Şimdi Ara

Light Phone projesi yükünüzü hafifletmeyi amaçlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Light Phone projesi yükünüzü hafifletmeyi amaçlıyor


     

    Yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefonlar giderek daha fazla gelişiyor ve fonksiyonlara sahip oluyor. Ancak öyle bir dönemde yaşıyoruz ki sadece telefon özelliği isteyenler bile akıllı telefon almak durumunda kalıyor. Light Phone projesi buna bir alternatif olmayı amaçlıyor. 




    Light Phone projesi 38gr ağırlığında ve 4mm kalınlığında bir standart telefon üzerine odaklanıyor. Telefon sadece bir kredi kartı büyüklüğünde. SIM kart girişi olan cihaz sadece çağrı alıyor ve çağrı gönderiyor. Bunun haricinde bir fonksiyonu yok. 




    Ayrıca Bluetooth 4.0 üzerinden akıllı telefonlarınıza bağlanarak gelen çağrıları üzerine alabiliyor. Küçük bataryası ile cihaz 20 gün kullanım süresi sunuyor. Ekranda ise sadece saat ve telefon numaraları gözüküyor. 




    Aslına bakarsanız telefonun sunduğu öyle pek bir ahım şahım özellik yok. Ancak tüketicilerin bu tarz standart telefonlara ne kadar ilgi gösterdiğini yansıtması açısından önem arz ediyor. Zira artık sadece telefon etme ihtiyacı olan tüketiciler bir dolu özelliği cihazlarında istemiyor. 




    Cihaz 100$ bağış bedeli ile daha bir hafta olmadan 200 bin dolarlık kampanya sınırını geçmiş durumda. Bağışçıların büyük çoğunluğu cihazın bedelini karşılayan miktarı vererek satın almış. İvmeyi korursa projenin milyon dolar seviyesinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Cihazların dağıtımına ise ancak gelecek yıl başlanabilecek. 

     

     







  • mantık iyi olabilir ama 4mm çok ince kullanışlı olmaz bu cihaz

  • Oğlum insan bi rehber ekler şuna, bunu alan insan yanında defter rehberle mi gezecek? :) O değil de eskiden şehirlere göre tüm evlerin telefonlarının yazıldığı, her yıl çıkan, ansiklopedi kalınlığında Türk Telekom / PTT telefon rehberleri vardı

  • Rehberli versiyonu iyi olurdu.

  • otemiz O kullanıcısına yanıt
    küçük şehirlerde halen kullanan var o numara defterlerini,eskinin 11880 i diyebiliriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep istemisimdir sonunda yapan biri cikti, kartligin icinde bile tasinir harika..

  • Askercell için özel telefon . bunu kimse dememiş . rehber olsa iyi olur muş . birde extradan mesajlaşma olabilse iyi olurmuş .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NRLLH42

    Çinliler zaten yaptı hemde ekranlı türkiyeden alanda çok var Hemde 15 dolar http://www.aliexpress.com/item/Faster-shipping-AIEK-M5-Card-Mobile-Phone-4-5mm-Ultra-Thin-Pocket-Mini-Phone-Qual-Band/32302564150.html

    Link çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu "kartlıkta" taşımak vay be, saatlerce konuş dur. Kulaklık girişi de olursa, telefonla sürekli konuşanlar için birebir
  • Şarj avantajı güzel aslında acil durumlara karşı ihtiyaten bulundurulabilir çinli olana güvenilir mi sar değeri baş ağrısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.