. ben o yazdığım ayarlarla sorunsuz olarak görüşebiliyorum ama yine de fw güncellemesi çıkarsa tabiiki servise giderim. belki dediğim gibi kalemnot ları mms ile gönderme gibi özellikler eklenir. umut işte... buarada hem samsung türkiyeye, hemde başarıya mail attım. cevaplarını bekliyorum. samsung global sayfası olsa oraya da mail atıcaktım ama ana sayfa olarak abd sayfası açılıyor ve bizim telefon abd de bulunmayan bir model. sizler de teknik servislere mail atın, önce hangimize cevap gelirse sonucu burda paylaşalım.

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 14:21:18  

zaten anlayamadığım şey o,ayarlar nasıl olurda telefondan telefona değişir.Ben bir de dün şunu buldum #*6837# yaparak official software yi görebiliyorsunuz.Buna göre benimki 0009010039000704.

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 14:26:49  

bende de aynı sayı çıkıyor. dediğim gibi telefonlar aynı ama bu farklılık nereden kaynaklanıyor bunu anlayamadım. tüm ayarları doğru yaptığına emin misin?

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 15:43:42  

sizin yazdıklarınızın aynısını yazıp kaydediyorum,bazen ses iyi gitmiyor,bazen eko oluyor,bazen olmuyor.Tam bu ayarlar iyi oldu bu iş tamamdır derken bir arkadaşım kendi sesimi duyuyorum ya deyince yine hüsran.İşin başka bir ilginç yanı aynı konuşma sırasında bu eko bir müddet oluyor sonra geçiyor sonra yine başlıyor.Ben şaşırdım valla.

svideoz

21 Haziran 2007, 16:20:04  

bendeki softwarede E890JVFL3 diğer numarada aynı ancak halen ses bazen karşı tarafa az gidiyor bunun dışında herşey normal görünüyor.birde bu firmware olayı ne durumda firmware i buldunuz sanırım varmı bir gelişme?

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 16:36:59  

daha önce yazdığım gibi salı günü teli servise götürdüm.Bana şu an yapılacak birşey olmadığını haftaya yeni yazılım geleceğini, o zaman sorunu halledeceklerini söylediler.Umarım doğrudur.Başlarından savmak içinde böyle birşey söylemiş olamazlar herhalde.

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 16:39:05  

samsung türkiye den gelen cevap, aynen yazıyorum:

Cihazlarınız aldığınız günden itibaren 2 yıl garanti kapsamındadır.Bir
    problem olduğunda yasal cihazlar için K.V.K ve BAŞARI yetkili teknik
    servislerimiz destek verilmektedir.

Ürün ün garanti süresi içerisinde, gerek malzeme ve işçilik, gerekse
    montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde işçilik masrafı,
    değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir
    ücret talep etmeksizin tamiri yapılacaktır.

Cihazınızda yaşamışolduğunuz sıkıntı için ayrı bir yazılım
    bulunmamaktadır.

Benim gönderdiğim mesaj:

Merhabalar, e890 cep telefonu kullanmaktayım. Satın almadan önce telefonun yankı problemi olduğunu internetten yaptığım araştırmalardan öğrenmiştim ama bunu bile bile tasarımını çok beğendiğim için aldım. Çünkü teknik servisin bu problemi çözebildiği söyleniyordu ancak 'Başarı Teknik Servis Bakırköy' şubesine telefonumu verdim. Onarım tamamlandığında yankı probleminin büyük ölçüde düzeltildiğini fakat kısmen devam ettiğini farkettim. Ayrıca telefonumun hem sim hemde kendi rehberinde bulunan numaralardan gelen mesajlarda sadece numara görünüyor. Bu sorunu da bildirmiştim servise ama yazılım güncellemesi bulunmadığı için bişey yapılamadı. Forumlarda aynı sorunu yaşayan birsürü arkadaş var.
    Size sormak istediğim, e890 kullanıcıları olarak yaşadığımız bu problemleri çözmek için yazılım güncellemesi veya benzer bi çözüm üreticek misiniz? Yakın zamanda yazılım çıkacağı söylentileri var. Bunun gerçeklik derecesi nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar...

