Şimdi Ara

LoL'ü çocuk parkına çevirdiler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • League of Legends Türkiye sunucusu, bildiğiniz üzere iyice zıvanadan çıktı. Yaş ortalaması gittikçe düşen ve çocuk parkına dönen Türkiye sunucusu, artık çekilmez hale geldi, ızdırabı Elmas Küme'ye kadar çıktı. Daha yüksek seviyelerde var mı bilmiyorum. Şampiyonluk Aşaması'na çıkabilen oyuncular nasıl çıkıyor anlamıyorum. benim 10 oyunumdan 9'una cahil oyuncu kitlesi gelirken, nasıl denk getirdiklerini anlamadığım yükselen oyuncuların 10 oyunundan sadece 3'üne veyahut 2'sine cahil oyuncular geliyor. Şimdi onu bunu bırakalım da son zamanlarda çıkarılan bazı saçmalıklara göz atalım.

    Neymiş efendim, Piknik Zamanı GIF yarışması'ymış. Bunlar hep ergen, velet ve etrafı cehaletle kaplı kımıl zararlısı gereksiz insanların babalarının cebini boşaltmak için uydurulmuş aptallıklar. Ay Savaşçısı Lux. :D Barbie'yi koysalarmış keşke. Seviye o kadar düşürülmüş ki bir Barbie veya Sindy bebek, Lux'ın yerini tutabilirmiş. Neyse.

    Yeni adet çıktı şimdi. Yama durumu. Riot çok alçaldı çok. Öyle ki Riotçu abilerimiz, videolarda saçma sapan hareketlere giriyorlar. Bir şirket ancak bu kadar düşebilir. Para uğruna bir taraflarını satacak moddalar şu an.

    Şimdi Armina Turnuvalarda'ya gelelim. Amaç; ergenleri kamera karşısına çıkarıp, lol oynadıklarını gösterip, oyuna olan ilgiyi artırmak. İlgi = yeni hesap = bağımlılık = para. Bunu da geçelim. Fark ettiyseniz AB Batı Sunucusu'nda, ana ekranda sağ alt köşede bir stream köşesi var. Bizde böyle bir şey vardı eskiden. Şimdi neden kaldırıldı? Bunun amacını da size söyleyeyim. Amaç, üst düzey oyuncuların, düşük düzeydeki oyuncular tarafından izlenmemesini sağlayıp, düşük düzey oyuncu kitlesini aynı düzeyde tutmak. Böylece daha fazla cep boşaltılacak, herkes mutlu olacak. Henüz yetişkinlik sınırına yaklaşmamış sözde oyuncu kitlesi, cebinden para çıkınca rahatlar ve mutlu olur. Bunu kanıtlayabilirim, gerekirse telefonumla videosunu bile çekerim ve bir lol ergeniyle röportaj yaparım.

    Tamam, sıra ürünlerde. Fark ettiğiniz üzere giysiler, ederlerinden çok daha pahalıya satılmakta. Bu da Riot'un ne kadar paragöz olduğunu kanıtlar nitelikte. Bu çok kısa oldu bunu geçelim.

    Son zamanlarda 'script' adı verilen bir hile türü ortaya çıktı. Özellikle Cassiopeia adlı şampiyon üzerinde kullanılan bu uygulama, şampiyonun daha seri yetenek kullanımı yapmasını sağlıyor, aynı zamanda çarp büyüsü almış şampiyonlar için de çarp büyüsünün daha etkili olmasını ve canı azalan rakibi anında eritip öldürmenize olanak sağlıyor. Bu da oyunun güvenliğinden şüphe duyulması gerektiğini düşündürüyor. Acaba siz de aynı şeyi düşünüyor musunuz. Hile karışan oyun, daima hacklenmeye açık oyun demektir. En azından benim düşüncem bu. Hatırlarsanız çok da uzak olmayan bir zamanda bazı oyuncular, hile kullanarak rakibi tek tuşla öldürme yetkisine sahipti. Fakat yenilenen haritanın açıkları kapatılınca, o tür hileler de kalkmış oldu. Ama yeniden olmayacağı ihtimalini kim bilebilir.

    Gelelim Riot'çu abilerimize, ablalarımıza ve belki de kardeşlerimize. 20 yaşın altında bir Riot'çu olduğunu hiç sanmıyorum çünkü büyük ihtimal üniversite bitirmiş kişileri alıyorlar. Haa. İş yapıyorlar mı? Kanımca kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Tek yaptıkları, paralarını alıp oturmak ve sosyal medya hesaplarını, e-postalarını kontrol etmek. Şimdi aşağıya geçelim.

