Şimdi Ara

Claw Grip Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Daha öncede böyle bir konu açmıştım. O ara elimde mouse olmaması ve biran önce almak istememden dolayı gittim m6900 aldım. Pişman oldum tabi. Mouse bileğimi ağrıttı bana hiç uygun değil. Birde claw grip mouselarn bana uygun olduğunu farkettim. Şimdi m6900u satmaya çalışıyorum. Sınırım 100TL. Bana burdan bi arkadaş g400si çok önermişti. Fakat sanırım o mouseta claw grip için uygun değil. Bilek ağrısı çekmiyceğim bana uygun bir mouse arıyorum. Tekrar yazayım daha önce msi gaming mouse kullandım ve elime harika uyuyordu.



  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Daha önce g400s'ide siz önermiştiniz sanırım öyle hatırladım.Fakat bildiğim kadarıyla o mouse claw grip için uygun değil. Konunuzu inceledim. Claw grip için olan seçeneklere baktım fakat yurtiçinde bir seçenek yok. Olanda 150-170 lira civarında. Böyle sormak istemiyorum fakat 100lira sınrında bana önerebiliceğiniz claw grip mouse mevcut mudur ? En sonunda bloody mouselardan birine yönelicem fakat tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum.


    EDİT: Hocam tekrar tekrar yazmak istemedim direk bunu editliyorum. Hazırladığınız mouse listesini inceledim. Average Tier kısmında G302 dikkatimi çekti. Fiyatı 120 TL civarlarında ve gördüğüm kadarıyla küçük boyutlu ve Claw için uygun bir mouse. Ne dersiniz ? Sizce alınır mı. Claw için uygun bir mouse'mudur sizin görüşünüzü almak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 22 Mayıs 2015; 16:14:50 >
  • G302 claw ve fingertip'e uygun, alabilirsiniz.
  • Bulabilirsen g100s, olmadı g302 veya g303.bloodylerin hiç biri claw için ıygun değil, bizzat kendım denedim hepsini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k@llone

    Bulabilirsen g100s, olmadı g302 veya g303.bloodylerin hiç biri claw için ıygun değil, bizzat kendım denedim hepsini

    Hocam yukarda arkadasta 302den bahsetmis. Gercekten cok hosuma gitti mouse. Youtubeda bi videoda boyutlarini soyluyordu. Bende benim eski msi gaming mousela karsilastirdim. Nerdeyse birabir. Fiyati biraz yuksek sadece o yuzden emin olamadim. G100sde dediginiz gibi bulunmuyor sanirim.Bi ara 20tlye falan satilmis o fiyatlardan kalmis bi kac sitede fakat stogu yok. Suan kullandigim. mouse satmaya calisiyorum. Onu sattiktan sonra ilk tercihim G302 olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.