Arkadaşlar samsung türkiyeyle olan görüşmem bu. verdikleri cevaba göre şuan için yazılım güncellemesi yok. Bu yeni bi haber değil tabiki biz de biliyoruz bunu ama yeni çıkacak yazılım olup olmadığı konusunda görüş belirtilmemiş. Teknik servis yeni yazılım gelicek bilgisi verdiyse ben doğru olduğunu düşünüyorum, en azından öyle olmasını diliyorum. Başarı'dan cevap gelirse onu da sizlerle paylaşırım.

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 16:52:26  

bak şimdi yine moralimiz bozuldu,arkadaşlar ne yapsak hepimiz ayrı Samsung Türkiyeye mesaj mı atsak.Ya nasıl olur artık dünya devi olmuş bir firma piyasaya çıkarmış olduğu telefonu takip edip bir sorun varsa ona çözüm üretmez.Demek ki dünya devi değil.Amaç şık görünümlü tellerle müşteriyi kazıklamak.Bu şekilde ancak günü kurtarır.Yazıklar olsun sana SAMSUNG.

ozgurceylan55

21 Haziran 2007, 17:10:46  

Şimdi bende Samsung Türkiye ye bir mesaj atıım.Bence herkes mesaj atsın.Bu telefon resmen hukuk diliyle söylemek gerekirse ayıplı bir mal ve ilgilisi artık kimse (ilgili ortada gözükmüyor) artık bu ayıbını çözsün.Yani bu iş işte su ayarını şöyle yaptım biraz düzeldi,bunu böyle yaptım daha iyi oldu gibi şeylerlle olmaz.Çatır çatır para verip aldığın malla (ki bize bu telefonlar samsung tarafından hediye edilmedi) adam akıllı çatır çatır konuşabilmelisin.

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 18:03:26  

öyleyse arkadaşlar hepinizin iş başına. başarı ve samsung a mail attım, şu birkaç gün içinde sizler de mesaj atarsanız dikkat çekeceğimiz kesin. samsung türkiyeden sonuç alamazsak ortak bi mesaj yazıp samsungun yurtdışı sitelerine göndeririz...

svideoz

21 Haziran 2007, 18:32:59  

bende şimdi telpaya bir mesaj attım bakalım bir yanıt alabilecek miyiz

sovalye_

21 Haziran 2007, 18:40:21  

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyodum ama ses problemi biraz canımı sıktı...bende e 900 almaya karar verdim...acaba yanlış mı yoksa doğru bi karar mı verdim ???cevaplarınızı bekliyorum

ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

kaybettiğinde sevmedim seni,kazandığında sevdiğim kadar...
    svideoz

21 Haziran 2007, 19:22:43  

bekleme şansın varsa bir hafta daha bekle bakalım yeni bir yazılım gelecek mi?durumda değişiklik olmazsa e900 alınabilir bir telefon ama böyle büyük bir ekrana ve kaliteli bir malzemeye sahip değil.bu arada yeni firmware için bir mesajda samsungmobile global'e attım cevabı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svideoz -- 21 Haziran 2007; 19:26:09 >

yaspek

21 Haziran 2007, 21:07:40  

bende haceraxe nin mesajını kopyala yapıştırla yolladım.gerekirse arkadaşlarında dediği gibi çeviririz ingilizceye global siteye aynı mesajı atarız.hakikaten şu telefonun üzerine d900 kadar düşseler yok satarlar.ben antalyada yaşıyorum.bu telefon heryerde yok.teknosada bile göremedim.büyük alışveriş merkezlerindede yok.böyle bi telefon yapıyosun ve pazarlamasına bile önem vermiyosun.benim aklım ermedi.böyle dünya devi bir firma nasıl bu kadar duyarsız olur anlamıyorum.herkes yollasın bence mesajı.

birde arkadaşımın d520 si var.ona bugün baktım ve yazı tipinde dolmakalem diye bir özellik var çok hoş bişey.numaraya tuşluyorsun o mürekkebe batırılan tüylü kalemler varya adı aklıma gelmedi onunla yazıyor.çok hoş bişey onu nasıl yükleriz bizim telefona bi bilen varsa söylesin lütfen.

