Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
77
Favori
163.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    -PS3 de Logitech G27 çalışacaksa,
    -PS4 de Logitech G29 çalışacaksa,
    -PS5 de Logitech G31 çalışacaksa, böyle satış politikasının içine edeyim. Birde PC platformunda çalışmasın diye zorlamışlar. Lan belki ETS de kullanmak istiyorum. Geri zekalı mısın sen logitech

    malesef haklısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimde bu cihaz t300rs den daha pahallıya geliyor.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    O zaman hayırlı olsun hocam ama bana etik gelmiyor pek konsol fiyatına direksiyon almak. PS3 + DFGT çok daha iyi olur mesela.
  • G29 hakkında yorumlarınız nedir? G27 ye göre artısı vites kutusu ayrı satılıyor galiba öyle duydum deniyen kullanan varmı
  • Dün akşam açıp biraz kurcalama şansım oldu. Daha önce direksiyon seti kullanmadığım için g27 veya başka bir setle kıyaslama yapamam. Ancak kalite olarak başarılı. Pedal seti ağır, sağlam ve kaliteli. Direksiyon tamamen deri ve DS4 tuşları başarılı bir şekilde yerleştirilmiş. Yalnız direksiyonun üzerindeki kırmızı yuvarlak ve tırtıklı tuş ne işe yarıyor onu bilmiyorum. G27'de de vardı sanırım o. Vites kutusu da sade. geçişlerde herhangi bir sorun görmedim. Direksiyonun üst kısmında bulunan mavi ışık hiç yanmadı. Bi yerlerden ayarlamak gerekiyordur tabi ama bakamadım. Project Cars, Driveclub ve PC'de Euro Truck Simulator 2 ile denedim.

    Project Cars seti direk olarak G29 olarak tanıdı ve hiçbir ayar yapmadan kullandırdı.

    Driveclub'da da sorun çıkmadı. Ufak birkaç ayarla yarışabildim.

    ETS 2'de ayarlar biraz hassas ve tuş kombinasyonu için zaman harcamak gerekiyor.

    Oyunlarda ilk direksiyon deneyimim olduğu için sürüş ve viteste biraz zorlandım. Zamanla alışırız tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 11 Eylül 2015; 9:45:30 >




  • bende internet üzerinden satın aldım tahminen yarın elimde olacak :) heycan dorukta driveclub oyununda ve pc de euro truck smilatör 2 de deniyecegim
  • Arkadaşlar daha önceden direksiyon seti kullanmadım.İlk defa satın aldım.Ps4 platformu ve Pc platformunda kullanmak için aldım , ikisinde de çalıştırdım.

    Direksiyon gerek derisi vites kulakçıkları olsun gayet kaliteli duruyor ..

    Pedal kısmı metal , kulakçıklar metal ve direksiyon deri kaplı.

    Yalnız dişli sesleri geliyor ama beni çokta rahatsız etmedi.

    Pedal kısmında gaz pedalı çok yumuşak , fren pedalı sert ve son olarak debriyaj pedalı yaylı hissi veriyor.

    Direksiyonda herhangi bir boşluk hissetmedim , milim oynatmalara bile oyunda tepki veriyor..

    Direksiyon kutusunu 2 tane sıkıştırma aparatıyla masaya tutturabiliyorsunuz.

    Ayrıca baglantı noktaları direksiyon kutusunun altına gizlenmiş ve fazla kabloyu toparlayabilmemiz için yer bile var.

    Buarada direksiyon küçük geldi bana ortada çok tuş var belki fonksiyonelliği arttırmış olabilir ama bence gerçekciliği azaltıyor. (oyuncak gibi)

    ilk izlenimlerim böyle her nekadar Thrustmaster T300 Rs içimde kalsada debriyaj için bu seti aldım...