    VE NAM-I DİĞER RAPORLAMA SİSTEMİ! Geldik mi bizim sisteme :). Çalışıyor mu desen yok, Riot'çulara gidiyor mu desen yok, bunu bir tarafına takan herhangi bir Riot'çu var mı desen şüpheli. Şüpheli dedim çünkü baskı altında olan Riot'çular olabilir. Ben bu oyunu 5,5 yıldır oynuyorum, daha bana raporlama sisteminin çalışmasıyla ilgili tek bir kanıt gösteren olmadı. Bu yüzden son 1 yılımı, kimseyi raporlamadan direkt olarak engelleyerek geçirdim. Bu arada engellediğim kahrolası sözde oyuncu sayısı bini aştı. Aşağı geçiniz.

    Haydi bakalıııııım :D. Geldik Tribunal'a. Diğer adıyla 'Mahkeme'. Oyuncular tarafından Türkiye Sunucusu hariç, diğer sunucularda çalışıyor diye biliniyor. Aslında yanlış biliniyor. Mahkeme, aslında hiç bir sunucuda devrede değil bu doğru. Fakat raporlama sistemi için aynı şeyi söyleyemeyiz. Raporlama sistemi, Türkiye Sunucusu hariç tüm sunucularda tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Bizim sunucumuzun açılma nedenini çoğu kişi biliyor. AB Batı gibi sunuculara bulaşmış ve yayılmış olan Türk oyuncuları, Türkiye sunucusuna aktarıp kurtulmak için atılmış bir adımdır. Bizim insanımız ağzını tutamaz "Sanal değil mi söverim hatta kendime bile söverim kimse karışamaz!" düşüncesindedir. Oyunları trollemeyi severiz fakat çoğu beyin fakiri, trollemenin ne anlama geldiğini bile bilmez "ben trollüm" der kendini kandırır ve kendini kandırdığını bile anlamaz. O kadar beyinsizdir.

    Bir bakalım başka ne kaldı anlatmadığım. Oynanış! Yetişkinlik seviyesine ulaşmamış oyuncular için oyun, kolaylaştırılmıştır. Bu net ve kanıtlıdır, Türkiye Sunucusu Beta'sından önce de oynayıp hala oynayan oyunculara sorabilirsiniz.

    Hmm. Genel oyuncu kitlesi. Size kitle farkını anlatayım isterseniz. İstemeseniz de anlatacağım. Öncelikle Koreli oyuncuların Bronz'ları, Türk oyuncuların en az Elmas'ına eşdeğerdir. AB Batı oyuncuları ise bambaşkadır. Farkları sıralıyorum.

    AB Batı Oyuncuları:

    1- 'Flame' dediğimiz boş konuşma, moral bozma çabası içerisine kesinlikle girmez, ayıbınızı örter ayrıca bunu neden yaptığınızı sorar.

    2- Trolü bile gerçek troldür. Yani 'beslemek' kavRamını trollemeye bağlayan Türkiye Sunucusu oyuncularından kesinlikle değil. Gerçek trol, size anı yaşatır, ayrıca oyun kazanma oranı yüksektir.

    3- Takım ruhu vardır. Bu henüz 30. seviyeye ulaşmamış oyuncular için geçerli değildir. Kısmen.

    4- Oyundan ayrılma oranı çok düşüktür.

    5- Mantığıyla hareket eder. Türkiye Sunucusundaki beyin fakirleri gibi şeyinde bulunan beynimsi ama işe yaramayan nesne ile değil.

    Türkiye Oyuncuları:

    1- Her türlü suç unsuru mevcuttur. Rahatlıkla sinirlenebilirsiniz. Öyle bir sinirlenirsiniz ki bilmem kaç yüz liralık moitörünüzü yumruklayıp klavyenizi paramparça edebilirsiniz. Ben faremi bozuyordum az kalsın.

    2- Bu sunucuda sabır her şeydir. Diğer başı bozuklar sabrınızı her oyun sınayacaklardır.

    3- Troll = beslemek veya oyundan ayrılmak. Oyun kazanma oranı %0,01.

    4- Genelde oyunlarınız 4 vs. 5'tir.

    5- Takım ruhunun yerinde yeller esmekte hatta fırtınalar kopmaktadır. Kendinizi bir 'Faker' olarak görüyorsanız bunu kanıtlamanız gerekecek. Aksi taktirde sizi aşağı çekecek yüz binlerce oyuncu mevcut.