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 22:41:41  

arkadaşlar aynı mesajı başarı teknik servise de yollamıştım biliyorsunuz. cevap geldi aynen şöyle;

Değerli müşterimiz,

Öncelikle ilgili konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir firma olarak siz değerli müşterilerimizden gelen tüm bildirimlerin her zaman büyük bir hassasiyetle değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz.

Detaylı arıza tespiti yapabilmek ve cihazınızın problemi ile ilgili size yardımcı olabilmek için cihazınızı tekrar servisimize ulaştırmanızı rica ederiz.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

Başarı Servis A.Ş

global sayfaya mesaj atmak şart oldu gibi.. normal firmware ile çalışan ilk cep telefonu e890 biliyorsunuz. biz kullanıcıları böyle yazılım sorunlarıyla uğraştırmak, gelecekte çıkacak normal fw li dokunmatik telefonların güvenilirliğini de etkiliyecektir. bunu samsunga göndereceğimiz mesajın içerisinde belirtirsek dikkat çekeceğine inanıyorum çünkü samsungun yakın zamanda piyasaya sunacağı modellere dikkat ederseniz fw ile çalışan dokunmatik ekranlı modelleri çok sık kullandığını fark edersiniz. hadi kolları sıvayalım da global sayfaya ortak bi mail hazırlayıp hep beraber gönderelim. ama öncelikle türkiye sayfasına mümkün oldukça herkes tepkisini dile getirsin.
    arkadaşlar benim yankı problemim yok, sadece tüm kullanıcıların telefonlarından benim kendi telefonumdan aldığım zevki alabilmesini istiyorum. bu sebeple elimden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyorum. sizde tepkinizi ilk önce bireysel olarak samsung türkiyeye, ardından da kitlesel olarak global sayfaya iletin lütfen...

Helcaraxe

21 Haziran 2007, 22:44:27  

quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyodum ama ses problemi biraz canımı sıktı...bende e 900 almaya karar verdim...acaba yanlış mı yoksa doğru bi karar mı verdim ???cevaplarınızı bekliyorum

svideoz un dediği gibi eğer bekleme imkanın varsa bir hafta şu yeni firmware i beklemeni şiddetle tavsiye ederim. çünkü ses problemi ortadan kalkarsa e890 ile kapışıcak telefon sayılıdır şu piyasada. kullanırken kesinlikle fiyatından çok daha üstün bi tat veriyor.

ozgurceylan55

22 Haziran 2007, 9:36:41  

arkadaşlar demin samsungun global sitesine girdim,oradan avrupa oradanda ingiltere,almanya,irlanda,belçika,fransa,italya.. sitelerini gezdim.Bu ülkelerden hiçbirinde bizim telefon piyasaya sürülmemiş.Acaba neden?

yaspek

22 Haziran 2007, 24:51:02  

banada helcaraxe ye gelen mail in aynısı geldi.bi değişiklik yok.bu arada benim yukarıda yazdığım yazı tipi ile ilgili bişey bilen yokmu?

ozgurceylan55

22 Haziran 2007, 15:10:48  

Biraz önce telpaya bir mesaj attım,lütfen cevap olarak cihazınızı servise götürün demeyin ama tabiki yeni bir yazılım varsa o başka dedim.Çünkü telefonunuz şuan takvim-ajanda ve hesap makinasından başka bir işe yaramıyor dedim.Bakalım cevap ne olacak ama eminimki biraz olsun mesajlarımızla bunalmaya başlamışlardır.

