Şimdi Ara

2si1 'konuk sunuculu' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si1'in bu bölümünde Witcher 3 üzerine dönen tartışmalardan, AMD'nin iflas edeceği iddialarına, ülkemizde fiyatlarına zam yapılan iPhone'lardan, mutlu sona yaklaşan Doom 4'e kadar birbirinden farklı konuları konuk sunucu Erdi Özüağ ve daimi sunucu Talha Aynacı birlikte değerlendiriyor.

• Intel tekeline kalırsak işimiz zor. İnşallah batmaz

• Gece 2.30a kadar beklediğim program! Bakalım bu hafta neler var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın bebişim.
  • jw player olarak yüklenmiş html5 olarakta yüklenecek mi?

• html5 yüklenecekmi jw player bizim şirketin filtresine takılıyor :(

• çayımı aldım izliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destek vermek lazım

• bana kalırsa intel pazarda tek kalmaz. çünkü bu gidişle samsung sadece mobil işlemcide kalmaz.

• Türkiye de ne teknolojik gelişmesi hele şu TÜBİTAK çalışmasi yok mu sen mükemmel bir proje yapicaksın misal 10 milyar bütçe gerekiyor tıp alanında çok önemli neymiş sen kendi bütçe ile yapicaksın sonrada harcamaların FİŞ ini getireceksin. Oldu benim bütçem olsa başvuru niye yapayım.

• Başlığı ''Sucuklu'' diye okudum
  • sevgili erdi belki photoshop ta mesutla benim kafamı değiştiremezsin demek nerden aklına geldi bir anda koptum ya

bir de witcher izlerken ne gördünüz de kapa kapa hahaha muhabbeti yaptınız yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 23 Mayıs 2015; 11:03:17 >
  • Amd'nin batması kadar normal bişey yok diye düşünüyorum şahsen yeni nesile ayak uyduramayan bir şirketin ayakta kalması ne kadar mümkün olabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.Eski bir amd kullanıcısı olarak kaplama sorunlarıdır fps düşüşleridir bıkkınlık getirdi.
  • player daha iyi teşekkürler emeğinize sağlık program tvde de çıksa baya izleyen olur inşallah bir gün onuda göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxer260

Amdnin batması kadar normal bişey yok diye düşünüyorum şahsen yeni nesile ayak uyduramayan bir şirketin ayakta kalması ne kadar mümkün olabilir ki diye düşünmeden edemiyorum.Eski bir amd kullanıcısı olarak kaplama sorunlarıdır fps düşüşleridir bıkkınlık getirdi.

Haklısın ama eksik olan bazı şeyler var İntel-microsoft ile süren davaları ki bunlardan bazıları teknoloji çalmak gibi büyük ithamlar (AMD den İntel-microsoft cephesine gecen bazı kişilerin beraberinde bazı teknolojileri haksız olarak götürdükleri söyleniyor) ve rakiplerinin birazda bel altı vuran haksız rekabet tarzları son olarak The Witcher 3 de yaşanıyor Nvidia piyasaya çıkması merakla beklenen birçok oyunun geliştiricilerine cazip teklifler götürüp kendi ekran kartlarına özel olarak lanse ediyor buraya kadar bir şey yok çok normal ama normal olmayan oyunun grafik motorundaki gerekli kaynak kodları AMD ile paylaşmaya yanaşmıyor buda AMD kartlarda performans sıkıntısı yaşanmasına neden oluyor kısaca AMD donanımsal değil program-sal sıkıntılar yaşıyor tabi buna program olarak kendi beceriksizlikler-ide katılınca zincirleme sıkıntılar baş gösteriyor. umarım iflas gibi bir durum yaşamayız yoksa 1000TL değerindeki bir kartı 2000TL'den almaya başlarız.

• erdi bey de olsun bundan sonraki 2'si 1 videolarında. Adam iyi konuşuyor :) yer değişikliği olur, '3'sü bir olur farketmez.
  • 3ü 1 olsun +yarım saat izleyelim :D
  • sondaki videoyu nereden indirebilirim acaba :) çok iyiydi.
  • Doom hakkında söyledikleriniz kesinlikle doğru. Doom atmosferi olmadığı sürece (korku+aksiyon+3.bilinmeyenler+ Cehennem metal et) Doom olmaz. Birde sanki aksiyonu Dünya ya taşımışlar gibi. Biz boşuna mı uğraştık o kadar kötülük Dünya ya gelmesin diye. Yoksa taretli güvenlik odasında kurtarılmayı beklerdik. Umarım gerçek Doom da sapıtıp saçmalamazlar.
  • Doom 3 ün çizgisi gayet güzel hatta mükemmel. Yeni nesle uyum sağlanacak diye kendine has korku-Aksiyon ögelerinden uzaklaşacaklar ise bıraksınlar yapmasınlar daha iyi. Biz Doom serisini en iyi şekilde hatırlayalım...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.