    Not: Türkiye içinde herhangi bir internet kafeye giderseniz, stres atmak, yükünüzü megatonla boşaltmak ve yüksek ağrılı kulak çınlaması yaratmak için yeterli ürünü bulabilme şansınız yüksek.

    Ben Volkan. Yazımı sıkılıp veya sıkılmayıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Oyun içindeki adım TG Elmalı Turta. Eğer siz de acıların çocuğu modundaysanız, ağlayacak omuz bende mevcut. Skype adresimi veririm, dertlerinizi, acılarınızı veyahut güzel anılarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Troller de dahil herkesin yorumlarını merakla bekliyorum. Herkese teşekkürler.







  • Çok az okudum keşke okumasaydım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun özetini okumam ama haklısın
  • okumadım durumumuz yoktu
  • Çok az okuyanlar hiç yorum yazmasa iyi olurmuş.Konuyu kirletmişler sadece.

    Anlıyorum kardeşim seni. CSGO ya benzer bir sistem lole gelirse bunlardan kurtuluruz.
  • Abi westte 6 levelim yemin ediyorum trnin platından felan daha iyi oyunlar dönüyor
  • Bana bilmediğim bir şey söyle.
  • Yav bu bahsettiğiniz "troller" bana niye hiç gelmiyor anlamıyorum. Belkide geliyor ben farketmiyorumdur . Genelde hiç konuşmam , sadece işimi yaparım takımdan biri çok kötü duruma düşerse ya yardıma giderim ya da aynı şekilde karşı takımdan birini aynı şekilde geri düşürmeye çalışırım. Bana gelmemesi imkansız , geliyorsa çözümüm bu şekilde galiba.(trde her eloda oynuyorum zaman zaman bronz-master)
  • İlk cümlelerden sonra okumadım. Adamlar uğraşıyor yama durumu vb şeyler yapıyor. Ben gayet beğeniyorum. Server çocuk dolmuş olabilir. Riot Tr ninde yanlışları olabilir ancak bu yanlışlara örnek olarak yaptıkları etkinlikleri vermeniz saçma. Bunu yabancılarda yapıyor. Ne var bunda? Oyun sonuçta bu. Tabi ki düşük yaş kitlesine de hitap edecek. Sonuçta oyunlara genelde düşük yaşlarda başlanır. Saçma saçma örnekler sunmassan belki okunabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan2080

    League of Legends Türkiye sunucusu, bildiğiniz üzere iyice zıvanadan çıktı. Yaş ortalaması gittikçe düşen ve çocuk parkına dönen Türkiye sunucusu, artık çekilmez hale geldi, ızdırabı Elmas Küme'ye kadar çıktı. Daha yüksek seviyelerde var mı bilmiyorum. Şampiyonluk Aşaması'na çıkabilen oyuncular nasıl çıkıyor anlamıyorum. benim 10 oyunumdan 9'una cahil oyuncu kitlesi gelirken, nasıl denk getirdiklerini anlamadığım yükselen oyuncuların 10 oyunundan sadece 3'üne veyahut 2'sine cahil oyuncular geliyor. Şimdi onu bunu bırakalım da son zamanlarda çıkarılan bazı saçmalıklara göz atalım.

    Neymiş efendim, Piknik Zamanı GIF yarışması'ymış. Bunlar hep ergen, velet ve etrafı cehaletle kaplı kımıl zararlısı gereksiz insanların babalarının cebini boşaltmak için uydurulmuş aptallıklar. Ay Savaşçısı Lux. :D Barbie'yi koysalarmış keşke. Seviye o kadar düşürülmüş ki bir Barbie veya Sindy bebek, Lux'ın yerini tutabilirmiş. Neyse.

    Yeni adet çıktı şimdi. Yama durumu. Riot çok alçaldı çok. Öyle ki Riotçu abilerimiz, videolarda saçma sapan hareketlere giriyorlar. Bir şirket ancak bu kadar düşebilir. Para uğruna bir taraflarını satacak moddalar şu an.