Helcaraxe

22 Haziran 2007, 15:58:25  

öyleyse rahatsız etmeye devam edelim. yoksa onların insafa gelmesini beklemekle pek bişey elde edebileceğimizi zannetmiyorum.

svideoz

22 Haziran 2007, 21:33:33  

beyler yalnız cihazın mp3 çalma kalitesi cidden çok iyi basslar biraz daha fazla olabilirdi ama ayrıntılar ve ses netliği gerçekten süper tabi kendi dandik kulaklıklarıyla bunu duymanız pek mümkün olmuyor benim yaptığım değişikliği şiddetle sizede tavsiye ederim ben kendi kulaklıklarını bir lehim operasyonu yapıp ep630 ile değiştirdim şuan ses iki katı arttı tizler ve mid sesler çok ayrıntılı ve tertemiz idda ediyorum e890ın ses kalitesi w810i den çok üstün w810 un iyi olduğu tek unsur bass sesler

istiklalutku55

22 Haziran 2007, 23:08:06  

Aşagım Ben Bu Telefona bilgisayarımdan sora ki aşkım bu telefon zaten

DH Webmaster Grubu

Katılmak İçin Tıkla...

buraksp

23 Haziran 2007, 15:19:23  

ya arkadaşlar benim anlamadığım bazı tlflarda yankı olup bazılarında olmaması.. ben de ilk aldığımda vardı ama ses değerlerini değiştirince düzeldi, kardeşime de aldım e890 onda hiç yok yankı.. bu işte bi gariplik var belki de bu yüzden samsung sorunu tam olarak çözemiyordur, tlfnu tamamen yenilemek de işlerine gelmiyordur..

sıkıştırmak için ben de mail attım samsunga.. umarım çözerler çünkü bu tlfnun yeri başka sorun olan arkadaşların tlf değiştirmesine gerek kalmaz umarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksp -- 23 Haziran 2007; 16:12:40 >

buraksp

23 Haziran 2007, 16:10:57  

samsung sgh-e890 cep telefonumda (aldığım iki telefonumda da aynı sorun var) konuştuğum kişilerin beni anlayamayacağı kadar çok yankı oluşuyor ve problemin çözümü ile ilgili herhangi bir bilgi alamıyorum.. yetkili teknik servisler ise yazılımsal bir sorun deyip yazılım güncellediklerini söylüyorlar ancak sorun düzelmiyor.. samsung gibi bir firma nasıl olur da bu hatayı düzeltemez anlayamıyorum hatta düzeltmek bir yana bu telefonları satıp sonrasıyla ilgilenmediğinizi düşünmekteyim.. müşteri memnuniyetiniz buysa samsung'u bir daha asla tercih etmeyeceğimi çevreme de bu konudaki ilgisizliği anlatacağımı bilmenizi isterim.. bu konunun bir an önce incelenmesini rica ediyorum.. iyi çalışmalar..

bu maili attım bakalım

Helcaraxe

23 Haziran 2007, 21:02:06  

sıkıştırmaya devam.!! işleri ne, çözücekler tabii ya...

svideoz

23 Haziran 2007, 21:33:07  

beyler şimdide karşımdaki konuşurken bi anda ahizeden gelen ses nerdeyse tamamen kısılıyo 3 kez konuşuyorsam birinde ses tamamen gidiyor tam herşey yolunda diyoruz telefon yine yapıcağını yaptı böyle büyük bir eksi tüm artıları silip süpürdü.bu hafta kesin bir çözüm bulunmazsa telefonu aynen iade edicem

bulutg

24 Haziran 2007, 5:20:18  

arkadaşlar aranızda telefona oyun yükleyebilen oldu mu? Olduysa bi link atında bizde nasiplenelim ya...
    bulutg

24 Haziran 2007, 5:23:41  

Ya bi de converter da bi divx film sıkıştırıp telefona attım. Görüntü güzel de altyazıyı görüntüye gömemedim.Duyduğum kadarıyla sanki altyazıyı bütünleşik altyazı gibi ekleyen programlar varmış. Standart converter ımız bunu yapmadı :( Bilen varsa paylaşsın lütfen. Psikopata bağladım telefonda lost u seyredicem. Kırdım kafayı...