    Umarım yorumum alacak kişilere yardımcı olur ve fikir verir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faiksevgi -- 15 Eylül 2015; 23:20:30 >




  • faiksevgi F kullanıcısına yanıt
    güle güle keyifle kullan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Troçki

    güle güle keyifle kullan

    teşekkür ederim :)

    bu arada üst tarafta ps3 -ps4 tuşu var
  • şuan da türkiye içinden en ucuza nerden alabilirim yardım edebilicek varmı?
  • ogimix O kullanıcısına yanıt
    Ucuz diye bir şey yok 1499₺ yi basacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

    Dün akşam açıp biraz kurcalama şansım oldu. Daha önce direksiyon seti kullanmadığım için g27 veya başka bir setle kıyaslama yapamam. Ancak kalite olarak başarılı. Pedal seti ağır, sağlam ve kaliteli. Direksiyon tamamen deri ve DS4 tuşları başarılı bir şekilde yerleştirilmiş. Yalnız direksiyonun üzerindeki kırmızı yuvarlak ve tırtıklı tuş ne işe yarıyor onu bilmiyorum. G27'de de vardı sanırım o. Vites kutusu da sade. geçişlerde herhangi bir sorun görmedim. Direksiyonun üst kısmında bulunan mavi ışık hiç yanmadı. Bi yerlerden ayarlamak gerekiyordur tabi ama bakamadım. Project Cars, Driveclub ve PC'de Euro Truck Simulator 2 ile denedim.

    Project Cars seti direk olarak G29 olarak tanıdı ve hiçbir ayar yapmadan kullandırdı.

    Driveclub'da da sorun çıkmadı. Ufak birkaç ayarla yarışabildim.

    ETS 2'de ayarlar biraz hassas ve tuş kombinasyonu için zaman harcamak gerekiyor.

    Oyunlarda ilk direksiyon deneyimim olduğu için sürüş ve viteste biraz zorlandım. Zamanla alışırız tabi.

    O kırmızı tuş yarış esnasında TCS ABS Ön arka fren basınç ayarı ve daha birçok ayarı yapmanı sağlıyor aynı motorsporlarındaki kullanılan teknoloji,G27 de değil Driving Force GT 'de vardı Sene 2008'de prologue'ta kullanılmaya başlandı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Ucuz diye bir şey yok 1499₺ yi basacaksın.

    Sakin il sampuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.499 TL ile bitmiyor, ben vites istiyorum diyen ne yapacak ? Amazondan 65 Dolara alacak 195 Lira ediyor.

    Çıktı mı size 1.700 Liraya :)
  • Yok mu bi zengin biz fakirlere bi g29 dağıtsın :D
  • Yok abi.. Bu paraya çöp...
  • G29 / T300 almayı düşünen ve süpersport araba ile PİST TECRÜBESİ olan birisi olarak ve genel fikirlerim aşağıda yazılı ps4te ve pc de direksiyon arayanlara yardımcı olma ve bazı yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri düzeltme amacı ile.

    G29 fiyatı hakkında

    gidip her 2 yıla bir yeni çıkan iphone alıp %10 kapasitede kullanmaktansa g29 alıp 5 yıl iliklerine kadar kullanmak çok daha mantıklı. 2elde de logitech en çok tutulan marka şu anda. çöp çıkarsa 2. elde rahat satıyorsunuz. şimdi 1500 tl yüksek diyor herkes bencede bir aksesuara çok meraklı olunmadıktan sonra 1 aylık maaş seviyesinde parayı pat diye harcamak mantıksız. ancak her zevkin ve malında bir değeri var ve bu dolar kurunda bu vergi oranında g29 maalesef 1500tl ediyor. ki firmalar bence dolar fıraldı -1, vergi arttı -2, ve ürün yeni çıktı birileri alsınki önü açılsın -3(satış ağızı) sebepten dolayı satış rakamını bırak deveden deve kazanmayı, fil satıp tavuk kadar kar bırakacak oranda bu ürünü satmaya çalışıyorki hepsiburada 1750tl fiyat çekmiş işte hepsiburadanın karnı tok o yüzden deveden deve fiyatı koymuş esas g29 değeri şu anki ekonomide 1750tldir.