    Şimdi Armina Turnuvalarda'ya gelelim. Amaç; ergenleri kamera karşısına çıkarıp, lol oynadıklarını gösterip, oyuna olan ilgiyi artırmak. İlgi = yeni hesap = bağımlılık = para. Bunu da geçelim. Fark ettiyseniz AB Batı Sunucusu'nda, ana ekranda sağ alt köşede bir stream köşesi var. Bizde böyle bir şey vardı eskiden. Şimdi neden kaldırıldı? Bunun amacını da size söyleyeyim. Amaç, üst düzey oyuncuların, düşük düzeydeki oyuncular tarafından izlenmemesini sağlayıp, düşük düzey oyuncu kitlesini aynı düzeyde tutmak. Böylece daha fazla cep boşaltılacak, herkes mutlu olacak. Henüz yetişkinlik sınırına yaklaşmamış sözde oyuncu kitlesi, cebinden para çıkınca rahatlar ve mutlu olur. Bunu kanıtlayabilirim, gerekirse telefonumla videosunu bile çekerim ve bir lol ergeniyle röportaj yaparım.

    Tamam, sıra ürünlerde. Fark ettiğiniz üzere giysiler, ederlerinden çok daha pahalıya satılmakta. Bu da Riot'un ne kadar paragöz olduğunu kanıtlar nitelikte. Bu çok kısa oldu bunu geçelim.

    Son zamanlarda 'script' adı verilen bir hile türü ortaya çıktı. Özellikle Cassiopeia adlı şampiyon üzerinde kullanılan bu uygulama, şampiyonun daha seri yetenek kullanımı yapmasını sağlıyor, aynı zamanda çarp büyüsü almış şampiyonlar için de çarp büyüsünün daha etkili olmasını ve canı azalan rakibi anında eritip öldürmenize olanak sağlıyor. Bu da oyunun güvenliğinden şüphe duyulması gerektiğini düşündürüyor. Acaba siz de aynı şeyi düşünüyor musunuz. Hile karışan oyun, daima hacklenmeye açık oyun demektir. En azından benim düşüncem bu. Hatırlarsanız çok da uzak olmayan bir zamanda bazı oyuncular, hile kullanarak rakibi tek tuşla öldürme yetkisine sahipti. Fakat yenilenen haritanın açıkları kapatılınca, o tür hileler de kalkmış oldu. Ama yeniden olmayacağı ihtimalini kim bilebilir.

    Gelelim Riot'çu abilerimize, ablalarımıza ve belki de kardeşlerimize. 20 yaşın altında bir Riot'çu olduğunu hiç sanmıyorum çünkü büyük ihtimal üniversite bitirmiş kişileri alıyorlar. Haa. İş yapıyorlar mı? Kanımca kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Tek yaptıkları, paralarını alıp oturmak ve sosyal medya hesaplarını, e-postalarını kontrol etmek. Şimdi aşağıya geçelim.

    VE NAM-I DİĞER RAPORLAMA SİSTEMİ! Geldik mi bizim sisteme :). Çalışıyor mu desen yok, Riot'çulara gidiyor mu desen yok, bunu bir tarafına takan herhangi bir Riot'çu var mı desen şüpheli. Şüpheli dedim çünkü baskı altında olan Riot'çular olabilir. Ben bu oyunu 5,5 yıldır oynuyorum, daha bana raporlama sisteminin çalışmasıyla ilgili tek bir kanıt gösteren olmadı. Bu yüzden son 1 yılımı, kimseyi raporlamadan direkt olarak engelleyerek geçirdim. Bu arada engellediğim kahrolası sözde oyuncu sayısı bini aştı. Aşağı geçiniz.

    Haydi bakalıııııım :D. Geldik Tribunal'a. Diğer adıyla 'Mahkeme'. Oyuncular tarafından Türkiye Sunucusu hariç, diğer sunucularda çalışıyor diye biliniyor. Aslında yanlış biliniyor. Mahkeme, aslında hiç bir sunucuda devrede değil bu doğru. Fakat raporlama sistemi için aynı şeyi söyleyemeyiz. Raporlama sistemi, Türkiye Sunucusu hariç tüm sunucularda tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Bizim sunucumuzun açılma nedenini çoğu kişi biliyor. AB Batı gibi sunuculara bulaşmış ve yayılmış olan Türk oyuncuları, Türkiye sunucusuna aktarıp kurtulmak için atılmış bir adımdır. Bizim insanımız ağzını tutamaz "Sanal değil mi söverim hatta kendime bile söverim kimse karışamaz!" düşüncesindedir. Oyunları trollemeyi severiz fakat çoğu beyin fakiri, trollemenin ne anlama geldiğini bile bilmez "ben trollüm" der kendini kandırır ve kendini kandırdığını bile anlamaz. O kadar beyinsizdir.