spookk

24 Haziran 2007, 19:40:02  

beyler bende 2tane var ikiside ses konusunda rezalet durumda yani olamaz böyle bi sorun ve ilgilenmemeleride cabası en sonunda taksim meydanına çıkıp gazetecileri çağırıp alın samsung böle bi firma diyip yakıcam telefonları paramızla rezil oluyoruzya şuanki kullanmakta olduğu ayarlardan memnun olan varsa bi zahmet yazsın bide filmi convert ettikten sonra telefonda izlemek istediğimde geçersiz işlem diye bi hata veriyo

svideoz

24 Haziran 2007, 22:06:10  

telpaya echo ile ilgili bir mesaj daha attım ya sorunu gereğince halletsinler yada piyasadan toplatsınlar bence bu samsung'un çok büyük bir ayıbıdır

Beelzebub!!!

25 Haziran 2007, 1:22:59  

ahh samsung ahh:) benimkinde su an bi sorun yok gibi ama sorunu olmayanları denediniz siz de zaten sizinkinde sorun oldu ddüzelmedi falan fialn..
    isterseniz verebilirim sayıları?

emetic
    buraksp

25 Haziran 2007, 1:32:34  

bende de problem yok.. anlaşılmaz bi sorun bu, bazı tlflarda var bazılarında yok.. bilinenin aksine sorun donanımsal mı acaba??

bulutg

25 Haziran 2007, 1:37:34  

Arkadaşlar bende bu forumdaki ayarları yaptım, sorun ortadan kalktı.Galiba sahiden bazı cihazlarda problem var.Ben şu mikrofon kazancı 2 olan ayarlarla hiç problemsiz konuşuyorum.Acaba bi kısım alette sahiden hatalı üretim söz konusu olabilirmi diye düşünmeye başladım...

bulutg

25 Haziran 2007, 1:39:36  

quote:

Orjinalden alıntı: spookk

beyler bende 2tane var ikiside ses konusunda rezalet durumda yani olamaz böyle bi sorun ve ilgilenmemeleride cabası en sonunda taksim meydanına çıkıp gazetecileri çağırıp alın samsung böle bi firma diyip yakıcam telefonları paramızla rezil oluyoruzya şuanki kullanmakta olduğu ayarlardan memnun olan varsa bi zahmet yazsın bide filmi convert ettikten sonra telefonda izlemek istediğimde geçersiz işlem diye bi hata veriyo

Bende ilk yaptığımda o şekilde hata verdi.Ama sıkıştırırken 3gp modunu seçince hiçbi hata olmadığı gibi takılma veya donma bile yaşamadım.Ama mp4 seçince oynatmıyo, doorudur...

buraksp

25 Haziran 2007, 2:15:59  

quote:

Orjinalden alıntı: bulutg

quote:

Orjinalden alıntı: spookk

Bende ilk yaptığımda o şekilde hata verdi.Ama sıkıştırırken 3gp modunu seçince hiçbi hata olmadığı gibi takılma veya donma bile yaşamadım.Ama mp4 seçince oynatmıyo, doorudur...

arkadaşlar sorun çevirirken ses codecinin doğru seçilmemesinden ve bazen 240x320 veya 320x240 çözürlüğe çevirmemenizden oluyo.. çevirirken ses ayarları daha iyi olsun diye oynamazsanız genelde problem çıkmıyo.. "total video converter" tercihimdir, mobil cihazlar için öntanımlı ayarlar mevcut bunların içinde samsung da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksp -- 25 Haziran 2007; 2:23:47 >