    hani ithalatta dolar düşükken 2.7 ürünü ithalatçının sipariş vermesi bir avantaj tabi dolar borçlanmadıysa ki artık işi bizden iyi biliyorlardır. bankadan tl kredisi çekip dolar olarak peşin ödemişlerdir. o yüzden g29 fiyatı kesinlikle daha sonra düşmez diye tahmin ediyorum ki önümüz seçim bir dolar faciasına daha hazırlıklı olun. son 1 yılda dolar 2.25 den 3.00a çıktı. TL%25 DEĞER KAYBETTİ. şimdi yeni çıkan bir direksiyon pahalı geliyor bu tüketiciye yeni yansıyor daha. yani g29 için gt7 nin çıkmasını BEKLEMEK GEÇ OLABİLİR.


    G27 alınır mı?
    g27 fiyatı ise bence yeni vergi ve dolar kuruna göre gayet makul sıfırı. o yüzden vitrin ürünleri kalana kadar öyle 700tllere sıfırı düşmez tahminim ki seçimden sonra dolar fırlarsa ki hep fırladı indirim yerine vitrindekiler daha pahalıya gidebilir. bende G27 almadan önce G25 ler son kalanlar indirime girmişti, normal fiyatı G27 800-900tl G25 600-700tl idi 2011de. sadece teknosada 4-5 tane türkiye genelinde ürün 400tl ye satıldı. ancak g25de bazı dezavantajlar dolayısıyla ve teknosadakilerin vitrin ürünü olmasından dolayı biryerden 730tlye g27 aldım. yani inanılmaz dayanıklı bir ürün için zorlayıp sıfırını almaya bence gerek yok. benim gibi ps4ü olanlar el mahkum yeni direksiyon almaya veya ara aparat kullanacaklar artık ara aparatta 50-60usd civarı oda bir maliyet. ps4 te ekonomik kaliteli olsun diyen bu yola başvurabilir. kısacası pc için 2.el G27(garantili olması önemli değil zaman hızlı geçer ve ürün çok dayanıklı bozulmaz kolay kolay) yok pc için yeni alınacaksa bence g29 ps4 versiyonu olmalı ki yarın bir gün satarkende avantajlı olur.

    büyük ihtimalle bende logitech G29+G29vites alabilirim PS4 İÇİN MECBUREN. thrustmaster T300 almam ağırlıktaydı çünkü logitechin G27ye destek vermemesi logitech markası için gerçekten inanılmaz eksiklik. ancak T300ün direksiyon simidi 92 model kartal gibi hemde debriyaj yok. ortada bir ferrari logosu. anladık tam profesyonel ancak piste çıkmayacaz elimize takılmazdı biraz direksiyon simidini bombeli yapsaydınız evdeyiz neticede. ki T300 "INTEGRAL" diye yeni bir versiyon gördüm ama Türkiyede satan yeri göremedim. genelde düz T300 veya T300 ferrari satılıyor. t300 ıntegralde hem direksiyon simidi en azından alkantra + debriyajı pedal seti var. türkiyede olsa fazla para bile olsa T300 INTEGRAL modeli + vites alırdım en azından ps5 çıktığında bunu sat onu al zararım olmazdı. Türkiyede T500 güzel ama bu dolar kuruna alışamamışken fazla pahalı. o yüzden mecburen yine G29a yöneliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 22 Eylül 2015; 3:12:28 >




  • Bende t300 ü t500 pedal takımıyla kullanıyorum
    Direksiyon kauçuk eller terleyince yapışır gibi oluyor
    Bende relefonlara yapılan carbondan sardım

    Yalnız bende şu an direksiyon almak istesem
    Kesinlikle g29 u alırdım sırf pedal takımı yüzünden
    T300 ün pedalları inanın çok rezil ve berbat

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G27 ve GT5 e devam
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.