    Bir bakalım başka ne kaldı anlatmadığım. Oynanış! Yetişkinlik seviyesine ulaşmamış oyuncular için oyun, kolaylaştırılmıştır. Bu net ve kanıtlıdır, Türkiye Sunucusu Beta'sından önce de oynayıp hala oynayan oyunculara sorabilirsiniz.

    Hmm. Genel oyuncu kitlesi. Size kitle farkını anlatayım isterseniz. İstemeseniz de anlatacağım. Öncelikle Koreli oyuncuların Bronz'ları, Türk oyuncuların en az Elmas'ına eşdeğerdir. AB Batı oyuncuları ise bambaşkadır. Farkları sıralıyorum.

    AB Batı Oyuncuları:

    1- 'Flame' dediğimiz boş konuşma, moral bozma çabası içerisine kesinlikle girmez, ayıbınızı örter ayrıca bunu neden yaptığınızı sorar.

    2- Trolü bile gerçek troldür. Yani 'beslemek' kavRamını trollemeye bağlayan Türkiye Sunucusu oyuncularından kesinlikle değil. Gerçek trol, size anı yaşatır, ayrıca oyun kazanma oranı yüksektir.

    3- Takım ruhu vardır. Bu henüz 30. seviyeye ulaşmamış oyuncular için geçerli değildir. Kısmen.

    4- Oyundan ayrılma oranı çok düşüktür.

    5- Mantığıyla hareket eder. Türkiye Sunucusundaki beyin fakirleri gibi şeyinde bulunan beynimsi ama işe yaramayan nesne ile değil.

    Türkiye Oyuncuları:

    1- Her türlü suç unsuru mevcuttur. Rahatlıkla sinirlenebilirsiniz. Öyle bir sinirlenirsiniz ki bilmem kaç yüz liralık moitörünüzü yumruklayıp klavyenizi paramparça edebilirsiniz. Ben faremi bozuyordum az kalsın.

    2- Bu sunucuda sabır her şeydir. Diğer başı bozuklar sabrınızı her oyun sınayacaklardır.

    3- Troll = beslemek veya oyundan ayrılmak. Oyun kazanma oranı %0,01.

    4- Genelde oyunlarınız 4 vs. 5'tir.

    5- Takım ruhunun yerinde yeller esmekte hatta fırtınalar kopmaktadır. Kendinizi bir 'Faker' olarak görüyorsanız bunu kanıtlamanız gerekecek. Aksi taktirde sizi aşağı çekecek yüz binlerce oyuncu mevcut.

    Not: Türkiye içinde herhangi bir internet kafeye giderseniz, stres atmak, yükünüzü megatonla boşaltmak ve yüksek ağrılı kulak çınlaması yaratmak için yeterli ürünü bulabilme şansınız yüksek.

    Ben Volkan. Yazımı sıkılıp veya sıkılmayıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Oyun içindeki adım TG Elmalı Turta. Eğer siz de acıların çocuğu modundaysanız, ağlayacak omuz bende mevcut. Skype adresimi veririm, dertlerinizi, acılarınızı veyahut güzel anılarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Troller de dahil herkesin yorumlarını merakla bekliyorum. Herkese teşekkürler.

    - EU Nordic
    - EU West
    - Turkiye

    Ortak yönleri
    - Flame
    - AFK
    - Türk'lere ırkçı hakaretler
    - Çocuklar

    Zıt Yönleri
    Bu tipler Türkiye'de diamond ve üzerinde bitmeye başlarken, West ve Nordic'de Plat ve üzerinde bitmeye başlıyor. Oyun keyfi ve lig dereceleri olarak DIA 1 - 2 - Challanger dışında bütün ligler aynı. Onların DIA 1 - 2 ve CHA'sı bizden iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 22 Mayıs 2015; 1:34:15 >




  • Krayir kullanıcısına yanıt
    pardon da o etkinlik dediğin şeylerin çocuk eğlendirmesi olduğunu hatırlatırım. bu oyun beyinle oynanıyor çeneyle, başkasının oyununu mahvetmekle veya pislik yaparak değil
  • Sen her halde kostüm ve yarışmaların sadece bu sunucuya özel olduğunu düşünüyorsun sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan2080

    League of Legends Türkiye sunucusu, bildiğiniz üzere iyice zıvanadan çıktı. Yaş ortalaması gittikçe düşen ve çocuk parkına dönen Türkiye sunucusu, artık çekilmez hale geldi, ızdırabı Elmas Küme'ye kadar çıktı. Daha yüksek seviyelerde var mı bilmiyorum. Şampiyonluk Aşaması'na çıkabilen oyuncular nasıl çıkıyor anlamıyorum. benim 10 oyunumdan 9'una cahil oyuncu kitlesi gelirken, nasıl denk getirdiklerini anlamadığım yükselen oyuncuların 10 oyunundan sadece 3'üne veyahut 2'sine cahil oyuncular geliyor. Şimdi onu bunu bırakalım da son zamanlarda çıkarılan bazı saçmalıklara göz atalım.