yaspek

25 Haziran 2007, 9:26:36  

ARKADAŞLAR BEN TELEFONU 500 YTL GİBİ Bİ FİYATA ALMIŞTIM.SONRA BU FORUMA KATILDIM VE FİYATLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM.HERKES 390 YTL DEN FALAN BAHSEDİYODU.HEMEN ALDIĞIM YERE GİTTİM.DEDİM DURUM BÖYLE NEDEN BÖYLE YAPTIN DEDİM SATAN ÇOCUĞA.SATAN FİRMA BÜYÜK Bİ FİRMA.ODA BANA O UCUZ OLANLAR ŞÖYLE BÖYLE OLUYO FALAN DİYE SIRALAMIŞTI.BENDE İNANMAYIP ÇIKTIM VE BİRDAHA ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMAMAYA KARAR VERDİM.AMA ŞİMDİ AKLIMA ACABA ÇOCUK DOĞRUMU SÖYLÜYODU DİYORUM.BENİM TELEFONDA İLK BAŞLARDA YANKI SIKINTISI OLDU AMA BURADAKİ DEĞERLERİ GİRİNCE HEMEN DÜZELDİ.ACABA GERÇEKTEN BÜTÜN E 890 LAR AYNI DEĞİLMİ? ÜRETİM FARKLILIĞIMI VAR? BU UCUZ OLANLAR GÖZDEN ÇIKARILMIŞ ÜRÜN OLABİLİRMİ?BU KONUYU Bİ TARTIŞALIM DERİM BEN.BANA SEN HAKLISIN DEYİNDE RAHATLIYAYIM.YOKSA O KAZIK İÇERİDE KALACAK

svideoz

25 Haziran 2007, 9:51:29  

telpa sen ne söylersen söyle papağan gibi aynı mesajı gönderip duruyor ''Konu ile ilgili şikayetinizi ve iletişim bilgilerinizi de yazarak; cihazı garanti belgesinde adresi bulunan, İstanbul Telpa Teknik Servise MNG veya Yurtiçi kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Konu ile ilgili testler yapıldıktan sonra size bilgi verilecektir.''anlaşıldı sorunu yüz yüze halletmek lazım başka çare yok

ozgurceylan55

25 Haziran 2007, 11:23:29  

evet arkadaşlar bunlar hakikaten papağan gibi aynı cevabı verip duruyorlar.Demin şikayetvar.com sitesini inceledim bizim samsungun durumu vahim.U600 ler,D900 ler ,E250 ler ve diğerleri resmen dökülüyor.Millet çıldırmış durumda ama çözüm yok.Bizim durumumuzda vahim anlaşılan.Eko problemi için defalarca serviste ayar yapılan sonuç olmayınca telefonun boardı bile değişenler var ama sorun aynen devam ediyor.Yani biz buralarda bağırıp çağırıyoruz ya ,servislere de mesaj atıyoruz ama anlaşılan bizimle ilgilenecek kişiler için bu durumlar günlük sıradan işler,yani normal,yani önemsiz.Allah yardımcımız olsun.

Helcaraxe

25 Haziran 2007, 24:29:15  

quote:

Orjinalden alıntı: yaspek

ARKADAŞLAR BEN TELEFONU 500 YTL GİBİ Bİ FİYATA ALMIŞTIM.SONRA BU FORUMA KATILDIM VE FİYATLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM.HERKES 390 YTL DEN FALAN BAHSEDİYODU.HEMEN ALDIĞIM YERE GİTTİM.DEDİM DURUM BÖYLE NEDEN BÖYLE YAPTIN DEDİM SATAN ÇOCUĞA.SATAN FİRMA BÜYÜK Bİ FİRMA.ODA BANA O UCUZ OLANLAR ŞÖYLE BÖYLE OLUYO FALAN DİYE SIRALAMIŞTI.BENDE İNANMAYIP ÇIKTIM VE BİRDAHA ORADAN ALIŞVERİŞ YAPMAMAYA KARAR VERDİM.AMA ŞİMDİ AKLIMA ACABA ÇOCUK DOĞRUMU SÖYLÜYODU DİYORUM.BENİM TELEFONDA İLK BAŞLARDA YANKI SIKINTISI OLDU AMA BURADAKİ DEĞERLERİ GİRİNCE HEMEN DÜZELDİ.ACABA GERÇEKTEN BÜTÜN E 890 LAR AYNI DEĞİLMİ? ÜRETİM FARKLILIĞIMI VAR? BU UCUZ OLANLAR GÖZDEN ÇIKARILMIŞ ÜRÜN OLABİLİRMİ?BU KONUYU Bİ TARTIŞALIM DERİM BEN.BANA SEN HAKLISIN DEYİNDE RAHATLIYAYIM.YOKSA O KAZIK İÇERİDE KALACAK

