Şimdi Ara

Tüm lol trollerini buraya yazalım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde devamlı trollerle karşılaşırdım ama bu kadar yavuzunu bu kadar pişkinini ilk defa gördüm oyunun içine ettiği yetmiyor gibi bide bana karşı blaming yapmalar felan adamda az da olsa şeref olur dedittiren cinsten olduğu için böylelerini yazmaya karar verdim.

    ozbeyusuf ve daanqerr TR server
    bu ikisi arkadaş spamlama trolleme herşey var gragas alıp nereye gideceğini söylemedi çarp da almadı doğal olarak mid gidecek sandım jung aldım zaman doldu ben jung dedi sonra supp giderim dedi ama tam oyun başlayacağı zaman çarp aldı. Neyse dedim sup gittim golem yaratığımı aldı sonrada sen jungsun dedi, hemde ben sup itemi almışken..

    lol ilgilenmiyor diye meydan şerefsizlere kaldı olay kısaca bu.

    Böylelerini gelin yazalım bu konuya derim. En azından isimleri kara listede olur.



  • wmuqur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USA Online
  • Lol ilgileniyor bir açıp RSS okusanız ne yapmanız gerektiğini, sürecinde nasıl işlediğini az çok anlarsınız. He raporlama sistemi stabil değil o ayrı serzenişinde de haklısın ama buraya yazdığımızda hiç bir şey değişmeyecek feedlemek, flame falan gibi oyunun etik kurallarına aykırı hareketler troll olarak adlandırılmıyor ayrıca troll komik olduğunu sanan, eğlenmek isteyen fakat başkalarının kişisel haklarına tecavüz eden edepsizlere deniyor ondan da bu forumda bol var o yüzden girme derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hariç herkes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde reportlarda bazen riot tr kadrosuna mesajları okuyana giydiriyorum ama hiç cevap bile yok bence okumuyorlar . Bu güne kadar adam akıllı detaylı olarak yazdığım 500 den fazla reportum vardır. Deli mıknatısı gibiyim hepsi beni buluyor.
  • kaç gündür ilk defa benim beceriksizliğimi başkası kıçımı toparladı hayret ettim . Genelde ben maçı kazanalım diye kıçımı yırtamaya ve kaybetmeye alışkın olduğum için çok değişik bi his Jinx e karşı ashe alınmaması gerektiğini öğrenmiş oldum. Son oyunda yine kayle klasiği ile 5 de 5 yaptırmamak için kaçacak delik aradılar 3 de kaldım yine biraz moral geldi. Zaten boktan bronz 1 de kaldım bu troller yüzünden. En azından şimdilik düşmekten kurtuldum. Bu arada bu S+ ne anlama geliyor bir işe yarıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tha Alumni

    Ben hariç herkes.

    trnin özeti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wi5rty

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tha Alumni

    Ben hariç herkes.

    trnin özeti

    Tamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.