    Neymiş efendim, Piknik Zamanı GIF yarışması'ymış. Bunlar hep ergen, velet ve etrafı cehaletle kaplı kımıl zararlısı gereksiz insanların babalarının cebini boşaltmak için uydurulmuş aptallıklar. Ay Savaşçısı Lux. :D Barbie'yi koysalarmış keşke. Seviye o kadar düşürülmüş ki bir Barbie veya Sindy bebek, Lux'ın yerini tutabilirmiş. Neyse.

    Yeni adet çıktı şimdi. Yama durumu. Riot çok alçaldı çok. Öyle ki Riotçu abilerimiz, videolarda saçma sapan hareketlere giriyorlar. Bir şirket ancak bu kadar düşebilir. Para uğruna bir taraflarını satacak moddalar şu an.

    Şimdi Armina Turnuvalarda'ya gelelim. Amaç; ergenleri kamera karşısına çıkarıp, lol oynadıklarını gösterip, oyuna olan ilgiyi artırmak. İlgi = yeni hesap = bağımlılık = para. Bunu da geçelim. Fark ettiyseniz AB Batı Sunucusu'nda, ana ekranda sağ alt köşede bir stream köşesi var. Bizde böyle bir şey vardı eskiden. Şimdi neden kaldırıldı? Bunun amacını da size söyleyeyim. Amaç, üst düzey oyuncuların, düşük düzeydeki oyuncular tarafından izlenmemesini sağlayıp, düşük düzey oyuncu kitlesini aynı düzeyde tutmak. Böylece daha fazla cep boşaltılacak, herkes mutlu olacak. Henüz yetişkinlik sınırına yaklaşmamış sözde oyuncu kitlesi, cebinden para çıkınca rahatlar ve mutlu olur. Bunu kanıtlayabilirim, gerekirse telefonumla videosunu bile çekerim ve bir lol ergeniyle röportaj yaparım.

    Tamam, sıra ürünlerde. Fark ettiğiniz üzere giysiler, ederlerinden çok daha pahalıya satılmakta. Bu da Riot'un ne kadar paragöz olduğunu kanıtlar nitelikte. Bu çok kısa oldu bunu geçelim.

    Son zamanlarda 'script' adı verilen bir hile türü ortaya çıktı. Özellikle Cassiopeia adlı şampiyon üzerinde kullanılan bu uygulama, şampiyonun daha seri yetenek kullanımı yapmasını sağlıyor, aynı zamanda çarp büyüsü almış şampiyonlar için de çarp büyüsünün daha etkili olmasını ve canı azalan rakibi anında eritip öldürmenize olanak sağlıyor. Bu da oyunun güvenliğinden şüphe duyulması gerektiğini düşündürüyor. Acaba siz de aynı şeyi düşünüyor musunuz. Hile karışan oyun, daima hacklenmeye açık oyun demektir. En azından benim düşüncem bu. Hatırlarsanız çok da uzak olmayan bir zamanda bazı oyuncular, hile kullanarak rakibi tek tuşla öldürme yetkisine sahipti. Fakat yenilenen haritanın açıkları kapatılınca, o tür hileler de kalkmış oldu. Ama yeniden olmayacağı ihtimalini kim bilebilir.

    Gelelim Riot'çu abilerimize, ablalarımıza ve belki de kardeşlerimize. 20 yaşın altında bir Riot'çu olduğunu hiç sanmıyorum çünkü büyük ihtimal üniversite bitirmiş kişileri alıyorlar. Haa. İş yapıyorlar mı? Kanımca kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Tek yaptıkları, paralarını alıp oturmak ve sosyal medya hesaplarını, e-postalarını kontrol etmek. Şimdi aşağıya geçelim.