arkadaşım özür dileyerek şunu söyliyim çünkü hevesin kırılıcak, ben telefonu bi ay önce (belki daha öncedir bilemiyorum) 370ytl ye aldım. ayarlarım başarı tarafından yapıldı, buraya da yazdım zaten. en ucuza alanlardan biriyim ama belki de şu forumda yankı problemini hiç yaşamayan sayılı insanlardanım yani fiyat konusunda senin satın aldığın yerin söylediğinin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Darty bu telefonu ilk çıktığında 599ytl ye satıyordu. sonradan indirim yapıp 399ytl ye düşürdü. peki nedir bu sence? kalitesiz mallardan almaya mı başladı? zannetmiyorum...
    samsung bu problemi çözemediği sürece başarı ve telpa nın yapabileceği pek bişey olduğunu zannetmiyorum arkadaşlar. sonuçta board değişse ne yazar? sıfır telefon bu hatayı veriyo ve tüm telefonlar için geçerli bir durum.. samsung bu sorunu yazılımsal olarak çözme yolunu tercih etmeli. sorun donanımsal ise yeni boardlar üretilip onlarla değişim yapılması gerekicek. ya da piyasadan toplatılıp ürün değişimi yapılıcak.
    Ben şu samsung a bi mesaj daha atıyım bakalım, belki mesajlardan sıkılırlar da durum değerlendirmesi yaparlar.

Helcaraxe

25 Haziran 2007, 14:45:07  

benden samsunga bir mail daha...

Merhabalar, daha önce 2000096621 işlem numaralı mesajıma vermiş olduğunuz cevap sorunumu çözmek için yeterli olmadığı için tekrardan rahatsız ediyorum. Belirttiğim gibi e890 cep telefonu kullanıyorum ama sizin de bildiğiniz gibi bu telefonlarda çok genel olan bir yankı problemi bulunmakta. yani telefonu kutusundan çıkarttığınız gibi kullanmaya başlayınca, ilk aradığınız kişinin size söylediği ilk kelimeler 'kendi sesimi duyuyorum' oluyor. servise başvurduğumuz takdirde bu sorun kısmi bi çözüme kavuşuyor. kısmi diyorum çünkü bu modelin kullanıcılarından kimsenin yankı problemi tam olarak çözülebilmiş değil. bir arkadaşımın telefonunun board değişimi bile yapıldı ama bu durumu düzeltmiyor. çünkü yeni telefonda bile olan bir sorunu, yeni bir board takarak çözemiyor servisler. araştırma yaparsanız sadece bu soruna ülkemizde değil, yurtdışındaki e890 kullanıcılarının da yaşa! dığını görürsünüz. sizden ricam, kusurlu mal sınıfına giren bu telefonlarımızın onarımı için gerek yazılımsal gerek ise donanımsal desteği teknik servislere sağlamanız ve biz müşterile servis kapılarında mahsur bırakmamanız. çünkü belirttiğim gibi, telefonumu bugün tekrardan servise götürsem birkaç gün telefonsuz kaldıktan sonra aynı sorunu kısmen yaşamaya devam edeceğim. bunu bilmek, samsung'un müşterilerini böyle mağdur etmesi beni markanızdan soğutuyor. evimde 10dan fazla samsung ürünü kullanıyorum, hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. ilk kez samsung cep telefonu kullanıyorum, umarım samsung olarak bu sefer de bizleri mağdur etmezsiniz. biz diyorum çünkü benimle aynı durumda olan çok sayıda insan tanıyorum. bir arkadaşıma telpa servisinden, e890 telefonlar için yazılım güncellemesi beklendiği söylenmişti. umarım bu doğrudur çünkü yankı sorunumdan kurtulmak için can atıyorum. doğru değil! se bile en yakın zamanda samsungun bizlerin mağduriyetine çözüm b ulacağına inanmak istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar
    __________________________________-

aldığım cevap ise:

Aktarımlarınız için teşekkür ederiz.