    VE NAM-I DİĞER RAPORLAMA SİSTEMİ! Geldik mi bizim sisteme :). Çalışıyor mu desen yok, Riot'çulara gidiyor mu desen yok, bunu bir tarafına takan herhangi bir Riot'çu var mı desen şüpheli. Şüpheli dedim çünkü baskı altında olan Riot'çular olabilir. Ben bu oyunu 5,5 yıldır oynuyorum, daha bana raporlama sisteminin çalışmasıyla ilgili tek bir kanıt gösteren olmadı. Bu yüzden son 1 yılımı, kimseyi raporlamadan direkt olarak engelleyerek geçirdim. Bu arada engellediğim kahrolası sözde oyuncu sayısı bini aştı. Aşağı geçiniz.

    Haydi bakalıııııım :D. Geldik Tribunal'a. Diğer adıyla 'Mahkeme'. Oyuncular tarafından Türkiye Sunucusu hariç, diğer sunucularda çalışıyor diye biliniyor. Aslında yanlış biliniyor. Mahkeme, aslında hiç bir sunucuda devrede değil bu doğru. Fakat raporlama sistemi için aynı şeyi söyleyemeyiz. Raporlama sistemi, Türkiye Sunucusu hariç tüm sunucularda tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Bizim sunucumuzun açılma nedenini çoğu kişi biliyor. AB Batı gibi sunuculara bulaşmış ve yayılmış olan Türk oyuncuları, Türkiye sunucusuna aktarıp kurtulmak için atılmış bir adımdır. Bizim insanımız ağzını tutamaz "Sanal değil mi söverim hatta kendime bile söverim kimse karışamaz!" düşüncesindedir. Oyunları trollemeyi severiz fakat çoğu beyin fakiri, trollemenin ne anlama geldiğini bile bilmez "ben trollüm" der kendini kandırır ve kendini kandırdığını bile anlamaz. O kadar beyinsizdir.

    Bir bakalım başka ne kaldı anlatmadığım. Oynanış! Yetişkinlik seviyesine ulaşmamış oyuncular için oyun, kolaylaştırılmıştır. Bu net ve kanıtlıdır, Türkiye Sunucusu Beta'sından önce de oynayıp hala oynayan oyunculara sorabilirsiniz.

    Hmm. Genel oyuncu kitlesi. Size kitle farkını anlatayım isterseniz. İstemeseniz de anlatacağım. Öncelikle Koreli oyuncuların Bronz'ları, Türk oyuncuların en az Elmas'ına eşdeğerdir. AB Batı oyuncuları ise bambaşkadır. Farkları sıralıyorum.

    AB Batı Oyuncuları:

    1- 'Flame' dediğimiz boş konuşma, moral bozma çabası içerisine kesinlikle girmez, ayıbınızı örter ayrıca bunu neden yaptığınızı sorar.

    2- Trolü bile gerçek troldür. Yani 'beslemek' kavRamını trollemeye bağlayan Türkiye Sunucusu oyuncularından kesinlikle değil. Gerçek trol, size anı yaşatır, ayrıca oyun kazanma oranı yüksektir.

    3- Takım ruhu vardır. Bu henüz 30. seviyeye ulaşmamış oyuncular için geçerli değildir. Kısmen.

    4- Oyundan ayrılma oranı çok düşüktür.

    5- Mantığıyla hareket eder. Türkiye Sunucusundaki beyin fakirleri gibi şeyinde bulunan beynimsi ama işe yaramayan nesne ile değil.

    Türkiye Oyuncuları:

    1- Her türlü suç unsuru mevcuttur. Rahatlıkla sinirlenebilirsiniz. Öyle bir sinirlenirsiniz ki bilmem kaç yüz liralık moitörünüzü yumruklayıp klavyenizi paramparça edebilirsiniz. Ben faremi bozuyordum az kalsın.

    2- Bu sunucuda sabır her şeydir. Diğer başı bozuklar sabrınızı her oyun sınayacaklardır.

    3- Troll = beslemek veya oyundan ayrılmak. Oyun kazanma oranı %0,01.

    4- Genelde oyunlarınız 4 vs. 5'tir.

    5- Takım ruhunun yerinde yeller esmekte hatta fırtınalar kopmaktadır. Kendinizi bir 'Faker' olarak görüyorsanız bunu kanıtlamanız gerekecek. Aksi taktirde sizi aşağı çekecek yüz binlerce oyuncu mevcut.

    Not: Türkiye içinde herhangi bir internet kafeye giderseniz, stres atmak, yükünüzü megatonla boşaltmak ve yüksek ağrılı kulak çınlaması yaratmak için yeterli ürünü bulabilme şansınız yüksek.

    Ben Volkan. Yazımı sıkılıp veya sıkılmayıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Oyun içindeki adım TG Elmalı Turta. Eğer siz de acıların çocuğu modundaysanız, ağlayacak omuz bende mevcut. Skype adresimi veririm, dertlerinizi, acılarınızı veyahut güzel anılarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Troller de dahil herkesin yorumlarını merakla bekliyorum. Herkese teşekkürler.

    Ay savaşçısı lux tan sonrasını okumadım yaşın ufak sanırım o çizgi filmi bilmiyorsan referans olarak :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan2080

    pardon da o etkinlik dediğin şeylerin çocuk eğlendirmesi olduğunu hatırlatırım. bu oyun beyinle oynanıyor çeneyle, başkasının oyununu mahvetmekle veya pislik yaparak değil

    bu oyun beyinle oynanıyor evet haklısın da verdiğin örneklerin ne alakası var bunlarla? Yaptıkları etkinlikler sana komik gelmeyebilir ama eğlenen insanlar da var. Sen git beyninle oyun kasmaya devam et. Bu oyunu eğlenmek için oynayan insanlar da var ki normal olarak oyun eğlenmek için oynanır
  • Valla euwestte oynuyorum özellikle hafta sonları zamanım cok oluyor ve oyunuma türk geliyor. aynen böyle oluyor muhabbet.


    TÜRK= Hİ
    Gerikalanplayerlarveben=Hİ

    TÜRK=MİD TOP JUNGLER

    Gerikalanveben=Okey

    Gerikalanveyaben=Mid alıyor

    TÜRK=NOOOOOOOOOOOOOO

    Gerikalanveben=Whats wrong ?

    TÜRK=İ Want MİD

    Gerikalanveben=Okey i can go top.

    TÜRK= SO İ MİD...

    Gerikalanvemid(OYUN İÇİNDE)= Lets play safe pls not die just farm for 10 minute.

    TÜRK=Okay jungler babysit pls only stay mid :)

    Jungler=Okey man np

    TÜRK= Comeeeeeeeee gankkkkkkkkkkkkkkk signal signal signall ver yansın

    Jungler= İ coming in 3 min...


    TÜRK= 3 dakikka icinde 2 kere ölmeyi başarıyor. Başlıyor Fc..... uu jungler gankkkkkkkkkkkk bla bla bla bla bla bad words...


    Jungler= Cevap vermeyi kesiyor..


    TÜRK= Artık tek başına ve ne yapıcağını bilmiyor sürekli sağa sola gank atmaya gidiyor ve orda farm yapıyor :)


    Gerikalanveben=Why u not staying u own lane ?

    TÜRK= Fckk alll :)


    anlatmakla bitmez işin en garip tarafı bir süre sonra akla gelmedik türkçe küfüler ediliyor inanın hiçbirine cevap vermiyor görmekte istemiyorum.

    Özellikle botpremade türkler ahhh ahh üstlerine filim çekilir be :) adamlar resmen tarih yazıyor özellikle o muhabbetleri yokmu anlamıyorum yani adamlar hep skypede hemde chattan yazıyor :) en sonunda ya birinin bbası geliyor ya anası :) kanka babam geldi skype kapadım diyor :D


    Sonuç hüsran oluyor elbette ....

    Türkiye sunucusuna geçip 24 saat içinde olmayan param ile arkadaşımdan borç alıp tekrar euwest e geçmiştim...


    Dipnot: içimden geldi yazmak arkadaşa tek tavsiyem geç euwest hiç yoktan sadece beceriksiz oyuncular geliyor . bazende türk :(




  • harita çocuk parkı oldu zaten.
  • Westteyim burdada çatlak çok.

    Ama karşıya oyunu bilen gelmesi çok yüksek. Ezile ezile ezmeyi öğrendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB Batı Oyuncuları:

    1- 'Flame' dediğimiz boş konuşma, moral bozma çabası içerisine kesinlikle girmez, ayıbınızı örter ayrıca bunu neden yaptığınızı sorar.

    L
    O
    L

    Eminim öyledir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar önemseme yahu, zaten sistem insanların hırs yapıp daha fazla oynamasını destekler şekilde işliyor. Ben öyle tipler gelse de oyunuma bakıyorum.Sinirlenmeye değmez
  • Weste geç o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.