Mailiniz ilgili birimlete iletilmiştir.

gizza

25 Haziran 2007, 15:05:58  

arkadaşlar 1 aydır hergn bu tlefonu almaya gidip geri dönüyorum..bu ses olayı çözülene kadar almayı düşünmyrum ama aklım da hala bu tlf.da
    alıp ta sizn gibi buraya cıldrmak üzrer olduğumu yazmak istemeyrm ama tlf.öyle büyüleyici ki youtube ta bakyrm yarın alcam dyorum sonra gene vazgeçyrm.bende size yardmcı olmak şikayet yazmak isterm ama tlf.um YOK..bence hergün bu mailleriniz gönderip BUNALTIN..

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR..

yaspek

25 Haziran 2007, 18:57:57  

@ Helcaraxe
    KARDEŞİM BENDE ZATEN ÖYLE OLDUĞUNU ZANNEDİYORUM.BEN İYİ BİLİYORUMKİ KAZIK YEDİM.BİDE YANINDA SİEMENS İN TELSİZ TELEFONUNU VERDİLER.HEPSİ TOPLAM 540 YTL.6 AY TAKSİT.BEN ASLINDA ELEKTRONİK VE DİGİTAL ALETLERİ ÇOK YAKINDAN TAKİP EDERİM.HATTA MAĞZALARA GİTTİĞİMDE ÇOĞU ŞEYİ SATICIYA BEN ANLATIRIM.AMA NASIL OLDUYSA OLDU BEN SAMSUNG UN KIZAKLI TELEFONLARINDAN ALMAK İÇİN GİTTİM.HANGİSİ OLURSA DİYE.ACELEM VARDI BANA E890 I GÖSTERDİ ÇOCUK.BENDE HAYRET ETTİM BEN BU TELEFONU DAHA ÖNCE NASIL HİÇ DUYMADIM DİYE.ANLATTI FALAN AMA TEL ZATEN ÇOK GÜZEL VE ÇOK ÖZEL Bİ TELEFON.NOKİA LARIN 8800 LARI GİBİ.KLAS YANİ.FİRMADA BÜYÜK Bİ FİRMA OLDUĞUNDAN (BELKİ BİLENİNİZ VARDIR FARKLI FAAL )EN UCUZDUR DİYE DÜŞÜNDÜM.ARAŞTIRMADAN ALDIM.BU ARAŞTIRMADAN ALDIĞIM İLK CİHAZDIR.YANİ SENİN ANLIYACAĞIN ALALI Bİ KAZIK YADİM.SAĞLIK OLSUN

svideoz

25 Haziran 2007, 19:40:26  

bu sorunun çözülebileceğini zannetmiyorum açıkçası bir çözüm yolu olsaydı telefonun çıktığı günden bugüne oldukça uzun bir zaman içerisinde kesinlikle bulunurdu demek ki samsung bu durum karşısında çaresiz bana kalırsa sorun donanımsal,yazılımsal olarak müdahale ederek sorunu kısmen çözebiliyorlar mainboard u tamamen değiştirmekte samsung'un işine gelmiyor bu nedenlede bir kısır döngüdür gidiyor.

Sayfa:   <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
    Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E890 DOKUNMATİK EKRAN(Yakında türkiyede) Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
    Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
    The Godfather II
    Baba geri döndü.
    WDTV Mini HD Video oynatıcı
    Western Digital, WDTV ile çoklu ortam oynatıcı pazarına da el attı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
    Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
    Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
     Yeni mesaj at
     Mesaja cevap at
     Yeni anket aç
     Oy kullan
     Kendi mesajımı sil
     Kendi konumu sil
     Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız